Søgninger

Lille Brabant: karakter og avl


Lille Brabant, en ledsagerhund oprindeligt fra Belgien og kaldte dens dele Griffon Brabancon. Der er dem, der betragter det som en række forskellige Bruxelles Griffonog hævder, at det kun har et par mindre hårde hår, men ikke så mange, som det ville være nok til at gøre det til en race i sig selv. Alligevel er det, selvom pelsen gør nogle vittigheder: fra prøver med hår kan der fødes prøver med korte hår. I Italien er det meget sjældent, så nu kan vi læse det, forestille os det og stole på dem, der har set det og gjort det til en race.

Lille Brabant: egenskaber

Som forventet dette Lille Brabant han skiller sig ud fra sin kollega, fordi han ikke har den karakteristiske hårhårede pels af Griffoncini, og når man ser på ham med et ekspert øje, indser man, at han har en mindre massiv kuffert, et mindre voluminøst hoved og næse uden skæg og overskæg eller næstenFor resten er disse to hunde ikke meget forskellige, vi kunne kalde dem fætre, ikke teknisk set, og også som farver er de de samme.

Størrelsen på Lille Brabant de varierer fra 18 til 20 cm i højden ved manken, vægten er 2,5 - 5 kg. Stammen til disse dyr er ret bred, hovedet ser stort ud og også afrundet på grund af den afrundede pande, men hvad du straks bemærker er tilstedeværelsen af ​​hårde og matte hår, der "dekorerer" det omkring øjnene, på næsen, på kinderne og hagen.

Næsen er meget sort og bred, ørerne er oprejst, mens øjnene, meget store, runde, sorte, er pyntet med lange øjenvipper, men desværre er de for fremtrædende. Håret på Lille Brabant det er næsten altid kort og tæt på kroppen, di rødlig eller sort og solbrun farve, neglene og klodserne på poterne er sorte, og hvis næsepartiet “bærer” en farvemaske, er dette tilladt af standarden.

Lille Brabant: karakter

Hvis vi fandt nogen fysisk forskel mellem Piccolo Brabantino og Griffoncino, som et tegn, kan vi ikke skelne dem, de er begge udstyret med en stærk ånd af uafhængighed og viser samtidig en sygelig tilknytning til mesteren. En modsigelse, der kan være irriterende eller pæn, faktum er, at hvis du vil have en lille Brabant derhjemme, skal du vide, at det er en hund, der konstant kræver opmærksomhed.

Men med fremmede er han retfærdig og rolig, loyal, så alt i alt er han velegnet til at bo hjemme hos familien eller i en lejlighed. For dem med tid til at afsætte til ham, er han en perfekt ledsagerhund. Og også som vagt på trods af sin lille størrelse, fordi den altid er opmærksom og har en stærk og beslutsom karakter, er den bange for næsten ingenting, og hvis den ved, at den skal forsvare en ejendom eller en person, vise mod i overflod.

Lille Brabant: gårde

Mens du er en sjælden race, i Italien er det rejst af ben 6 virkelighed at denENCI rapporter på dets officielle hjemmeside. De er hver placeret i en anden region, fra nord til syd, ideelt fra Belgien. En gård ligger i Emilia Romagna nær Parma, og to andre er henholdsvis i Treviso, i Veneto og i Pavia, i Lombardiet. Så er der en i Novara, i Piemonte, der går ned en nær hovedstaden, i Lazio, og en sidste i Palermo på Sicilien.

Lille Brabant: hvalpe

Fra en tidlig alder kan vi se, hvordan disse små Brabanthine prøver ligner Griffoncino. Også kaldet Petit Barbanèn eller Kleine Brabander, det afhænger af, hvor vi køber dem, de har faktisk fælles oprindelse med disse meget ens fætre fra deres landsmænd, men er stadig mindre almindelige i dag. Forfædren er Griffon-typen "Barbet", udbredt både i Holland og i Belgien og det nordlige Frankrig for mange år siden.

Vores egen blev født af dette Lille Brabant som, som navnet antyder, blev valgt i Bramante i Belgien, der blev vist i flokbogen efter 1863, selvom ensartetheden af ​​typen i de tre sorter først blev opnået i 1905.

Lille Brabant: pris

Bedre bedt gårdene om det ENCI angiver som certifikater at kende prisen på en hund, der tilhører en ikke særlig almindelig race, fordi den kan gennemgå mange variationer. Generelt kunne vi befinde os foran figurer rundt omkring 800 euro selvom online er der tilbud på 550 og endnu mindre. Rådgivningen er altid at kontakte strukturer, som ENCI angiver som pålidelige, og at besøge dem personligt, inden du køber en kopi af Lille Brabant som enhver anden race.

Hvis du kunne lide denne dyreartikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Komplet liste over alle hunderacer med kort dedikeret til hver race
  • Bretagne Spaniel
  • Petit Basset Griffon Vendeen
  • Grand Griffon Vendéen
  • Basset Fauve de Bretagne
  • Griffon Nivernais


Video: LOSC Lille - OGC Nice 0-2 - Highlights LOSC - OGCN. 2012-13 (December 2021).