Søgninger

Safari: et grønt eventyr


Det Safari det er en lang udflugt, der er kendetegnet ved en fuld nedsænkning i naturen med det ene formål at lære om og observere dyrelivet. Det Safari, en gang praktiseret af jægere, er nu blevet en kult blandt naturelskende fotografer: ingen krybskytteri, det eneste derturist det kan kun fange et smukt fotografi af dyret, ingen jagttrofæer kun af de sundenatur turisme!

Det mest besøgte sted er Afrika (Kenya, Tanzania, Namibia, Mozambique). Mange af disse områder er blevet betragtet som en fælles arv fra menneskeheden af ​​UNESCO. Det er sandt, Afrika er den mest populære destination, og når det kommer til safaridet er svært at forestille sig marine helligdomme, fantasien projicerer os lige ind i savannens steppe, måske med et næsehorn i horisonten!

Det er også muligt at tage på safari i andre områder af vores planet med landskaber, der er meget forskellige fra det afrikanske kontinent, men bestemt ikke mindre interessante, såsom dem i 4 × 4 organiseret i Polynesien, på øen Tahiti. Øens bagland kan udforskes igennem safarisom forlader ved daggry og vender tilbage til resorts om aftenen.

Dem, der vover at opdage et vildt og uspoleret sted, forstår straks behovet for en 4 x 4. Disse køretøjer fører besøgende til aldrig slåede stier, hårde veje og snoede områder uden at løbe risikoen for at blive "fastklemt"

ENsafaridet er ikke en ferie, men en rejse, der kan ændre dit liv, en oplevelse, der kan vække stærke følelser, og som kan inspirere til en dyb kærlighed tiløkoturisme.

Dyrelivelskere kan ikke lade være med at blive forelsket i Tanzania og Kenya: Masai, Mara, Amboseli National Park, Ngorogoro Crater ... er blot nogle af de steder at udforske.

Hver safaribemærkelsesværdigt inkluderer også en reel fordybelse i lokalbefolkningens kultur med organiserede besøg i landsbyer, der giver dig mulighed for at forstå, hvordan du bor i et habitat, der er så forskelligt fra vores.

De utrolige steder, du kan beundre på en safari

Blandt de mest populære steder i Afrika er der den legendariske Kruger National Park i Sydafrika, en vild og spektakulær rejse. Her jegsafaride er lavet i selskab med en ranger, der guider besøgende gennem flokke af næsehorn og flodheste. Landvagten, ombord på et køretøj eller endda gennem guidede vandreture, vil være i stand til at tilbyde besøgende nære møder med den berømte "Big 5" (elefant, løve, leopard, næsehorn og bøffel) og samtidig sikre maksimal sikkerhed.

Dyrelivet i Kruger National Park inkluderer mange andre fascinerende dyr: zebraer, giraffer, gazeller, aber og forbløffende store fugle som den store bataleur.

SE VORES SAFARI FOTOGALLERI

Safari: tip til fotografier

At organisere en safari til din ferie kræver bestemt en ikke ubetydelig økonomisk investering, og ofte har vi i vores liv kun mulighed for at foretage en. Af denne grund er det vigtigt at efterlade forberedt og med passende udstyr.

Så her er vores tip til, hvad man skal huske at medbringe for at undgå ... "at bide fingrene" :-) når du er i nærværelse af "Lion King":

  • to kameraer: i dag er priserne på kameraer relativt lave, og det kan være et vindende valg at bringe to kameraer med dig for at beskytte dig mod funktionsfejl
  • udskiftningsbatterier: Det er vigtigt at huske, at batterierne i digitale kameraer har en begrænset levetid. Så tag mindst 2 eller 3 batterier.
  • -en hukommelseskort ud over det vigtigste og muligvis en bærbar harddisk til at downloade de fotos, der er taget i slutningen af ​​dagen.
  • teleobjektiver snarere end vidvinkel. Dyr vil ikke altid være tæt på hinanden, så en teleobjektiv giver dig mulighed for at tage smukke billeder og undgå risikoen for at skildre "en prik i en endeløs savanne".
  • omformere til stikkontakter: at glemme at kontrollere den type stikkontakt, der bruges i destinationslandet, kan koste dig meget! ;-) Omformerne koster et par euro, og du kan købe dem i de største husholdningsbutikker eller it-stormagasiner eller online på Amazon.
  • soloplader: du har ikke altid en stikkontakt ved hånden, og de nye solopladere begynder at være meget effektive, især på steder, hvor solen ikke mangler. Lad dig ikke "narre" ved at tage de 4 øre: mit råd til at finde noget anstændigt og virkelig fungerer er at fokusere på modeller, der åbner og har solceller på en god overflade, som RAVPower tilgængelig på Amazon for omkring 45 euro.

Safari ved Tsavo East Park i Kenya: Matteos fotos

Nedenfor foreslår jeg tre skud taget af Matteo Di Felice, grundlæggeren af ​​IdeeGreen, i en safari lavet for et par år siden kl Tsavo East Park, i Kenya.

"Savannakongen" ser på mig: hvem ved hvad han måske tænker ...

Men hvor glad er han med sin cykel, selvom den er dobbelt så høj? :-)

Hvad skal man kommentere? Solnedgang på savannen er et af de magiske øjeblikke med safari


Video: Pax Jordiska Äventyr Del 01 02 (December 2021).