Søgninger

Gør-det-selv naturlige lugte og parfume til hjemmet


Det lugter hvordan farver påvirker menneskers psykofysiske velbefindende, og det er logisk, at en hjem der lugter godt er mere imødekommende og velkommen. Luften i værelserne skal dog være så frisk og let som muligt (ventilere så meget som muligt), og hvis du kan lide tilstedeværelsen af parfume disse burde være naturlig og tjener til at gøre luften mere behagelig og ikke til at dække luften lugter dårligt.

Der hjem kort sagt skal det være parfume med naturlige smagsstoffer og ikke deodoriseret: hvis der er lugt af skimmelsvamp (bare for at give et eksempel) er vi nødt til at gribe ind på problemet og ikke forsøge at dække det med deodoranter aggressiv, der forværrer komforten. Også fordi desinfektionsmidler og deodoranter såkaldt 'lugt spiserer parfume kemikalier (for miljøet til skabe eller toilet) indeholder og frigiver konstant skadelige stoffer i miljøet, herunder phenoler og klor.

Etableret, at jeg parfume de kan ikke erstatte driften af ​​at ventilere rummene mod stillestående luft og det lugter i huset skal de være naturlig og delikat, kan du købe eller ty til gør det selv at have en naturlig duft til miljøer baseret på tørrede blomster duftende såsom lavendel, rose, nellike og kamille. Realiseringen er meget enkel: Blomsterne placeres i en vase, og et par dråber af en supplerende æterisk olie tilsættes.

Essentielle olier, parfumerende og balsamiske aromaer naturlig de kan også spredes gennem specielle ovne (et par dråber essens og et brændende stearinlys nedenunder) censere og fordampere, der vælges efter smag: mandarin og lavendel er beroligende, sandeltræ er afslappende, citron og fyr er forfriskende, jasmin favoriserer koncentration, geranium , citrongræs og mere citron er uvelkomne for myg.

Noget lettere, og gør det selv for parfume huset? Placer buketter med blomster og potter med dyrkede urter her og der (nogle holder også myg væk) og kog lejlighedsvis vand over svag varme med tilsætning af nogle fedter og kanel.

Glem ikke andre mulige anvendelser af naturlige lugte og dufte: en åben æske bagepulver eller et glas eddike i køleskabet absorberer lugt; med et par dråber vigtig olie i skylletanken kan du parfume vasketøj; med klaser lavendel indpakket i lommetørklæder ja de lugter skuffer og skabe og med naturlige blandinger kan du erstatte skadelige kemiske møl og lugt ubehagelige som mølkugler.

God forberedelse naturlig duftende gør det selv effektiv mod møl og træorm, den fremstilles ved at trænge et stykke propolis i alkohol i lang tid og tilsætte essenser af lavendel og timian. Passeret med en børste i skufferne og på de indvendige døre i garderobeskabet og spisekammeret, holder denne løsning væk uld- og melmøl og bekæmper træorm.

Du kan også være interesseret i

Naturlige smagsstoffer: hvad de erVideo: OVERSIGT OVER MIN BESTILLING Fra Oriflame Catalog # 2-2021. Nye genstande i Oriflame katalog 3-2021 (September 2021).