Søgninger

Hvordan man helbreder korn naturligt


Sådan helbredes majs: en guide, der forklarer, hvordan man sletter e behandle korn på en naturlig måde. Fra gør-det-selv-midler til de mest egnede behandlinger.

DETkornde kan være meget irriterende, især hvis de er på fødderne eller i de områder af kroppen, der er mere udsatte. DetRing til osdet kan betragtes som en forsvarsmekanisme i vores krop, den udvikler sig på et specifikt område af huden efter en gentagen mekanismestimulering såsom friktion, tryk eller irritation. Vi taler om en "forsvarsmekanisme", fordi med dannelsen afRing til os, det område tykner og bliver hårdere ... har du nogensinde tænkt på det? Jeg plejer atkorndannes nøjagtigt i de områder af kroppen, hvor huden er tyndest eller hårløs (glat og uden anden beskyttelse som hår), hvorfor det erkornpå tæerne på ryggenfødderog hænder er så almindelige. DETkornaf tæerne kan defineres mere korrekt heloma.

Hård hud, naturlige midler

Blandt de mest populære hjemmemediciner er brugen af ​​kamille, eddike, bagepulver og andre naturlige ingredienser, der er lette at finde i køkkenet i hjemmet. Lad os se sammenhvordan man behandler korn naturligt startende fra de klassiske bedstemødemedicin, der er ret effektive.

Natriumbicarbonat
Behandlingen af ​​korn med bagepulver udføres ved at placere 3 spsk bagepulver i et bassin fyldt med varmt vand. Sug lemmen, der er ramt af calluserne, i mindst 20 minutter: den døde hud skal blødgøre, og i det lange løb forsvinder callusen.

Kamille
Forbered en meget normal infusion af kamille og ... blød den lem, der er påvirket af callus. Det er godtnaturligt middeltilfødder af fødderog det er også effektivt til at modvirke overdreven svedtendens.

Majsstivelse
Majsstivelse, mod korn, kan bruges som det klassiske talkumpulver: det holder området tørt og beskytter huden mod fugt.

Sådan helbredes korn med citron

Det er ennaturligt middelmeget udbredt og virker også effektiv. Bland saften af ​​en citron med en spiseskefuld bagepulver. Påfør pastaen, der er opnået i det hærdede område. Dæk dette område med gaze (eller en hvid bomuldsstrømpe), og lad blandingen sidde natten over. Fortsæt denne behandling, indtil callus tørrer af sig selv.

Sådan slipper du af korn

Også i dette tilfælde tilbyder vi dig naturlige gør-det-selv-midler. Fyld et bassin med varmt vand og kropssæbe. Tilsæt et glas æblecidereddike, og blød det område, der er berørt af callus, i mindst 20 minutter. Takket være virkningen af ​​eddike og varmt sæbevand skal callus være blød nok til at blive behandlet (forsigtigt) med en pimpsten. Efter fodbadet, dab med ricinusolie. Med denne procedure (udført på daglig basis) skal kornene forsvinde inden for 10 dage.

Du kan også være interesseret i

  • Pimpsten: hvor man kan købe og pris
  • Corns and calluses: natural remedies
  • Hallux valgus: retsmidler og seler
  • Hallux varus iatronic


Video: What is JADAM Ultra Low Cost Agriculture? (December 2021).