Søgninger

Typer af blomstrende hæk


Typer af hæk forskellige for forskellige behov, men også for forskellige klimaer, hvor vi ønsker at dyrke dem. Det er ikke nok at sige, at vi har brug for en hæk, det er nødvendigt at forstå, hvad vi forventer af disse planter, hvad enten det er en beskyttelse af vores grønne og blomstrende have hele året rundt eller en barriere, der blokerer for nysgerrige øjne, hvad enten det er et tyverisikringshegn eller bare en æstetisk adskillelse, pro forma uden nogen foregivelse af at stoppe blik og mennesker.

Afhængigt af typer af hæk faktisk kan vi få grønne vægge på 15-20 meter eller kun en knap meter, eller endnu lavere, hvis de bruges til at ledsage en indkørsel til dekorative formål og intet mere.

Der er typer af hække, der passer til placer et hegn eller en mur ved siden af ​​det, eller til at dække dem for at skjule andre klatrere, der vokser lodret rigt på blomster, hække med torner eller med plager, der endda kan fange fint støv.

Typer af blomstrende hække

To af alle typer hække med blomster vil jeg anbefale, ikke fordi de andre ikke er opmærksomme, men du skal vælge, og jeg vælger til Cherry Laurel og Privet. I det første tilfælde er det en hurtigt voksende stedsegrøn, der når 7 meter i højden. Denne hæk er florid og kompakt, meget modstandsdygtig og let at dyrke, modstår både kulde og skadedyr, sport a smuk lysegrøn og selvfølgelig blomsterne med de hvide blomster i april.

Det Privet er en stedsegrøn plante af japansk oprindelse, men som også findes godt i Italien, når 4-5 meter, blomstrer fra juni til september med små og duftende hvide blomster dækker væggene med hvide kronblade.

Typer af hæk: navne

Hækkene, som vores have potentielt kan rumme, er meget flere, end vi måske tror. I denne artikel, dedikeret til hækplanter, find det mest almindelige og let at vedligeholde.

Typer af hæk: planter

Lad os se en oversigt over forskellige typer hække for at få en idé om den sort, hvorfra vi kan "fiske" vores favorit. Det Leyland cypress er en hækplante, der skaber en rigtig tæt mur, men skal kontrolleres, så den ikke overstiger 4 meter i højden Photinia det er en af ​​de mest anvendte havehækplanter, fordi folk forelsker sig i sine smukke røde blade. Det er også let at dyrke og modstandsdygtigt, det absorberer smog og fint støv og bruges derfor i vid udstrækning i bymiljøer.

En anden meget almindelig og populær hæk er Buksbom, stedsegrønne hjemmehørende i Japan, der vokser spontant i Alperne og Apenninerne, også til stede i dværgvarianter. På grund af blomsterne vælges ofte Hawthorn til at skabe en frodig defensiv barriere og duftende, der producerer spiselige frugter i lyserød farve.

Fortsætter du med andre typer hække finder du Pyracantha, hjemmehørende i Asien, hurtigt voksende men fuld af skarpe torne til stede på stænglerne og l'Laurel, meget brugt til at afgrænse grænserne mellem huse med dets nyttige blade også til at smage kød eller tilberede rensende urtete.

Typer af hæk: billeder

Typer af haven hække

At beholde hække i haven, eller du betaler en insider, eller du udstyrer dig med ad hoc saks som disse, ergonomisk i stål fra 27 euro, også velegnet til stilke af roser og udstyret med låseanordning for dem, der skal lære hvordan man beskærer hække. Hvis vi foretrækker en trimmere, er det vigtigt at vide, hvordan man vælger det for ikke at smide penge.

Typer af hegn

Ud over at vælge typer hække til smag og brug er det også nødvendigt at evaluere minimumsafstande fra grænsen defineret i civillovgivningen, hvortil planter kan plantes. For buske og klatreplanter skal afstanden være mindst 50 cm, til træer defineret som "ikke høj" den skal være 1,5 m

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram


Video: Sådan planter du en færdighæk (December 2021).