Søgninger

Gran Sasso og Monti della Laga National Park


Gran Sasso og Monti della Laga National Park, har som symbol Skind men lad os ikke falde i den fejltagelse at tænke, at der kun er dette boltrende dyr at beundre i en park, der omfavner områder, der tilhører tre regioner: Abruzzo, Lazio og Marche. Det beskytter sine skatte, giver os en autentisk spændende vision om det.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park: hvor det er, og hvordan man kommer derhen

ll Gran Sasso og Monti della Laga National Park det er placeret og betragtes som hjertet af Apenninerne eller i det mindste en af ​​de mest levende. Det er beliggende mellem bjergkæderne Gran Sasso og Monti della Laga og, der involverer Abruzzo, Lazio og Marches, omfatter områder, der tilhører fem provinser: L'Aquila, Teramo, Pescara, Rieti og Ascoli Piceno.

Hvis der er 44 kommuner, i Gran Sasso og Monti della Laga National Park så er der tusind og flere landsbyer og hjørner af paradis uberørt, hvis ikke af vores respektfulde nysgerrighed. Til både historiske og arkitektoniske skønheder såvel som dem, som ønskes Moder Natur.

For at nå Gran Sasso og Monti della Lag National Parkmed tog fra Pescara er linjen Pescara, Giulianova Teramo, fra Rom er det Rom Pescara, hvorefter man fortsætter med bus. Du kan komme dertil direkte med bus med ARPA (Rom L'Aquila Teramo-linjen - Rom Pescara-linjen) eller START (Rom Ascoli Piceno-linjen).

For dem der ikke opgiver deres bil, selvom de skal til et sted, hvor den rene natur hersker, eller næsten den motorvej, der fører til Gran Sasso og Monti della Laga National Park er A14 Adriatica. For siden af ​​Ascoli Piceno er udgangen San Benedetto del Tronto, for den for Teramo, frakørsel ved Giulianova / Teramo, for siden af ​​L'Aquila, Pescara Nord exit. Du kan også bruge A24 i Rom L'Aquila-parkerne og A25 Rom Pescara. Referencelufthavne er de to romere (Fiumicino og Ciampino) og Pescara.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park: hvad skal man se

Det Gran Sasso og Monti della Laga National Park det er vært for adskillige landsbyer og byer, der adskiller sig en efter en på grund af deres arkitektoniske og kulturelle særegenheder. På trods af at naturen er vært, er der stadig parker i parken, der ikke må gå glip af.

Blandt landsbyerne i naturen er de fra den antikke Barony of Carapelle et besøg værd, Santo Stefano di Sessanio, Castel del Monte, Calascio med den berømte fæstning og Castelvecchio Calvisio, med den elliptiske plan. Når du krydser safranen, der er dyrket i Navelli-sletten, når du Capestrano og Ofena, mens du er iområde af benediktinerklostrene, Corvara og Pescosansonesco er de historiske referencecentre.

Ikke at glemme, selvom det er på klipperne, de gamle landsbyer Assergi og Camarda og, selvom de er nedsænket i de frodige skove, centrumene i Arquata del Tronto og helligt vand. Drejning her og der i Gran Sasso og Monti della Laga National Park vi vil med vores øjne se adskillige historiske vidnesbyrd, der går tilbage til yngre stenalder, den kursive og romerske periode, middelalderen og renæssancen: vi finder arkæologiske fund, slotte, befæstede landsbyer, kirker, klostre, eremitorier og møller.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park: kort

Efter alle de anbefalede stop, og du vil finde andre selv, er det overraskende her et nyttigt kort til at forstå, hvordan man ikke går glip af noget under vores besøg uden at overse naturalistisk arv, hjerte og lever i det beskyttede område.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park: fauna og flora

Over 800 er de endemiske, sjældne eller truede arter gennemgået og bevaret i Gran Sasso og Monti della Laga National Park, for at være præcis 834. Skove og skove er virkelige vidunderrige kongeriger med deres høje og majestætiske træer, underskovbuske, lyse rydninger. De er beboet af en enestående biodiversitet af flora og fauna.

Det Gran Sasso og Monti della Laga National Park i omkring halvdelen af ​​overfladen er den dækket af skov og skov, især på Teramo-siden, mens L'Aquila har lidt mere under udnyttelsen af ​​området på grund af fåreopdræt og virkningerne af et dårligt klima.

Skove såvel som andre typer områder i Gran Sasso og Monti della Laga National Park er hjemsted for mange planteædere, herunder rådyr og hjorte, forskellige gnavere som sovesal og egern og kødædende dyr: bjørne, ulve, væsel, odder, stenmarter, martens ...

Det Chamois er også symbolet på parken: hundrede år efter udryddelsen blev et projekt startet med at genindføre det, og i dag kan vi stole på mindst 500 eksemplarer af dette søde dyr. Andre planteædende kolleger er Rådyr og rådyr, alle samboer med deres rovdyr, den Apennine ulv, men også med pattedyr som Marten, vildkat, grævling, bøgmarter, stinkdyr, piggsvin og vildsvin.

Avifauna af Gran Sasso og Monti della Laga National Park med over 200 fuglearter. Et paradis for dem, der elsker Fuglekiggeri, men alle kan lære mere ved at konsultere Atlas of nesting birds, en "bibel" affugleliv til stede i det beskyttede område.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park Authority

L'Gran Sasso og Monti della Laga National Park Authority blev oprettet den 5. juni 1995, og ved denne lejlighed blev den nuværende omkreds defineret, faktisk har parken ændret sig mange siden sin fødsel, den startede fra 220 tusind hektar, og for forskellige og indviklede begivenheder befandt den sig med de nuværende 150 tusind hektar.

I 2001 flyttede hovedkontoret for Ente dall'Aquila til Assergi, i en vidunderligt tidligere kloster fra det 14. århundrede Franciscan omarrangerede til lejligheden, gennem årene har de forskellige miljø- og turismeprojekter, der blev indført, spredt sig over hele territoriet, ofte opdelt i elleve distrikter for bedre at koordinere. Det Gran Sasso og Monti della Laga National Park det har set en række forskellige direktører, herunder Dario Febbo, Marcello Maranella og Domenico Nicoletti, nuværende direktør. Det Gran Sasso og Monti della Laga National Park i sig selv blev født før Enheden med rammeloven af ​​6. december 1991.

Gran Sasso og Monti della Laga National Park: officiel side

For et dybtgående men fjerntliggende besøg i Gran Sasso og Monti della Laga National Park Jeg anbefaler en "tur" i officielle side fuld af opdaterede oplysninger og forslag til besøg, med igangværende projekter, men også nyttige rum, hvor du kan søge på de mange skatte, der holdes ved navn eller andre kriterier.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Du kan også være interesseret i:

  • Nationalparker i Italien
  • Nationalpark for Belluno Dolomitterne
  • Nationalparken Cilento og Valle di Diano
  • Gran Paradiso National Park
  • Sila National Park


Video: Day Tour in the Gran Sasso National Park Abruzzo 360p (September 2021).