Kategori Bio-bygning

Rå jord, toppen af ​​grøn bygning
Bio-bygning

Rå jord, toppen af ​​grøn bygning

Jorden, hvis den tørres ordentligt, kan blive et fremragende materiale til grøn bygning, faktisk kan den skelnes ved modstand og varmeisolering. Rå jord ligner en tilbagevenden til oprindelsen, et innovativt, men naturligt materiale, der giver fordele for menneskers sundhed og miljøet.

Læs Mere

Bio-bygning

Hjem "Zero Energy", farvel til regningen

Forestil dig et hus designet til at tilbyde en varm atmosfære om vinteren og køligt om sommeren. Et sådant hus får dig til at sige farvel til din elregning og få dig til at sætte pris på den elektricitet, der produceres af vedvarende energi. New Town Builders er et amerikansk byggefirma og tilbyder disse standarder til sine kunder.
Læs Mere
Bio-bygning

Asbest i Italien, byggeri har brug for en oprydning

Eternit-affæren er først for nylig afsluttet, asbest i Italien er blevet forbudt siden 1992, men i dag er der stadig råb om "nødsituationer". Byggeriets verden er blevet stærkt renset for asbest, men der er stadig meget Eternit til stede i italienske hjem og endnu mere, der bortskaffes ulovligt.
Læs Mere
Bio-bygning

Windows-film til et klasse A-hjem

Film, der køler huset om sommeren og holder det varmt om vinteren, ville være idealet for enhver bygning. Windows er en væsentlig del af et hjem, og en arkitektur, der fokuserer på energieffektivitet, kan ikke undervurdere vindues rolle. tildeling af point for bygningers energicertificeringsklasse.
Læs Mere
Bio-bygning

Hvordan man laver huset ringe

Vi kan forbedre vores hjem i høj grad, og vi kan gøre det uden at skulle tage et pant. Når alt kommer til alt, hvem elsker ikke at shoppe? Vi kan prøve at bruge vores penge på at ombygge og renovere det hus, vi bor i, for at gøre det med en lav miljøpåvirkning. Den typiske forbruger lever i konstant konkurrence, holder trit med markedet og med mode: hvis Carlos venner har alt sammen en iPhone, vil Carlo snart give sin gamle slide-telefon væk for at skifte til en berøringsmodel.
Læs Mere
Bio-bygning

Rå jord, toppen af ​​grøn bygning

Jorden, hvis den tørres ordentligt, kan blive et fremragende materiale til grøn bygning, faktisk kan den skelnes ved modstand og varmeisolering. Rå jord ligner en tilbagevenden til oprindelsen, et innovativt, men naturligt materiale, der giver fordele for menneskers sundhed og miljøet.
Læs Mere
Bio-bygning

Parma, den højeffektive skole er født

At sende dine børn til en sikker og energieffektiv bygning kan være en stor garanti for enhver forælder. Endelig vil selv italienske mødre være i stand til at sende deres børn til børnehaven og børnehaven, hvilket sikrer høje standarder for både sikkerhed og energieffektivitet.
Læs Mere
Bio-bygning

Konstruktion, der dræber miljøet

Hvis du overvejer at renovere dit hjem, skal du være opmærksom på de produkter, du bruger. Loven kunne forbyde dem! I henhold til en ny europæisk lovgivning vil en mærkningsprocedure for farlige byggematerialer fra juli 2013 være obligatorisk. Den nuværende lovgivning beskytter ikke 100% sikkerheden for borgere, der uforvarende kan købe og bruge et produkt, der er meget giftigt for deres helbred og miljøets.
Læs Mere
Bio-bygning

Biomattonen fremstillet i Italien

Biomattonen er lavet af kalk og hamp. Perfekt til opførelse af biokompatible og energieffektive bygninger. Materialerne, der udgør den innovative biomattone, kommer helt fra italienske afgrøder. Biomactone vil også være til stede i år på den niende udgave af den kritiske forbrugsmesse "Gør det rigtige!
Læs Mere
Bio-bygning

Opvarmning i huset

Opvarmning i hjemmet er en stor indikator for energieffektivitet. Ikke overraskende tildeles bygningers energieffektivitetsklasser nøjagtigt på baggrund af den mængde elektricitet, der er nødvendig for at opvarme hver meter i dit hjem. Opvarmning i hjemmet er en af ​​de processer, der involverer de største energiforbrug og derfor større forurening, hvorfor det er nødvendigt at spare på varmeproduktionen.
Læs Mere
Bio-bygning

Ignacia, bæredygtig arkitektur

Med grøn bygning spredes bæredygtig arkitektur i stigende grad med intelligente og innovative hjem, der når toppen med selvforsynende huse, det vil sige, hvilket minimerer energiforbruget og uafhængigt producerer energi til at imødekomme deres behov. For at være klar er det perfekte selvforsynende hus det, der eliminerer regningen.
Læs Mere
Bio-bygning

Biokompatible belægninger mod fugt

Rygsmerter? Et skud af ler og alt passerer. Vi taler ikke om helende ler, men om en belægning, der skal påføres husvægge. Organismen kan acceptere fugtighedsværdier mellem 30 og 70: idealet er 50 og ler er for os. Når vi bevæger os væk fra en optimal fugtighedsprocent, skabes mikroklimatiske situationer gunstig for virkningen af ​​mikroorganismer, der er skadelige for menneskers sundhed.
Læs Mere
Bio-bygning

Konstrueret træ

I 2020 vil det materiale, der vil være dominerende i den grønne byggesektor, være konstrueret træ. Valget af materialer præget af en "ikke-forurenende livscyklus" i byggesektoren øges hånd i hånd med spredningen af ​​miljøforringelse. Oftere og mere projiceres projekterne mod miljømæssig bæredygtig konstruktion under hensyntagen til alle de revolutionerende krav fra "Greenbuilding".
Læs Mere
Bio-bygning

Økologisk hus, et eksempel på Built Green

Vi taler om "Backyard House", en ægte juvel af bæredygtig konstruktion. Det står på en bakke i hjertet af Seattle i Elliott Bay og har udsigt over byen ovenfra med sin betagende arkitektur og moderne, miljøvenlige design. Det blev designet af Thomas Schaer fra Shed Built og kan kaldes en eksempel på bygget grønt komplet med miljøcertificeringer og certificeringer med lav social indvirkning.
Læs Mere
Bio-bygning

Energicertificering af bygninger, den italienske situation

Vi ved, hvad bygningernes energiklasser er, det er en så relevant certificering, at det fra 1. januar 2012 var gennemtænkt at gøre det obligatorisk at specificere det på hver ejendomsannonce. I Italien sejler vi på åbent hav både for specifikation af energiklasser og for reglerne om energipræstationer i bygninger.
Læs Mere
Bio-bygning

Bæredygtig arkitektur i Canada

Når det kommer til bæredygtig arkitektur, befinder vi os ofte foran moderne mesterværker. Hjem med en upåklagelig, original, undertiden minimalistisk eller endda ekstravagant stil. Det er turen til Bridge Studios, som er en arkitektonisk sammensætning, der er værd at rose. Indtil videre har vi set flere bemærkelsesværdige bæredygtige arkitektoniske mesterværker: Nick Santys engelsmands hjem på 2,5 millioner pund. af Gonzalo Viviani Parma's statsskole og mange andre!
Læs Mere
Bio-bygning

Cementalarm

En by med nul beton? I Italien eksisterer det, det er Cassinetta di Lugagnano, men ikke alle administrationer kan følge eksemplet fra borgmesteren Domanico Finiguerra, så i Italien og i Europa bryder cementnødsituationen ud. Cementets fremskridt repræsenterer et europæisk problem, der burde være blokeret af loven.
Læs Mere
Bio-bygning

Bio Building, dette ukendte

Vi taler ofte om grøn bygning, men i Italien er der stadig for få eksempler til at rapportere. Når vi taler om grøn bygning henviser vi til en arkitektonisk praksis, der respekterer miljøet og bæredygtighedsprincipperne. Hvilke egenskaber skal en bygning have for at blive betragtet som et mesterværk i grøn bygning?
Læs Mere
Bio-bygning

Energieffektivitet, EU-direktiv

Mens kloden taler om energieffektivitet, ankommer nye direktiver til Europa. Efter flere måneders forhandlinger nåede institutionerne (Parlamentet, Rådet og Kommissionen) principielt til enighed om foranstaltningen. Det nye energieffektivitetsdirektiv tilfredsstiller ikke miljøforkæmpere.
Læs Mere
Bio-bygning

Det miljøvenlige hus til en lav pris

Dette hjem ligger i McMinnville og vandt 2011 Energy Star Award som Nordvestens Årets Hjem. Det kan defineres som et udstillingsvindue for alle miljøvenlige enheder, og vi kan tale om tilgængelig grøn bygning. Det hyggelige økologiske hus er spredt over et område på 1.287 kvadratmeter, og dets stærke side ud over materialerne er energieffektivitet.
Læs Mere
Bio-bygning

Bygning af et seismisk hus

Hvilke huse risikerer et jordskælv? Mange vil have stillet sig dette spørgsmål, især efter tragedien i Emilia Romagna. Selvom 45 af det italienske territorium har en meget høj jordskælvsrisiko, fortsætter opførelse og renovering i strid med den antisismiske lovgivning. seismiske hændelser.
Læs Mere