Kategori Cykel

EcoSport, de elektriske cykler fremstillet i Italien
Cykel

EcoSport, de elektriske cykler fremstillet i Italien

Aspes er et italiensk firma, der producerer hybrid scootere og elektriske cykler. Hvis prisen på en hybrid scooter er mere end berettiget, kan prisen på elektriske cykler altid være for høj. Lad os se sammen, hvilke elektriske cykler Aspes tilbyder, deres priser og deres egenskaber. Den elektriske cykel, der er foreslået af det italienske firma Aspes, hedder EcoSport og fås i henholdsvis Lady og Man-varianten, en elektrisk cykel til piger og drenge.

Læs Mere

Cykel

Cykler invaderer hovedstaden med Bici @ RomaExpo

At udforske nye spor, røre ved pedalassisterede cykler og teste tilbehør til cyklister, alt dette på Fiera di Roma. Dets navn er e-mail-beskyttet og samler alle cykelentusiaster eller mere almindeligt cykling. Det e-mail-beskyttede slogan er frisk og sjovt og lyder således "alle cykler fører til Rom".
Læs Mere
Cykel

VeloChic, cyklen er en kvinde

VeloChic er en særlig cykel designet til kvinder. Det er en elektrisk cykel, men også en bærbar cykel. Vi har allerede talt om VeloBike og den "Mini" bærbare cykel, der kan vælges som tilbehør, når du køber en Mini Cooper. Med stigningen i salget registreret på cykelmarkedet spredes såkaldte bærbare cykler, den vi præsenterer i dag kaldes VeloChic, et koncept designet til at øge brugen af ​​cyklister i et bymiljø.
Læs Mere
Cykel

EBike, den elektriske cykel fra Smart

Internettet har talt om det i årevis, og endelig i 2012 vil Smart beslutte at lancere sin elektriske cykel på markedet. Det hedder Smart eBike og helt sikkert vil det være den mest fashionable elektriske cykel i øjeblikket. Velegnet til et publikum i alle aldre, men med eBike beslutter Smart at tage sig af designet og detaljerne for at bringe et ungdommeligt og banebrydende produkt på markedet.
Læs Mere
Cykel

Cykel motorvejen

Forestil dig en cykelsti, der er 60 km lang og fem meter bred, hvor omkring 2 millioner mennesker kan rejse på cykel hver dag og dermed spare brændstof og leve mere og mere uden indflydelse. I Tyskland kræver det ikke fantasi at opfatte alt dette, et projekt er faktisk blevet foreslået af Ruhr bytransportselskab.
Læs Mere
Cykel

Fiat 500 POP cykel

I 27 år er Italien-gallaen fejret i New York, den begivenhed, der fremmer Italiens image i verden. I 2012 blev foldecyklen underskrevet af Fiat præsenteret på Galà Italia. Cyklen bærer navnet på 500 pop. Gala Italia blev afholdt den 23. februar på Marriott Marquis Hote i New York, en begivenhed, der indeholder det bedste fra Made in Italy.
Læs Mere
Cykel

Cykelstier, de bedste i Italien

Napoli, Rom, Torino, Bolzano ... Hvilke cykelbyer er der i Italien? Vi har allerede talt om cykelstierne i Milano og cykelkortene, der viser alle stier og cykelstier i Italien og Europa ved hjælp af en GPS-navigator til cykler. I dag laver vi en oversigt over cykelstierne i italienske byer. Hvis du er cyklist, er en ferie i bycentrene, der er mere cykelvenlige, næsten et must.
Læs Mere
Cykel

Peugeot DL122 cykel

Bilproducenten Fiat har lanceret sin Fiat Pop-cykel på markedet, måske følger Peugeot i sine fodspor, fordi den præsenterede DL122 for offentligheden, en cykel, der er let at køre designet specielt til dem, der ikke kan klare sig uden notebooks og forskellige papirer. DL122 har et læderrum til plads til en bærbar computer, rummet kan placeres på en sådan måde, at det bliver et sikkert, og på trods af vægten af ​​den bærbare computer vil cyklen være godt afbalanceret.
Læs Mere
Cykel

Den hurtigste elektriske cykel i verden

En ny elektrisk cykel er blevet lanceret på markedet, men den vil måske ikke være tilgængelig i italienske butikker, fordi den er for hurtig, den er faktisk den hurtigste elektriske cykel i verden og kan bryde mobilitetslovgivningen fra Den Europæiske Union. Prisen på Smart eBike har overrasket dig, at den hurtigste elektriske cykel i verden vil overraske dig: 5.
Læs Mere
Cykel

Tricló, gratis hjulleverancer

Hjemmeleverancer uden at ekskludere kilometer og strengt nul påvirkning! Dette er Tricló's filosofi: ved hjælp af pedalcykler, leveres og samles i centrum af byen Padua, inklusive begrænsede trafikområder. Vi har allerede talt om pony-eksprescykling, men vi har ikke fortalt dig, hvor meget der vokser skynd dig dette fænomen.
Læs Mere
Cykel

Bicibus ankommer

Efter den milanesiske cykelvask ser vi bicibussen ankomme, en helt hollandsk idé, der snart kunne sprede sig til nogle steder i Italien, hvor cykelkulturen er veletableret. Takket være bicibussen vil unge og gamle være i stand til at komme i skole på pedalerne i en rigtig firehjulsbus.
Læs Mere
Cykel

X-9 Nighthawk, ninja-cyklen

Vi omdøbte den til ninja-cyklen, fordi den er smidig, meget let, alsidig og ... usynlig! Den pågældende cykel er X-9 Nightawk lavet udelukkende i en meget let kulfiber og af denne grund vejer den lidt over et kilo. Det er helt sort, elegant og signeret BME. Men vent, sagde jeg usynlig?
Læs Mere
Cykel

Cyklerne 2.0

Vi kaldte dem det, fordi de er innovative og overraskende. Dette er banebrydende cykler, der går ud over vores fantasi. Teknologier ændrer vores livsstil, og pedalernes verden ændrer sig også. SE FOTOERNE PÅ Cykler 2.0 Hvad kan være innovativt ved en cykel?
Læs Mere
Cykel

Cykeldeling opdateringer fra hele verden

Milanese cykeldeling er et eksemplarisk tilfælde, men desværre sjældent i Italien. Verden er smuk, fordi den er varieret. Vi forlader Italien og tager en tur rundt i kloden for at finde ud af, hvad andre byer kombinerer med cykeldelingstjenester. Norge. Med Bysykkeles cykeldelingstjeneste koster et abonnement i Norge omkring 12 euro.
Læs Mere
Cykel

Elektrisk cykel fra Opel

Det ser ud til, at det at bygge cykler er en lidenskab for alle bilproducenter, her kommer den femtende eBike, denne gang blev den født af samarbejdet mellem Opel-firmaet, førende inden for bilsektoren, og designteamet fra Kiska-firmaet, der skiller sig ud for en umiskendelig kundeportefølje.
Læs Mere
Cykel

Cyklerne, der erstatter toget

En ny cykelsti ankommer og erstatter sporene efter, hvad der var "Vicenza - Noventa - Montagnana" jernbanen. Sporet giver plads til 30 kilometer gennem 11 venetianske kommuner. Sporet, der er aktiv fra 20. maj, vækker en stærk historisk-miljømæssig og landskabsinteresse, er perfekt til besøg, udflugter eller mere praktisk for at forbinde de mange venetianske kommuner på pedalerne.
Læs Mere
Cykel

Audi elektrisk cykel

Er du træt af elektriske cykler designet af bilproducenter? Hvis det er tilfældet, skal du fratræde dig selv, det er en voksende tendens, så vi er lige begyndt. Hvad vi viser dig i dag er eBike designet af Audi. En meget speciel elektrisk cykel SE FOTOERNE I AUDI E-BIKE Et design som dette havde vi endnu ikke set.
Læs Mere
Cykel

Elektrisk cykel, hvorfor ja?

Den elektriske cykel tilbyder bekvemmeligheden ved en bil og fordelene ved en cykel. Elcykler er endnu ikke udbredt nok, og derfor foreslår vi en artikel dedikeret til dem, der ønsker at nærme sig elektriske cykler. Hvorfor er det så behageligt som en bil? Disse er to helt forskellige køretøjer, men designet til det samme formål, mobilitet.
Læs Mere
Cykel

BMW el-cykel

BMW er bestemt ikke den første bilproducent, der lancerer en række elektriske køretøjer, men det er rart at se en kæmpe som BMW komme ind i den rene mobilitetssektor med elektriske biler som BMW i3 og elektriske cykler som "i Pedelec". Pedelec (Pedal Electric Cycle) er konfigureret som det perfekte supplement til BMW i3.
Læs Mere
Cykel

Cykling i Milano med et klik

Kortlægning af vejoverfladen til cykler inden for CI-området Milanese, der elsker at træde, eller som bare ønsker at gøre det nu og da, kan stole på en ny service: Milanobicimap.it er hjemmesiden oprettet af ACTL (Association for Culture and Free Time) og Fiab Ciclobby Onlus, som giver dig mulighed for på en enkel og øjeblikkelig måde (selv gennem en smartphone) at identificere den mest egnede byrute til at rejse på cykel.
Læs Mere
Cykel

En anden rejse er mulig

Den største moderne globale protest mod børnesex-turisme er ved at begynde. En begivenhed, der slutter i 2014 med verdensmesterskabet i Brasilien. I Brasilien er pædofili og komprimering af kroppe dybt rodfæstede virkeligheder. Foreninger født i Italien tænker også på at kæmpe mod disse realiteter, som det er tilfældet med Demetra Onlus, en international frivillig og solidarisk organisation, der i årevis i regionen Sicilien samarbejder med institutioner og kampen mod vold mod kvinder og børnemishandling.
Læs Mere