Kategori Landbrug

Jordskælv i Emilia, der er dem, der er imod solidaritetsfonden
Landbrug

Jordskælv i Emilia, der er dem, der er imod solidaritetsfonden

Solidaritetsfonden til økonomisk og territorial rehabilitering af de jordskælvsramte områder i Emilia, Lombardiet og Veneto blev blokeret. Nogle lande i Den Europæiske Union modsatte sig udbetalingen af ​​fonden. Solidaritetsfonden for disse jordskælvsramte områder i Norditalien beløb sig til 670 millioner euro.

Læs Mere

Landbrug

Dyrker i potter

At gå op på terrassen for at samle peberfrugter, courgetter og kartofler: Dyrkning i potter kan være den ideelle løsning for dem, der ikke har en have, men som stadig vil dyrke grøntsager og få gode høst. Ikke kun prydplanter går på altaner og terrasser, men der kan oprettes en ægte hjemmegård.
Læs Mere
Landbrug

Sanremo-festivalen dræbte landmændene

De gamle traditioner så Ariston-teatret rig på blomsterdekorationer. Blomsterne var nu blevet et godt symbol på Sanremo Festival, men hvad skete der med 2012-udgaven? Scenografien blev oprettet med kolde materialer, blomstenes varme og livlighed, symbol på Ariston Theatre, er helt fraværende.
Læs Mere
Landbrug

Sne nødsituation. Landmænd tager sig af det

Bortset fra soldater og retshåndhævelse er de virkelige helte i en nødsituation landmændene. Tirsdag aften, under episoden af ​​Porta a Porta, var offentligheden vidne til et live-show, hvor en gruppe soldater var forpligtet til at rense gaderne for sne i Chieti. stat Giampiero Riccardo, Regional Coordinator Youth Italy of Values ​​Abruzzo.
Læs Mere
Landbrug

Sådan dyrkes en pottehave

Peberfrugter, auberginer, courgetter ... der er mange grøntsager, der kan dyrkes på terrassen eller på balkonen. Det er muligt at oprette en køkkenhave derhjemme og kræver ikke for store udgifter. Dyrkning i potter kræver særlige forholdsregler som valg af jord, befrugtning og dræning, men med lidt omhu forhindrer intet os i at oprette en ægte køkkenhave på terrassen.
Læs Mere
Landbrug

Vend tilbage til landbrug for Grækenland

Er det muligt at antage, at mennesket i en ikke alt for fjern fremtid vil forlade byen for at vende tilbage til landet? Indtil i dag læser vi om overdreven overbygning og urbanisering af territoriet, vi kan forestille os, at vi snart vil blive tvunget til at "genvinde" cementerede territorier og omdanne dem tilbage til "jord".
Læs Mere
Landbrug

Italiensk landbrug er bange for multinationale virksomheder

Italienske landmænd er bange for international spekulation, og forbrugerne burde også være det: Desværre er bevidstheden om, hvad vi spiser, gået tabt, og dette skader menneskers sundhed, miljøet og den nationale økonomi. Hvis landmænd engang var bange for skadedyr og sygdomme, der kunne påvirke høsten, frygter de i dag spekulationen i landbrugsfødevaresektoren.
Læs Mere
Landbrug

Madolie, et perfekt pesticid

En korrekt doseret blanding af husholdningsartikler kan skabe det perfekte pesticid. En kombination af spiselige produkter som sojabønneolie, olivenolie og andre vegetabilske olier kan hjælpe landmænd med at redde deres afgrøder og beskytte dem mod insekt- og skadedyrsangreb. Ernæringen for hele verdensbefolkningen afhænger af landbrug, og hvert år sætter parasitter af enhver art stabiliteten i landbrugsaktiviteten i fare.
Læs Mere
Landbrug

Hvordan man dyrker en køkkenhave, vores kolonne

Hvordan man dyrker en køkkenhave? Der er dem, der gør det for lidenskab og dem for erhverv. Under alle omstændigheder betyder dyrkning af en køkkenhave at have en dyrebar ressource, der lover at bringe friske og ægte grøntsager til vores borde, for ikke at nævne de økonomiske besparelser, der følger. Alle mennesker, der ejer en grund, stor eller lille, skal bruge den til at dyrke en køkkenhave og "høste" deres tilfredshed sammen med høsten.
Læs Mere
Landbrug

Landmænd, organisation med mere end 15.000 medlemmer

15.351 landmænd, der dyrker 79.200 hektar jord for at producere 868.000 tons frugt og grøntsager. Politikken med et stort antal ankommer endelig i landbrugssektoren, hvor to producentorganisationer går sammen i kølvandet på Alliancen for italienske kooperativer. Det italienske landbrugspanorama kan endelig tælle et stort antal startende fra frugt- og grøntsagssektoren, hvor Finaf og Gruppo Mediterraneo, de to største producentorganisationer, har slået sig sammen for at skabe en maksimal europæisk sammenlægning, der har en kommerciel produktionsværdi på omkring 1,4 milliarder euro.
Læs Mere
Landbrug

Agroenergy, en ressource på 16 milliarder euro

Landbrugsbiprodukter kan være store ressourcer inden for energiområdet og kan ifølge Agroenergy Observatory bidrage til stigningen i ren energiproduktion med 10 Mtoe om året. Hvad er en megatå? Det er en måleenhed for energi, nøjagtigt akronymet "ton olieækvivalent" og repræsenterer den mængde energi, der frigives ved forbrændingen af ​​et ton råolie.
Læs Mere
Landbrug

Landmænd demonstrerer imod IMU

Imu er den nye boligafgift, der vil veje det italienske budget endnu mere end den gamle ICI. Mens de fleste borgere giver afkald på ideen om den nye betaling, demonstrerer landmændene foran salen for at beskytte de fremstillede fødevarer i Italien, der allerede står over for adskillige kampe, herunder mod udenlandske multinationale virksomheder.
Læs Mere
Landbrug

Gårde mod storfordeling

Monti-regeringen har udviklet liberaliseringspakken, der tæt vedrører landbrugsverdenen, er artikel 62, der vil bringe et pust af frisk luft til gårde: hvis artiklen er godkendt! Storstilet distribution (storfordeling) lægger pres på parlamentet, og konsekvenserne er små og mellemstore bedrifter og forbrugere.
Læs Mere
Landbrug

Landbrug og vandkrise

Tørke og forurening er en trussel mod kloden, og de gælder især aktiviteter, der er i direkte kontakt med Moder Jord, såsom landbrug; men hvad hvis landbrug var årsag til tørke og miljøproblemer? Mennesket bruger 54 af det ferskvand, der er tilgængeligt på planeten.
Læs Mere
Landbrug

Der kommer flerårige afgrøder

Forestil dig flerårige hvedemarker, afgrøder, der ikke skal plantes hvert år for at maksimere udnyttelsen af ​​landbruget til mad. At gøre enhver plante flerårig kan være vendepunktet for landbrugsteknik ved at stoppe fødevarekrisen og endda klimaændringerne.
Læs Mere
Landbrug

Organisk gødning

Dagene bliver længere, der er mere lys, og planterne har brug for flere næringsstoffer for at genoplive deres vegetation. Dette er det bedste tidspunkt at befrugte jorden og have en velstående blomsterhave. En god del af planterne i haven og køkkenhaven gennemgår en periode med vegetativ hvile om vinteren.
Læs Mere
Landbrug

Ingen GMO'er, den italienske taskforce

Beskyt lokale produkters unikke, kvalitet og biodiversitet for at give "Made in Italy" mere værdi. Dette er frem for alt grunden til, at de italienske regioner enstemmigt tvinges til at bruge GMO'er i det lokale landbrug. De italienske regioner er enige om, at de ikke ønsker, at genetisk modificerede frø skal dyrkes på national jord.
Læs Mere
Landbrug

Den fælles landbrugspolitik, Regionsudvalgets forslag

Vi talte med dig om en ny fælles landbrugspolitik, der ville beskytte biodiversiteten, i dag taler vi om den fælles landbrugspolitik med forslag fra Regionsudvalget, som forudser midler til at innovere territorierne og andre politikker, der kan lette de italienske og europæiske landmænds liv. kommunen har og skal have en strategisk rolle for territorial og økonomisk udvikling.
Læs Mere
Landbrug

Faciliteter for landmænd, der beskytter biodiversitet

Bevarelse af biodiversitet og økosystemer er en af ​​Europa-Parlamentets prioriteter. Tabet af biodiversitet koster EU-kassen 450 milliarder euro om året. I denne henseende bør parlamentet modtage en række reformer af landbrugs- og fiskeripolitikken. Parlamentarikeren Gerben-Jan Gerbrandy, der siger: "ifølge økonomer går 3 af BNP tabt hvert år på grund af tabet af biodiversitet.
Læs Mere
Landbrug

Hvordan man sparer vand i landbruget

I Italien er over 60 af vandforbruget knyttet til landbruget. En meget høj procentdel, der i høj grad påvirker den forestående vandkrise, som planeten bliver udsat for. Så hvordan sparer man vand i landbruget? Der er to hovedløsninger, den ene med teknologi og den anden med gamle landbrugsbehov.
Læs Mere
Landbrug

Emilia jordskælv og solidaritetsfond

Jorden ryster, denne gang er offeret Emilia Romagna med et jordskælv lidt mindre stærkt end det, der ødelagde L'Aquila den 6. april 2009. Jordskælv ødelægger huse, byer og fjerner menneskeliv, de rammer vilkårligt og forårsager omfattende skade på den lokale økonomi. I Emilia er også landbrugsfødevaresektoren berørt, hvilket er en af ​​områdets hovedaktiviteter.
Læs Mere