Søgninger

DIY tørretumbler


DIY tørretumbler: instruktioner og hvad der er nødvendigt for at bygge en tørretumbler til hjemmet, der er i stand til at dehydrere enhver frugt eller grøntsag. Sådan laver du en praktisk og økonomisk tørretumbler.

Har du nogensinde tænkt på bygge en DIY tørretumbler? Det er et meget vigtigt objekt at kunne opbevar mad, og at det netop med sommerens tilgang kan være passende at bygge inde i dit hjem.

På den anden side er forår og sommer de årstider, hvor det er muligt at fylde op frugt og af grøntsager med større lethed og overflod. Og det er netop denne overflod, der ofte betyder, at vi køber mad i et højere mål end vores faktiske forbrugskapacitet. Hvilken bedre lejlighed til at bruge dette overskud til at bevare de typiske aromaer og smag af sommerfrugt til vinteren?

L 'DIY tørretumbler vil hjælpe os!

Hvad du har brug for til at lave en DIY tørretumbler

Hvis du er overbevist om nytten af ​​en DIY tørretumbler og du vil ikke købe det blandt dem på markedet, fordi du ikke vil bruge så meget, eller fordi du er lidenskabelig for gør det selv, der er intet bedre end at følge vores råd og starte med at forstå de "ingredienser", der giver dig mulighed for at bygge denne lille plante.

For det første ville den bedste ting at gøre være at gå til en boligforbedringsbutik og få et snit lille parallelepiped i træmed en højde på ca. 50 centimeter og en bredde på ca. 40 centimeter. For at spare dig selv for mindre irritationsmomenter på et senere tidspunkt skal du sørge for at lave nogle fra dette tidspunkt små huller i væggene side, vigtigt for at sikre effektiv tørring.

På dette tidspunkt, køb to eller tre net (det afhænger af, hvor mange hylder du vil placere inde i tørretumbleren) og placer dem ved hjælp af skruer og stik inde i parallelepiped. Hvad angår åbning og lukning af tørretumbleren, er den enkleste løsning bestemt at have en træ dyvel åbningens størrelse, der skal fastgøres med en magnetsystem.

Hvordan man bygger en elektrisk tørretumbler

Hvis de foregående forberedende trin er gennemført med den rigtige visdom, vil du have opnået et godt fundament for din tørretumbler, en slags "kasse" med to eller tre hylder hvor læg frugt og grøntsager væk, der skal tørres, en lukning med magneter og små huller, der tillader fordampning. Hvad mangler der?

Selvfølgelig er det varmekilde hvilket vil garantere dig et fremragende slutresultat. Nå, for at skabe effekten "hed" det er bestemt ikke nødvendigt at have en ovn! Faktisk er bare en nok 40 watt halogenlampe og følgelig en lampeholder og en elektrisk ledning med stik, der kan nå lysnettet.

Så øv en hul på bundvæggen på tørretumbleren (stor nok til at føre ledningen) og placer derefter lampeholderen i bunden af ​​tørretumbleren for at sikre bedre stabilitet i systemet.

Vores forslag er på dette tidspunkt at foretage en anden lille investering, der ikke undlader at forbedre effektiviteten af ​​din DIY-oprettelse over tid. Det vil sige, køb et lille termometer, der skal installeres inde i tørretumbleren, så du kan kontrollere, at temperaturen ikke er for høj.

Husk faktisk, at temperaturen inde i tørretumbleren aldrig skal overstige 38-42 grader! Undgå derfor at overdrive det, da du i stedet for gradvis tørrer frugten fratager den enhver brug i de næste sæsoner.

Når dette er gjort, er du næsten færdig med processen med at lave din perfekte DIY tørretumbler. Alt hvad du skal gøre fra dette tidspunkt er bare at lade din fantasi og kreativitet være fri i den viden, at valg af frugt og grøntsager at blive indsat inde i enheden afhænger af din smag, og hvordan du vil berige dit spisekammer i de måneder, hvor de typiske sommersmag ikke er tilgængelige.

For eksempel kan vi godt lide at tørre nogle af de mest lækre frugter, såsom jordbær. Vi foragter imidlertid ikke engang hypotesen om at lede inde i gør-det-selv tørretumbleren, at vi ovenfor kunne let fremstille andre "ingredienser", som måske også kan findes resten af ​​året, men som vi kan have mere brug for tørring., såsom tomater, appelsiner, citroner.

Det kan være nyttigt:

  • Sådan tørrer du chili
  • Sådan tørrer du frugt
  • Sådan tørrer du hele figner


Video: Oscillating Fan Noise, Stereo Video. Rotating Fan White Noise. ASMR Oscillating Fan for Sleeping (December 2021).