Søgninger

Miljømæssig bæredygtighed på kontoret: det er muligt


Ifølge nogle undersøgelser ser det ud til, at en medarbejder i gennemsnit bruger 10 tusind ark papir om året. Med al respekt for miljømæssig bæredygtighed såvel som budgettet, fordi bag et sådant forbrug er der ikke kun klipning af nogle træer, men også virkningen (og omkostningerne) forbundet med kopiering, udskrivning, bortskaffelse.

Heldigvis er det muligt og let at vedtage en sund politik miljømæssig bæredygtighed på kontoret, og mange virksomheder gør det allerede. Et par regler og et par små tricks kan også give meget betydelige besparelser, i penge til virksomheden og mindre CO2 på miljøet. Her er de mest effektive.

Opret genbrugsprogrammer. Det gælder for brugte tonerpatroner, men ikke kun. I øjeblikket genbruges kun en del af patronerne, resten ender i lossepladser. 70% af et kontoraffald består af genanvendeligt materiale. Det mest åbenlyse, men ikke det mest observerede, er at bruge duplex-funktionen til udskrivning eller kun bruge de udskrevne ark på den ene side til at tage noter.

Reparer når du kan. Tonsvis af beskadiget, forældet eller simpelthen uønsket elektronisk udstyr bortskaffes som WEEE, affald fra elektrisk og elektronisk udstyr. Før det overdrages mislykkede skærme eller printere til et genopretningskonsortium (det er forbudt at kaste dem i skraldespanden), ville det være tilrådeligt at forsøge at reparere dem, når det er muligt.

Brug dvaletilstand. At lade tomrumsbelysning være tændt er det mest almindelige og dyre spild af energi (og penge) på kontoret. Det samme gælder for printere, MFP'er og så videre, når de ikke er i brug. Nyttigt til at reducere strømforbruget er dvaletilstand, hvis enhederne ikke er i brug.

Brug software til enhedsadministration. Her går vi til det sofistikerede, men det er den virkelige hemmelighed at spare. Der er softwareværktøjer til enhedsadministration, der giver dig mulighed for at slå dem fra, når du går hjem og til at opsætte andre 'gemme'-funktioner (spørg leverandører). På store kontorer bliver dette aspekt lige så stort som bygningsautomation.

Født grønne ideer. For nylig har virksomheder som Dell, Coca-Cola og Carlsberg for eksempel udviklet miljømæssig bæredygtig emballage. Dell brugte bambussvampe og hvedestrå, Coca Cola-frugtskal og -skal, Carlsberg brugte økologiske beholdere til øl og udtænkte endda en garanti for dets grønne emballage.

Kultur og gå med et godt eksempel. Det er den enkleste ting, men ifølge mange også den mest effektive. At tilskynde medarbejdernes grønne følsomhed med initiativer, der fører med et godt eksempel (markeder, cykelture, økologiske dage osv.) Er en god praksis, der altid fungerer.

Du kan også være interesseret i

  • Skrivebordshøjde: hvordan man justerer det


Video: Best Documentary of the Housing Market Crash of 2020?. Inside the Meltdown. Behind the Big Short (December 2021).