Kategori Bil

Honda Micro, vejtest begynder
Bil

Honda Micro, vejtest begynder

Bilproducenter over hele kloden forsøger stadig at finde ud af den bedste måde at henvende sig til offentligheden med elektrisk mobilitet. En strategi involverer brugen af ​​små bybiler, det første eksempel, vi så med Renault Twizy, men også italienske bilproducenter har forsøgt at blive involveret i køretøjer som den udførende NWG Zero og det essentielle Birò.

Læs Mere

Bil

Elbiler: incitamenter er statslov

Biler som biler, hvis de forbruger og forurener lidt Med godkendelsen i senatet den 3. august blev udviklingsdekretet statslov. Ved siden af ​​de innovationer, der mest omtales i aviserne i disse dage, synes innovationer inden for bæredygtig mobilitet, der favoriserer spredning af elektriske køretøjer og drevet med lav miljøbelastning, vigtige og positive.
Læs Mere
Bil

Hvem vil købe elbiler?

En bilist, ved køb af en elbil, garanterer en anslået brændstofbesparelse på 3.800 euro, men "indgangspriser" forbliver høje. Europa-Kommissionen har lanceret strengere retningslinjer for skadelige emissioner fra nyproducerede biler. Disse retningslinjer vil øge bilpriserne, da bilproducenterne skal investere mere i udvikling og forskning.
Læs Mere
Bil

Nissan Leaf, mere rækkevidde i 2013

Nissans Leaf er blandt de mest populære elbiler på kloden. Det kan prale af mange års erfaring, og af denne grund bør 2013 medtage andre funktioner i dets salgsbaggrund. Leaf bremser ikke udviklingen, og i det år, hvor incitamenterne ankommer til Italien, rapporterer den elektriske Nissan en stigning i rækkevidden af ​​autonomi med større effektivitet.
Læs Mere
Bil

Kenguru, el til handicappede

Kan miljømæssig bæredygtighed gifte sig med social bæredygtighed? Ja takket være Kenguru Electric Vehicle, den miljøvenlige en-personers, designet til dem med gangbesvær og tvunget til at bruge kørestole. Mennesker, der er begrænset til en kørestol, ved godt, hvilke daglige problemer man står over for, når man rejser: der er få biler, der tilbyder god komfort, og ofte skal man tilpasse dem med dyre ændringer for at gøre dem kørebare og for at give dig mulighed for at indlæse stolen.
Læs Mere
Bil

Jetta Hybrid 2013, den rekordstore Volkswagen

Den tyske producent Volkswagen sætter en vigtig rekord med sin nye Jetta Hybrid 2013. Det er en hastighedsrekord, der nåede 298.363 km / t under SCTA Speed ​​Week i Utah på Bonneville Salt Flats. Målet, der er scoret i det amerikanske hjem, er af grundlæggende betydning for det tyske selskab: ved årets udgang vil Jetta hybridbil være til salg i saloner i USA.
Læs Mere
Bil

Formel E, løbet om elektriske køretøjer

FIA (International Automobile Federation) har meddelt, at der fra 2014 vil blive indviet en ny type bilkonkurrence, der ser de mest kraftfulde elbiler udfordre hinanden. Formel E mesterskabet vil kun være det første dedikeret til elbiler, og der vil være mindst 10 hold med 20 professionelle chauffører.
Læs Mere
Bil

Outlander PHEV, den første plug-in SUV

Verdens første plug-in hybrid SUV vil blive masseproduceret og markedsført i hele Europa allerede i 2013. Producenten er Mitsubishi, som med sin Outlander PHEV vil fange international opmærksomhed på Paris Motor Show i 2012. afholdes hvert andet år i den franske hovedstad, vil den have den ære at være vært for verdens første plug-in SUV udstyret med hybridfremdrift og genopladeligt batteri fra en stikkontakt.
Læs Mere
Bil

Eftermontering, konverter bilen til et elektrisk køretøj

Har du tænkt på den elektriske eftermontering, før du skrotede din bil for at købe en elektrisk? Afskaffet til fordel for elbiler medfører uundgåeligt et ikke-ubetydeligt affaldsproblem, blandt andet koster elbiler stadig meget. Fra januar 2013 lancerer den italienske regering en incitamentsplan, der giver en bonus på 5.
Læs Mere
Bil

Paven rejser med Renault Electric

Sikkerheden i Vatikanstaten er garanteret af Citroen C-Zero elbiler. Nu ser vi, at paven rejser i to elektriske køretøjer, der tilbydes Vatikanet af Renault. Benedikt XVI modtog de to elbiler direkte fra præsidenten og administrerende direktør for Renault, Carlos Ghosn, som den 5. september besøgte pavens sommerresidens i Castel Gandolfo.
Læs Mere
Bil

Nissan Evalia

Nissan afslørede en ny syv-sæders elbil. Dens debut fandt sted i anledning af Paris Motor Show. Nissan Evalia-bilen i betragtning af dens størrelse kan i alle henseender betragtes som en elektrisk varevogn. Det kan være et særligt appetitvækkende værktøj for ejere af små virksomheder eller for mødre, der ledsager mange børn i skole.
Læs Mere
Bil

Smart INSECT, Toyotas bybil

Der kommer en ny bybil på gaden, og den er den mindste af Toyota, dens navn er Smart INSECT, et lille køretøj, men fuld af teknologi. Den japanske bilproducent fortsætter med at rode med designet af nye elbiler, det seneste forslag leveres med Smart INSECT og kan beskrives som et nyeste generationskøretøj.
Læs Mere
Bil

Ford Fusion Hybrid og Ford Mondeo

Ford Fusion Hybrid har opnået store anerkendelser for sit lave brændstofforbrug. Det seneste kommer fra Environmental Protection Agency, en amerikansk myndighed, der har understreget den fremragende effektivitetsvurdering af bilen, der kan køre 47 mpg (miles pr. Gallon), svarende til 20 km med en liter.
Læs Mere
Bil

Electric Odyssey, rundt om i verden med 250 euro

"Around the World in 80 Days" er titlen på en berømt roman af den franske forfatter Jules Verne. Over tid ændres ideologier, behov ændres. Fra et miljømæssigt bæredygtigt og besparende perspektiv ville vi i dag være nysgerrige efter at forstå, hvilke transportmidler vi kunne bruge til at rejse rundt i verden.
Læs Mere
Bil

SEEES EX1 bybil åbner på Elettrocity lørdage i Milano

SEEES EX1 er den første elektriske bybil, der kan køres i en alder af 16 år i Italien til en pris på under 10.000 euro. Lille nok, let at håndtere, den, der ønsker det, kan prøve det lørdag den 20. oktober i Milano den første af 'Saturday's Eletrocity', de månedlige begivenheder, der fremmer bæredygtig mobilitet, der giver kontinuitet til succesen med den midlertidige begivenhed den 16. september sidste: over 3.
Læs Mere
Bil

Elbiler: det er tid til at shoppe

Bare tal om det, det er tid til at købe. Mobilitet i byerne er på tærsklen til en revolution, der vil se elektriske køretøjer som hovedpersoner, pålidelige, 100% økologiske, udfører nok og i stand til tilstrækkelig autonomi til lange rejser i og omkring byen. Dette er også grunden til, at Elettrocity-initiativet blev født (i lokalerne via Foppa 49 i Milano), den første midlertidige butik i Europa dedikeret til testkørsler til elbiler for at tilskynde forbrugerne til at skifte fra teori til praksis.
Læs Mere
Bil

Den nye Audi F12

Den tyske bilproducent Audi har præsenteret verden for sin nye elektriske model, den meget sporty F12. Hvis din opmærksomhed er blevet fanget af Audi R8 e-Tron, vil du være glad for at vide, at Audi Sport F12 kan betragtes som sin tvilling, men med en kant! Vi taler ikke om gearkassen, men en mere praktisk og voldsom elektrisk transmission model.
Læs Mere
Bil

Fiat 500 elektrisk på biludstillingen i Los Angeles

Den elektriske 500 fra Fiat nærmer sig sin officielle debut, Fiats økologiske indsats hidtil gik ikke ud over metanbiler, tingene er ved at ændre sig, Fiat vil vise sin elektriske side, men vil kun gøre det i det nye kontinent. Fiat præsenterer den nye 500 EV på Los Angeles Motor Show planlagt til 30. november.
Læs Mere
Bil

Audi R8 e-tron, den hurtigste EV nogensinde

Synes du elbiler er for langsomme? Så kig på Audi's nye rekord med sin R8 e-tron. En rigtig swagger, der kan tilfredsstille selv de mest krævende chauffører. Den sidste hybridbil, vi talte om, er Toyota Avalon, et spring til mit hjerte var at læse om sin maksimale hastighed i EV-tilstand, kun elektrisk, med 40 km / t.
Læs Mere
Bil

Renault-hovedperson i nulemissionsmobilitet

Et billede af Renaults ZOE Vi giver til Caesar, hvad der tilhører Caesar, til franskmænd, hvad der tilhører franskmanden. Spørg os selv, hvorfor det italienske bilfirma (det store) forbliver ved vinduet. I dag er Renault den eneste bilproducent, der tilbyder et komplet udvalg af nulemissionskøretøjer på markedet til private og professionelle behov.
Læs Mere
Bil

Vil BMW i4 debutere på biludstillingen i Los Angeles?

Lanceringen af ​​den elektriske Fiat 500 er en af ​​sikkerhederne i Los Angeles Motor Show, men en dejlig overraskelse kunne komme fra den tyske bilproducent med debut af BMW i4, BMW sports og elektrisk coupe. BMW i4-køretøjet kan beholde nogle ligheder med sin i3-forgænger.
Læs Mere