Søgninger

Vegan ris mozzarella


Ris mozzarella, en ost uden ost, en mad, der værdsættes af dem, der følger en vegansk regime og af mange sorte mennesker, der siger, at de er vegetarer, men som hvis de kan undgå at spise mælk og dets derivater inklusive "Ikke-ris" mozzarella.

Vegan ris mozzarella

Der er forskellige opskrifter til at forberede en risbaseret mozzarella, er varianter af en proces, der giver veganere et alternativ til, hvad der faktisk er en af ​​de mest elskede oste i verden, også hovedperson i pizza.

Vi kan forberede vegansk mozzarella med 2 spiseskefulde rismel e 1 glas rismælk bland i en gryde, som tilsættes 1 spsk sojasmør, 1 spiseskefuld sojafløde og en knivspids salt.

Opnået en tyk forbindelse, kan du slukke for varmen og tilsætte 1 krukke usødet hvid soja yoghurt og koge på svag varme under omrøring med en piskeris. Når blandingen drejer, kan vi placere den i en glasskål med ekstra jomfru oliven olie at hvile i køleskabet.

Rismozzarella: ingredienser

En opskrift med doser fra 2 personer, angiver disse ingredienser som væsentlige til forberedelse: 2 spiseskefulde rismel, 6 af ris mælk, 1 spsk sojasmør eller vegetabilsk margarine, 1 spiseskefuld sojafløde og 3 spiseskefulde sojayoghurt. Vi tilsætter saltet. Små ændringer fra den tidligere version.

Rismozzarella: opskrift

Opskriften på ris mozzarella med de ovennævnte ingredienser giver os mulighed for at få vores veganske ost på mindre end en halv time, anbefales selv til dem, der skal indtage glutenfri mad.

Rismozzarella: kalorier

Nem at forberede og hurtig rismozzarella giver 224 Kcal for hver 100 gram af forbrugt produkt.

Rismozzarella: hvor finder du den

Det kan købes online, især ved hjælp af portaler specialiseret i salg af veganske produkter, eller i specialbutikker. Bare på denne måde kan du komme til vegansk mozzarella "pizzadej" på 400 gram foreslået af Violife, som tilbyder et alternativ til ost baseret på kokosolie til 6,40 euro.

Coop ris mozzarella

En af ris mozzarella mere velkendt og købt er det Coop-mærke nu velkendt for veganere som "la Chicca", et vegansk alternativ til mozzarella, baseret på ris, velafbalanceret vegetabilsk mad med en delikat smag

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Du kan også være interesseret i:

  • Vegansk parmesan: opskrift
  • Sådan spiser du veganer: tofu og seitan


Video: Vegan Mozzarella Sticks with Homemade Marinara (December 2021).