Søgninger

Dovenskab: hvordan man bekæmper detDovenskab, vil du gøre noget eller manglende evne til at gøre det? I hvilket omfang bliver det en slags status fra et bevidst valg, fra at være en slap, som vi ikke kan slippe af med? Af denne grund er det vigtigt at blive opmærksom på vores mulige grad af dovenskab ved at fortsætte med at lære hvordan overdriv ikke det søde ved ikke at gøre noget. Hvis det er for meget, har det bitre konsekvenser.

Dovenskab: mening

Der er mennesker, der skal bedes om at gøre noget insisterende, næsten til det punkt af besættelse, for at få dem til at fortsætte. Der er andre, der måske synes mere reaktive, men så adlyder de ved at fnyse og handle modvilligt ... med resultater, som vi ikke kan forestille os, ikke er gode.

Dette er dovenskab, men det er også den, der karakteriserer den holdning, der får folk til at fremstå som om de er låst inde i en uigennemtrængelig boble, der begrænser sig til væsentlige handlinger, for at tilfredsstille basale behov og stoppe. Det er ikke nødvendigt at skjule det når dovenskab når høje niveauer, irritation stiger også: det er ikke let at leve med en person, der "lider af dovenskab" derhjemme eller på arbejde, især hvis de er kroniske.

Kronisk dovenskab

At have nu og da er ønsket om at gøre noget normalt, det er fysiologisk, det er et must: vi er ikke maskiner, der er programmeret til at gøre, og det er rigtigt at finde tiden til at være, og det er det! Men når vi ikke er noget de fleste af vores dage, er vi blevet offer for en kronisk lidelse.

Det handler om en farlig vane som skal ”behandles”, fordi det udløser en ond cirkel, hvor jo mindre du gør jo mindre vil du gøre og at starte forfra er det nødvendigt at nedbryde en massiv mur. Hvad der adskiller Lejlighedsvis dovenskab, og også sund, fra den kroniske.

I det andet tilfælde stimuli, entusiasme, bebrejdelser, pligter, haster: alt springer af os, og intet formår at bryde igennem vores væsen ved at lade os eksistere. I denne tilstand af immobilitet og fravær af handling er det nødvendigt at bede om hjælp og forpligte os med konstantitet, at afgifte fra inerti som ud over at holde os væk fra træthed og sved, udelukker os fra muligheden for lever tilfredshed og sejre til fulde.

Dovenskab: retsmidler

Når du er patologisk doven, du ved, du føler det, selvom det er svært at indrømme det. Det er ikke nødvendigt at lave en mea culpa, det vigtige er at være opmærksom på det og reagere. Lad os starte med at lægge mærke til, hvad vores nuværende aktiviteter er og med træk vores "forretningsgrænser", også markering på en blok, hvad vi vil gøre, og hvad ikke. Det er vigtigt at skrive det ned og se, hvordan vi har begrænset vores væren.

Når det kommer til at komme ud af en tilstand af Dovenskab, man kan ikke være kræsen eller endda lyve for sig selv og andre ved at hævde, at "vi tænker", når vi laver rundt. For at genaktivere er det bedst at vælge en manuel aktivitet, mere målbar, men ikke kun.

Det er mere sandsynligt, at det giver øjeblikkelige resultater, og disse tilskynder os til at fortsætte med vores anti dovenskab sti. Lad os ikke fiksere en enkelt handling, men lad os gå, for der er risiko for at passere til fiksering, til rengøring, til løb, til ... lad os ikke flytte væggene: lad os rive dem ned!

Dovenskab: øvelser

Lad os starte med enkle øvelser, for hvis du er doven, gør du det bestemt ikke ønske om at påtage sig hvem ved hvilke mærkelige aktiviteter. Vi bliver med fødderne på jorden og begynder at arbejde med ler, das, plasticine eller ler. Eller at brodere, lave mad, til tage sig af vores have eller altan. Når vi beundrer resultaterne af vores indsats, vil vi føle os mere motiverede til at fortsætte.

At vælge den førstnævnte vindende aktiviteter, lad os stole på, hvad vores interesser er, eller hvad de var før blive syg af kronisk dovenskab. Vi begynder at dedikere os til det, der giver os en følelse af glæde og frihed fra det, vi har det bevæger noget indeni, hvilket skaber revner i væggen.

Dovenskab: aforismer

Dovenskab er intet andet end vanen med at hvile, før man er træt. Jules Renard

Det er dovenskab at bruge for meget tid på studier. Francis Bacon

Mange mænd har et liv med stille fortvivlelse: sig ikke op herom, gør oprør, druk ikke i mental dovenskab, se dig omkring. Vov at ændre, søge nye veje. taget fra "Det flygtige øjeblik"

Den virkelige krise er inkompetence-krisen. Ulempen for mennesker og nationer er deres dovenskab i at søge løsninger og veje ud. Albert Einstein

Selv aforismer er ikke nok og vi er ikke så dovne, at vi ikke kan læse en bog, her er hvad det gør for os: Godmorgen dovenskab. Hvordan man overlever i virksomheden ved at arbejde så lidt som muligt. Intelligent og sarkastisk læsningaf Corinne Maier.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Selvværd: mening og sætninger
  • Folk forandrer sig
  • Inerti: mening og øjeblik
  • Dovne hunde
  • Inositol: hvad det er til og bivirkninger
  • Bullet Journal: betydning
  • Trække tiden ud
  • Inerti: mening og øjeblik


Video: DJI MAVIC AIR 2 Beginners Guide - Start Here (December 2021).