Søgninger

Blåbær, egenskaber og fordele


DETblåbærde er lækker frugt med interessant ejendom bevist. DETblåbærde er rige på mineralsalte, organiske syrer, antioxidantpigmenter og andre aktive ingredienser, der er blevet udnyttet i århundreder til behandling af urinvejsforstyrrelser, vener i underekstremiteter og øjensygdomme.

De gavnlige virkninger afblåbærskal forbindes tilernæringsmæssige egenskaber: de er rige på flavonoider og aktive forbindelser. De harejendomantiinflammatorisk, antiallergisk, antiviral og anti-cancer.

DETblåbær er godt for digtil hjernen, til hukommelse, til syn ... Flavonoider stimulerer aktiviteten af ​​C-vitamin ved at beskytte kapillærernes struktur, hæmme blødning og er en god forebyggende behandling af åreknuder. For ikke at nævne den kraftige antioxidant handling udført af flavonoider, så blåbær beskytter os mod oxidativ skade forårsaget af frie radikaler. Lad os se detaljeret, hvadgavnlige egenskaberguderblåbærrød eller sort.

  • Nyttig til bekæmpelse af blærebetændelse og infektioner i uro-kønsorganerne

Detejendomgavnlige guderblåbærer blevet bekræftet af forskellige undersøgelser; for eksempel er det blevet vist, at tranebærsaft kan bekæmpe urinvejsinfektioner: tranebær indeholder stoffer, der forhindrer E. coli (kimen, der typisk forårsager blærebetændelse og urethritis) til at sprede sig i urogenitalkanalen, hvilket begrænser dens evne til at forårsage infektioner. Blåbær er et af de naturlige midler mod blærebetændelse.

  • Rig på vitamin A

A-vitamin-guderblåbærbeskytter vores indre og ydre foringer (slimhinder og hud) på vores organisme og fremmer deres regenerering: de er et fremragende naturligt middel i tilfælde af nervøs gastritis, hæmorroider, små mavesår ... A-vitamin af blåbær styrker væggene i karene blod så meget, at blåbærekstrakter altid har været brugt til at berolige retinale lidelser og som en naturlig behandling af åreknuder.

  • Blåbær er gode for hjernen

Nyheden kommer fra University of Massachusetts, hvor et team af forskere fremhævede blåbærs evne til at reducere skaderne på nerveceller forårsaget af et slagtilfælde.

Eksperimenterne blev udført in vitro på isolerede hjerneceller. Undersøgelser har vist, at indgivelsen af ​​forbindelser ekstraheret fra blåbær var i stand til at halvere risikoen for død af hjerneceller skadet af slagtilfælde. Dette eksperiment åbner nye perspektiver og nye applikationsscenarier.

Ifølge forskeren Caterine Neto, leder af forskergruppen ved Massachusetts University, viser det opnåede resultat, at jegblåbærde kunne hjælpe kroppen med at forsvare hjerneceller påvirket af dramatiske begivenheder.

Andre oplysninger:hvordan man dyrker blåbær

Du kan også være interesseret i

Antioxidant madVideo: GARANT Master TM HM-gevindfræsning (Juli 2021).