Søgninger

Sådan laver du hårfjerningsvoks derhjemme


Sådan laver du hårfjerningsvoks derhjemme: her er hvordan man kan slippe af med irriterende hår med naturlige ingredienser, der er let tilgængelige derhjemme.

Uundgåeligt vokser hår i forskellige områder af vores krop, og de er bestemt ikke æstetisk smukke at se på! Der er mange teknikker til fjernelse af uønsket hår; dette er tilfældet med hårfjerningscremer, vokshårfjerning, barberblade, laserhårfjerning og andre populære alternativer.

Imidlertid har de fleste af disse metoder en ret høj pris og mere! Nogle gange er de irriterende for huden; Derfor er det bedre at finde andre løsninger til voksbehandling. I denne henseende vil vi vise dig, hvordan du laver hårfjerningsvoks derhjemme ved at følge vores instruktioner.

Sådan laver du hjemmelavet hårfjerningsvoks med sukker

Sukkerhårfjerning er en meget berømt teknik, der er blevet meget populær i de senere år, da det er et af de bedste alternativer til opnåelse af perfekt hårfjerning. Denne teknik er blevet brugt i Mellemøsten siden oldtiden, og gennem årene er den blevet berømt over hele verden.

En af hovedårsagerne til, at sukkerbaseret voks er blevet meget populær, er fordi den bruger naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer. Ud over at hjælpe os med at fjerne hår, fremmer de også hudens sundhed. Derudover forsikrer dem, der har prøvet det, at du føler mindre smerte end med andre hårfjerningsmetoder. Udover det faktum, at det er en meget økonomisk metode.

Sukkerbaseret hårfjerningsvoks: ingredienser og tilberedning

Forberedelse af en sukkerfjernende fløde derhjemme er ret enkel, og det bedste er, at det ikke tager lang tid. Med den resulterende voks kan du fjerne hår, under armene, øjenbrynene og endda det sarte bikiniområde, hvilket kræver særlig opmærksomhed netop fordi det er så sart.

ingredienser

 • 2 kopper sukker
 • 3 spiseskefulde citronsaft
 • 3 spsk vand

Forberedelse

Fremstillingen af ​​sukkerfjernende voks ligner meget på at forberede en sirup til at hælde over en kage, med den eneste forskel at den ikke må forblive for tyk.

 1. Kombiner ingredienserne i en gryde over medium høj varme, indtil de begynder at koge, alt sammen uden nogensinde at stoppe omrøringen
 2. Når det er kogt, sænk varmen og lad den hvile i et par minutter, indtil blandingen når den ønskede konsistens. For at vide, om voks er klar, kan du observere farven under hensyntagen til, at den vil være perfekt, når den er gylden i farven og ikke en mørk skygge.
 3. Det kan ske, at du venter for længe, ​​og sukkeret brænder. Når du er sikker på, at blandingen er klar, skal du lade den hvile på et køligt sted ved en ikke for lav temperatur, da den kan hærde for meget.
 4. Når du dobbelttjekker blandingen, og den har en klæbrig konsistens, er den klar til brug.

Sådan påføres sukkerhårfarvende voks

Før påføring af hårfjerningsvoks er det meget vigtigt, at du rengør det område, der skal fjernes, så voksen klæber bedre til huden. Derudover er det også godt at hælde lidt mandelolie på din hånd, så voks ikke klæber til det, mens du barberer dig. Når du er klar, skal du påføre voks i modsat retning af håret, påføre strimlen og derefter rive for at fjerne håret.

Resultatet bliver blød, glat og hårløs hud. Jo flere gange du bruger denne metode, jo bedre bliver resultaterne.

Hvad er fordelene ved at lave voksfjerner derhjemme?

Selvom hårfjerning med bivoks er en meget berømt og effektiv procedure, har denne type hårfjerning fordele, som hårfjerning med bivoks ikke har.

 • Da det påføres ved kropstemperatur, er der ingen risiko for at brænde huden
 • Det forårsager ikke allergiske hudreaktioner eller irritation
 • Det reducerer risikoen for indgroet hår, hvilket er en af ​​årsagerne til irriterende hudcyster
 • Det anbefales især til kvinder med tør hud, da det giver større blødhed
 • Det klæber ikke helt til huden og er meget let at fjerne med vand
 • Vi har de fleste af ingredienserne i huset, og de er ret billige.

Du kan også være interesseret i

 • Bivoks: egenskaber og pris


Video: Hårfjerning: overlæbe threading hos Beauty Avenue (Juli 2021).