Søgninger

Sådan slipper du af neglesvamp


Sådan slipper du af neglesvamp: symptomer og årsager. Nyttige tips og naturlige midler til bekæmpelse af mycosis med ingredienser, der er let tilgængelige derhjemme.

Neglens farve hjælper os med at forstå deres sundhedstilstand: sunde negle har en lyserød farve med en tynd hvid stribe ved spidsen. Enhver variation i neglens farve og udseende bør aldrig undervurderes! Tværtimod er det nødvendigt at uddybe for at handle hurtigt for at undgå udseendet af mycosis.

Neglemykose er en meget almindelig infektion. Årsagen til denne infektion kan tilskrives en slags svamp, der insinuerer sig selv under neglens overflade. Svampen er smitsom ved direkte kontakt eller gennem strømpebukser, sko, strømper, tæpper ... Disse mikroorganismer udvikler sig og spreder sig i temmelig fugtige omgivelser: dette er tilfældet med almindelige brusere, svømmehaller eller fitnesscentre. Og det er frem for alt det fugtige og mørke miljø i skoene, der forårsager et større udseende af svampe på tåneglene og især på storetåen.

De kan udvikle sig i alle aldre, men er mere almindelige hos ældre. Når neglen ældes, bliver den mere skrøbelig og tør, hvilket letter infektionen af ​​svampe.

Andre faktorer, der øger risikoen for infektion:

 • Dårlig blodcirkulation
 • Svagt immunsystem
 • Upassende sko
 • Overdreven sveden
 • Diabetes mellitus
 • Unormaliteter i neglestrukturen
 • Cuticle sår
 • Brug af sokker af syntetisk materiale

Mykose, symptomer

Svampe på neglene er hyppigere på fødderne på grund af det fugtige miljø, der skabes i skoen. Det er dog også muligt for dem at danne sig i hænderne. Hvordan forstå, at det er mycosis? Blandt de mulige symptomer finder vi:

 • Tykkede negle
 • Ændringer i neglens farve
 • Skøre, skællede eller ujævne negle
 • Negle med en ubehagelig lugt
 • Brud eller revner i den ene del af neglen

På markedet finder vi mange farmakologiske produkter, der er effektive til at bekæmpe mycosis, men de kan også forårsage hudirritation. Heldigvis er der næsten uden omkostninger naturlige løsninger, der kan eliminere fodsvamp på en harmløs måde for vores negles sundhed. På denne side viser vi dig, hvordan du kan slippe af med neglesvamp takket være nogle enkle opskrifter, du kan forberede derhjemme.

Æble cider eddike

Takket være dets antibakterielle og antifungale egenskaber er æblecidereddike en af ​​de bedste allierede mod enhver form for infektion.

Sådan fortsætter du:

 1. Dyp en vatpind i æblecidereddike og påfør den inficerede negle
 2. Fastgør vaden med et bandage og lad det sidde natten over
 3. Gentag behandlingen hver aften, indtil der er forbedring.

Tea tree æterisk olie

Selv tea tree essentiel olie har antibakterielle og antifungale egenskaber og er derfor indiceret til at eliminere svampe, der dannes på negle i hænder og fødder. En konstant påføring af dette produkt på det inficerede negl fører til en forbedring af neglens udseende om få dage.

Sådan fortsætter du:

 1. Sæt et par dråber olie på det inficerede negl og gnid, indtil det er helt absorberet
 2. Gentag behandlingen morgen og aften indtil fuldstændig bedring.

Hvidløg

Hvidløg er en meget værdsat ingrediens til behandling af mycosis. Stofferne i det lyser neglen og forbedrer dens udseende

Sådan fortsætter du:

 1. Knus et fed hvidløg og gnid det på neglen, der er ramt af svampene
 2. Påfør et bandage og lad det virke i ca. 45 minutter
 3. Skyl med varmt vand og gentag behandlingen hver dag.

Citronsaft

Næringsstoffer og syrer i citronsaft hjælper med at styrke neglene ved at modvirke forringelsen forårsaget af svampeinfektionen.

Sådan fortsætter du:

 1. Klem saften af ​​en frisk citron og påfør den berørte negl
 2. Lad det absorbere uden skylning, og gentag behandlingen morgen og aften

Oregano olie

Ekstrakterne i den essentielle olie af oregano har svampedræbende egenskaber, der hjælper med at modvirke neglesvamp. Konstant påføring hjælper dine negle med at se sunde ud.

Sådan fortsætter du:

 1. Påfør 3 dråber oreganoolie på neglen
 2. Massér indtil det er helt absorberet og lad det tørre
 3. Påfør morgen og aften


Video: Australian Bodycare - 4 Steps to Healthy Skin (December 2021).