Søgninger

Verdens meteorologidag


Verdens meteorologidag, fordi der er flere og flere meteoafhængige med risiko for at omdanne en videnskab til en slags gætte, hvordan vejret vil være i de kommende uger. Der Verdens meteorologidag tjener til at bekræfte vigtigheden af ​​denne videnskab. Ikke kun det, det er en mulighed for at være opmærksom på, hvordan klimaet ændrer sig, og hvilke konsekvenser dette medfører.

Verdens meteorologiske dag: hvornår

Det 23. marts denne verdensdag fejres hvert år. Denne dato blev besluttet, fordi den falder sammen med dagen for året, hvor FN i 1951 besluttede at fejre ikrafttrædelsen afVerdens meteorologiske organisation. Fra Genève, hvor den er baseret i dag, har denne organisation til opgave at koordinere atmosfæriske og havobservationsaktiviteter og nationale vejrtjenester globalt.

Der Verdens meteorologidag for hvilke meteoropater måske er særlig følsomme, det er en dato, som vi alle kan huske, fordi den er historisk og af nuværende interesse.

Verdens meteorologiske dag: mål

Hvert år, hver sæson, hører vi, at det er århundredets varmeste, tørreste. Klimakatastrofen er lige rundt om hjørnet. Det er vanskeligt for dem, der ikke er i erhvervet, at forstå, om de skal lytte til disse rygter eller fortsætte med at leve fredeligt.

Der Verdens meteorologidag det kunne være det øjeblik, hvor den nuværende situation kunne uddybes, og også identificere, hvilke der er de mest pålidelige samtalepartnere. Nok falske alarmer, selvfølgelig, men lad os ikke overlade os til en ligegyldig holdning og regne med det faktum, at klimakatastrofen vil falde på hovedet på vores eftertid.

I den sidste udgave, i 2016 var temaet midt på verdensdagen netop klimaændringerne, stadig aktuelle, mere og mere aktuelle, fordi de nødvendige handlinger er mange, og frem for alt er det nødvendigt at sikre, at ord og aftaler, underskrifter og dokumenter derefter følges af konkrete ændringer i tilgang. Lokalt, nationalt og internationalt.

I slutningen af ​​2015 i løbet af Cop-21 i Paris, har vi bemærket, at hvis vi ikke ændrer vores holdning, vil vi ved udgangen af ​​århundredet have en gennemsnitlig stigning på 5-6 ° C. De, der er født i disse år eller lidt senere, vil være i stand til at opleve det. Når vi fejrer en fødsel, så lad os huske, hvilken fremtid vi giver ham.

Verdens meteorologiske dag: hvad man skal gøre

Efter et brus af realisme, et must i Verdens meteorologidag, lad os se, hvad vi skal gøre på vores lille måde for at hjælpe. Først før vi handler tilfældigt, lad os blive informeret og lære, hvor vi skal gøre det. Ikke at stole på de skrigede titler, men konsultere institutionernes og officielle organers websteder og kanaler.

For Vejrudsigt der er Arpa-lokaliteterne i de forskellige regioner eller andre pålidelige steder som f.eks. Air Force, Meteo.it og 3bMeteo. At kæmpe mod klimaforandringer i gang, vi producerer mindre CO2, og der er mange måder.

Verdens meteorologidag og humør

Det sker det stemningen er påvirket af klimaet, dette er endnu mere grund til at huske, at 23. marts fejres Verdens meteorologidag. Hvis vi ikke har lyst til hvide fluer, forårsager vi og vores dårlige humør regn eller vind, kan vi dykke ned i og opdage, at der er hele befolkningen delvist påvirket af klimaet typisk for de områder, hvor de bor.

Vi tænker på mange folk i nord, der bliver i måneder næsten i mørke såvel som i kulde. Til regnen, som i Storbritannien er lidt af en klassiker, til vinden, der blæser i kystområder, og som sjældent ses i Po-dalen. Måske kom det til udslette forurening som i stedet stagnerer med meget ubehagelige konsekvenser.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Verdens vinddag
  • Verdenshavsdagen
  • To grader. At vinde klimaudfordringen også inden for økonomi
  • Tornadoer i Italien
  • Isobar: definition
  • Navne på vinden i verden


Video: Studieprogrammet Fysikk, astronomi og meteorologi - FAM (Juli 2021).