Kategori Bil

Elbil Fremstillet i Italien
Bil

Elbil Fremstillet i Italien

Gå gennem bytrafikken med maksimal smidighed, parker hvor som helst, fyld op med to euro og den samme bil, og kør endda på motorvejen! Den pågældende bil tilbyder alt dette, plus den er designet og bygget i Italien af ​​et firma fra Prato, der hedder NWG Zero og er det elektriske køretøj, der er helt fremstillet i Italien.

Læs Mere

Bil

LPG og metan incitamenter

Dyrt benzin dræber dig, men du har ikke råd til at købe en LPG- eller metanbil? Hvis du er blandt de mange italienere, der er trætte af stigningen i brændstof og overvejer at have et gassystem installeret på din bil, skal du vide, at du fra marts 2012 kan få adgang til LPG- og CNG-incitamenter. Methan selv efter køb af køretøjet at lancere incitamenterne er en kampagne fra "Initiativ med lav effekt brændstof" (ICBI), der sigter mod at beskytte miljøet ved at sprede bæredygtig mobilitet.
Læs Mere
Bil

BMW i8, inden 2013 på markedet

BMW i8, bilen med Tom Cruise i sin Mission Impossible med dobbelt motor, direkte benzinindsprøjtning og elmotor til en samlet effekt på 353 hk og 500 Nm drejningsmoment. For at se det på vejen bliver vi nødt til at vente til 2013, men der er allerede mange detaljer, som BMW har frigivet om sin helt nye bil.
Læs Mere
Bil

NS4, den nye Toyota hybrid

Toyota forbereder sig på at lancere en ny hybrid efter succesen med Prius, NS4 ankommer, mere kraftfuld og mere kraftfuld. Mens vi venter på, at elektriske køretøjer bliver den europæiske standard, kan vi sætte pris på tilstedeværelsen af ​​mange hybridmodeller på markedet , det vil sige biler, der kører på både konventionelle brændstoffer og elektricitet.
Læs Mere
Bil

Dyrt benzin? Fiat tilbyder metan og LPG

Med stigningerne, i nogle områder af Italien, har benzin nået € 1,90. Derfor har mange bilister overvejet at installere et gassystem eller endda købe en ny LPG- eller CNG-bil. Mens vi venter på, at Monti-regeringen beslutter at give incitamenter til økologiske biler, foreslår Fiat nye tilbud til sine kunder.
Læs Mere
Bil

Audi oplader trådløst

Der er mange tvivl om bæredygtigheden af ​​elbiler; men i lande som Tyskland, hvor elektricitet til at drive elektriske biler stammer fra en helt vedvarende energitrio, er der stor tro på mulighederne for elektrisk mobilitet. En tysk bilproducent foreslår et nyt trådløst opladningssystem til elektriske køretøjer.
Læs Mere
Bil

Bimoped, den automatiske transformer

Forlader du huset i bil og går tilbage til to hjul ved hjælp af det samme køretøj? Er det muligt. Kør igennem bytrafik uden problemer med trafikpropper og frem for alt med et nul CO2-fodaftryk. Derfor er det elektriske køretøj Bimoped designet, designet specielt til byen, den bæredygtige bil er også et tohjulet køretøj.
Læs Mere
Bil

Sådan deler du bilen

En bil har normalt fire eller fem sæder. Har du nogensinde tænkt på at dele din? Måske kan det være hensigtsmæssigt at få nye venner at dele en bil. Når du virkelig ikke kan undvære bilen, kan du bruge den intelligent, hvilket i høj grad reducerer forbrug og forurening.
Læs Mere
Bil

Ferrari bliver hybrid

Ferrari's fremtid er hybrid, den italienske bilproducent har meddelt, at de næste produktioner vil blive udstyret med grøn teknologi uden at indgå tragiske kompromiser med motorens layout. Ferrari's mål er at reducere CO2-udledningen, og det vil det gøre med V12-modellen. Hybridmodellen bliver den første af en ny generation af Ferrari V12.
Læs Mere
Bil

Zafira, metanopel

Opel, ligesom Fiat, sigter mod LPG og CNG for at løse problemet med dyr benzin. Sådan præsenterer Opel sin Zafira 1.6 ecoM, metanbilen, der giver føreren mulighed for at spare på brændstof og reducere deres skadelige emissioner i forbindelse med mobilitet. Opel Zafira 1.
Læs Mere
Bil

Honda: mellem tankning og brintbiler

Den berømte japanske bilproducent Honda har formaliseret lanceringen af ​​sin brint-solstation. Den første station, der ud over at tanke biler med brint, producerer og opbevarer det nye brændstof. Virksomheden håber, at denne teknologi i fremtiden vil være en standard, selv omgå elektriske køretøjer.
Læs Mere
Bil

Tesla Motors, Model X

Konceptet med SUV er revolutioneret, fordi det tilføjer en elektrisk motor, smidighed og elegant design med falkdøre. Dette er Tesla Motors X-modellen, der er tilgængelig på det internationale marked i 2013. Der er mange bilproducenter, der specialiserer sig i den elektriske sektor, men for at kunne vise en ung og intens karriere er Tesla Motors, grundlagt i 2003 og ankom til Italien sidste år.
Læs Mere
Bil

Russiske biler: den tabte generation

I et snedækket felt, ikke langt fra Moskva, er der et meget underligt bilmuseum. Når vi taler om museer, forestiller vi os store værelser, guider og udstillinger, der vises. Glem dette billede, den russiske er et friluftsmuseum, der genopliver en generation af biler, der er glemt af verden.
Læs Mere
Bil

Renault Twizy

Det hedder Twizy og er bestemt til at revolutionere verdenen med fire hjul. Adræt og dynamisk som en scooter, sikker og behagelig som en bil. Kun så bæredygtig som et elektrisk køretøj kan. Med Twizy bliver Renault en forløber for innovation. Du behøver ikke lang ventetid for at få det, bare gå til en Renault-forhandler.
Læs Mere
Bil

Ford Focus Electric

Administrer din bil med din smartphone? Med Ford er det muligt. Efter at have landet på Facebook med sin virtuelle turné, forbereder Ford Focus Electric sig til at komme ind på italienske forhandlere, det er meget tæt nu. Dens debut forventes i 2013. Det er en tre gange økologisk bil i betragtning af at dens produktion skulle finde sted i Michigan-anlægget, der i vid udstrækning drives af et af de største solcelleanlæg i staten, plus ved hjælp af genbrugsplast!
Læs Mere
Bil

Elbiler på markedet i Italien

Elbilen repræsenterer utvivlsomt fremtiden for bæredygtig mobilitet for at sikre en reduktion af luftforurening i forbindelse med transport. Spredningen af ​​elbiler i Italien er nøje forbundet med spredningen af ​​ladestationer, statslige miljøincitamenter og modeller, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.
Læs Mere
Bil

Mini Zero, den ultralette efterfølger til 2013

Mini Cooper, Mini One og ... Mini Zero! Lanceringen af ​​den tredje generation af MINI er planlagt til 2013, bilen vil beholde de tre døre, men vil gennemgå adskillige stilændringer både for interiøret og det udvendige med et sandsynligvis minimalt design. Nogle sammenligner MINI-stilen med skønheden i Volkswagen Beetle , andre foragter det og mærker det til en latterlig legetøjsagtig bil.
Læs Mere
Bil

Chevrolet Volt

Det er velkendt, at elbiler har den ulempe, at de har en begrænset rækkevidde. Heldigvis er der hybridbiler for at overvinde denne grænse og derover. Et eksempel er Chevrolet Volt, der allerede findes på det italienske marked. Nogle producenter har introduceret modeller på markedet kaldet "elbiler med udvidet rækkevidde".
Læs Mere
Bil

Chevrolet EN V 2.0

General Motors lancerer Chevrolet EN-V 2.0, defineret af mange som fremtidens bil. En revolutionerende lille elektrisk to-personers bil, specielt designet til problemer med bymobilitet med hensyn til plads og emissioner. Elektrisk netværk køretøj, dette er navnet på konceptet med usædvanlige former.
Læs Mere
Bil

Zagato Volpe, den elektriske fra 6900 euro

Det debuterer på det italienske marked i 2013 og er den mindste elbil i verden, den er så lille, at den passer i en elevator, og du kan rejse 70 kilometer med 45 cent. Dette er Volpe, det urbane køretøj, der bærer Zagato-signaturen, et stort luksusmærke. Ved du, at kun 15 af italienerne bevæger sig rundt i byen med en rejsekammerat?
Læs Mere
Bil

Volkswagen E-Bugster

En grøn cabriolet bille? Den bærer navnet Volkswagen E-Bugster og blev præsenteret på Beijing International Motor Show 2012. Den tyske bilproducent skabte E-Bugster på en futuristisk og miljøvenlig måde. E-Bugster er en to-sæders og elektrisk cabriolet bille.
Læs Mere