Søgninger

Drivhus til planter og blomster


Drivhus til planter og blomster: fra gør-det-selv til priserne på færdigmonterede drivhuse. Nyttige tip til at oprette et drivhus i haven, i køkkenhaven, på terrassen eller på husets altan.

Derdrivhusdet er et meget nyttigt middel til at beskytte de mest sarte planter om vinteren. Hvert år skal vedligeholdelsesarbejde afsættes til drivhuset, men det vil være minimalt, hvis realiseringen udføres korrekt.

Drivhus til planter og blomster

Hvis i endrivhus til køkkenhavedet eneste, du leder efter, er derfunktionalitet, et drivhus til prydplanter og blomster skal også være æstetisk tiltalende.

Alle drivhuse, hvad enten de er til haven, til blomster, der er beregnet til terrassen eller balkonen, er lavet af et skelet, der kan være lavet af metal, træ eller plast. Der er også tre valg til dækning af drivhuse: de mest ornamentale drivhuse har et glasdæksel, ofte har drivhuse plastovertræk, dvs. PVC-plader med forskellige vægte eller polycarbonatplader.

Drivhuse til altaner og terrasser

Markedet tilbyder et stort antal modeller, mobile og lette, perfekt til at være vært på terrassen eller balkonen. Den eneste ulempe ved endrivhus på terrassendet er vinden: I mange områder af Italien er tornadoer hyppige, og disse kan feje tage, der ikke er ordentligt forankret, væk. I blæsende områder er det praktisk at kombineredrivhustil vindstød eller organisere med ankerbaner.

Polycarbonat drivhuse

Polycarbonatplader og -paneler er perfekte til fremstillingdrivhuserobust, elegant, funktionelt ... der findes sæt på markedet, der giver dig mulighed for at samle store drivhuse med dette materiale. De mest villige kan prøve deres hånd med at bygge DIY drivhuse med polycarbonatpaneler og et metal eller imprægneret træskelet.

Hvis du vælger at oprette enDIY drivhusi polycarbonat, når du køber de ark eller paneler, der skal bues, skal du huske at observere panelets gennemsigtighed og evnen til at transmittere lys. Så længe du køber polycarbonatplader eller -paneler med en reduceret tykkelse, kan gennemsigtigheden være tæt på 85% med en høj transmission af solstråling. Hvis du køber ark og paneler af alveolært polycarbonat, skal du sørge for, at vi har en god transmission af lysintensitet.

Det drivhuse af polycarbonat de bruger generelt plader, der er i stand til at lade solens stråler passere og isolere planter fra kulden: en fremragende løsning!

At skrive "Polycarbonat drivhuse på Amazon"Du kan høre priserne på små drivhuse, der er oprettet til små rum såsom verandaer, balkoner, haver eller terrasser eller større drivhuse, der skal installeres i køkkenhave eller landbrugsmarker.

Blandt de forskellige modeller vil vi gerne gøre dig opmærksom på produktet Jargo på 190 x 190 cm.Den er 183 cm høj (på menneskelig skala) og består af polycarbonatpaneler med fremragende varmeisolering og høj gennemsigtighed. Mange anmeldelser beskriver produktet som dårligt baseret kun på panelernes tykkelse: panelerne er kun 4 mm tykke for at sikre maksimal transmission af solstråling. Profilerne er lavet af aluminium, vejrbestandigt. Vi har rapporteret denne model for dens meget lave omkostninger: ca. 189 euro inklusive forsendelsesomkostninger. Selvom instruktionerne ikke siger det, skal du lavedrivhusmere robust skal du bruge silikontætningsmiddel (en sprøjte på 2 euro er tilstrækkelig) til at fastgøre polycarbonatpladerne til aluminiumsprofiler.

Hvordan man bygger et drivhus

I artiklen dedikeret tildrivhus på altanen eller terrassen, har vi forklaret dig, hvordan man bygger et lille altanhus. De samme instruktioner kan give anledning til større drivhuse, der skal dækkes med PVC-plastpræparater eller stiv eller halvstiv plast. Drivhuset bestod af træplanker, som du kan få dig til at skære i et tømrerarbejde, eller hvis du elsker træbearbejdning, gør det selv. Sådan bygges drivhuse til køkkenhaven:

  • Bygger et tunnel drivhus
    Illustreret guide til forklaring af, hvordan man bygger et tunnelhus for at beskytte grøntsager mod kulde. DIY tunnel drivhus er konstrueret af stift spundet jern, buer og ankerpløkker.
  • Hvordan man bygger et drivhus
    Komplet guide til illustrative videoer for at forklare, hvordan man bygger et stort landbrugs drivhus.

Du kan også være interesseret i

  • Solar Greenhouse: lovgivning og beregning
  • Bioklimatisk drivhus


Video: Sådan planter du i drivhus - plantesække og kapilærkasser (December 2021).