Søgninger

Anticyklon fra Azorerne og Afrika


Anticyklon fra Azorerne, et fænomen, som vi ofte hører om, især når den varme sæson nærmer sig, men som ikke altid er så klar i vores sind. Dette er et af de navne, der lyder velkendt for alle, men som kun få kender specifikt anticyklon fra Azorerne det forbliver derfor næsten et mytisk, fiktivt "væsen", der kommer til bland klimaet på vores sommerdage og for at få os til at trække fans og fans. Det er ikke et opfundet "monster" men et specifikt atmosfærisk fænomen med nøjagtige egenskaber og frekvenser.

Anticyklon fra Azorerne

Anticyklonen på Azorerne det handler ikke kun om disse holme, ellers ville det ikke være så kendt for os og for mange andre lande. Vi kan generelt sige, at det præsenterer sig selv i områderne i det nordlige Atlanterhav og har sit maksimale atmosfæriske tryk i gennemsnit nær de homonyme øer.

I Italien, hvornår anticyklonen fra Azorerne kommer til at påvirke klimaet, hvad der sker er, at de luftmasser, der udsættes for komprimering, er af atlantisk oprindelse, derfor køligere, og det følger heraf, at virkningerne af nedsænket overophedning på jordtemperaturen bliver meget mildere.

Azorernes anticyklon: hvad det er

Efter at have konstateret, at det ikke er en imaginær væsen med mærkelige træk, kan vi beskrive Azorernes anticyklon som simpelthen et semi-permanent højtryksområde af subtropisk oceanisk oprindelse.

Dette højtryksareal produceres af den samme atmosfæriske cirkulation i overensstemmelse med de berørte breddegrader. Det skaber sit eget et bånd af semi-permanente høje tryk på begge halvkugler og er en konsekvens af den atmosfæriske nedgang i Intertropisk Hadley-celle.

Afrikansk anticyklon

Når i Italien nogle hedebølger, dem som nyhederne så meget elsker at sætte i overskrifterne som "nødsituationer", handler ikke altid om anticyklon fra Azorernefaktisk er det normalt den afrikanske anticyklon, der er oprindelsen til disse høje temperaturhændelser. Dette område af højt tryk, "Afrikansk", normalt placeret over Sahara-ørkenen, kun en højder over 1000-2000m.

Anticyklon kommer

Når du vil annoncere ankomsten af ​​en hedebølge mere intens end gennemsnittet, om sommeren, i Italien, kan du ofte høre udtrykket "anticyklon kommer". Må det være Azorerne eller den afrikanske, det er altid varmt, selvom der er forskelle mellem de to fænomener.

Anticyklon: vejr

L 'anticyklon fra Azorerne påvirker ikke kun klimaet, der hersker om sommeren på vores halvø, men også vejrforholdene i resten af ​​Europa, fordi det kan dække et stort område, det, der strækker sig fra Middelhavet til næsten Den arktiske cirkel.

Anticyklonen på Azorerne tilhører gruppen af ​​subtropiske anticykloner, i vintermånederne, som det er placeret, giver det et stort antal forstyrrelser adgang til Middelhavet, i sommermånederne garanterer det godt vejr og høje temperaturer, fordi det ekspanderer, beskytter Middelhavet fra forstyrrelser.

Anticyklon i Italien

Når en anticyklon, som er af Azorerne eller afrikanske, strækker sig mod Italien, lad os forvente varmebølger. Det er næsten automatisk og ikke for en urban legende eller et ordsprog. Hvad der sker er klart, selvom det ikke er trivielt at forklare.

Det skyfri himmel favoriserer en stærk isolation på jorden i en tilstand af udbredelse af faldende strømme, der nærmer sig en "varm" jord det genererer sig selv af den ekstra varme på grund af aftagende bevægelser. Derfor er det varmere end nogensinde, når anticyklon ankommer.

Det varme og damp frigives fra jorden er de ude af stand til at fortynde opad på grund af de langsomme og faldende strømme og forbliver således for at skabe et tyndt lag på nogle få hundrede meter tæt på jorden. Dag efter dag varme og fugt akkumuleres, og varmen er i stigende grad uudholdelig, fordi den også er "klæbrig".

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Du kan også være interesseret i:

  • Lag af atmosfæren
  • Tornadoer
  • Spredningens spredningskraft
  • Sandstorm


Video: IAS Questions - Atmospheric Pressure u0026 Wind System - Geography STHAAPNA (September 2021).