Kategori Økoturisme

Bæredygtige helligdage
Økoturisme

Bæredygtige helligdage

Hvad betyder det at vælge en bæredygtig ferie, og hvad er de skridt, vi kan tage for at gøre vores ferie mere miljøvenlig? Mere end en trend er bæredygtige helligdage en følelse af respekt for miljøet. Cirka en fjerdedel af den kuldioxid, vi producerer, kommer faktisk fra emissionerne fra bilrejser, og det er nødvendigt at vende tendensen, hvis vi vil redde planeten.

Læs Mere

Økoturisme

Naturturisme, fem destinationer

Indeholder din idé om en perfekt tur udforskninger i junga, dykning, koralrev og ture langs øde lande? Hvis ja, så er det, der er rigtigt for dig, en eventyrlig turisme i naturens og bevidsthedens navn. Ansvarlig turisme er blevet en reel tendens, og hvert år beslutter flere og flere mennesker at tilbringe deres ferie i tæt kontakt med naturen.
Læs Mere
Økoturisme

At rejse etisk

At rejse etisk betyder at forpligte sig til ikke at skade miljøet under udøvelsen af ​​turisme. Det skal dog siges, at rejser i sagens natur skader miljøet, især når du forlader dit land. Selvom du besøger Mellemøsten med udflugter udelukkende til hest, eller hvis du beslutter dig for at udforske Machu Picchu til fods, skal du tage højde for returflyvningen, for eksempel genererer en flytransport fra Rom til Latinamerika omkring to tons anhydrid. kuldioxid, et rigtigt slag i maven for miljøet.
Læs Mere
Økoturisme

Vælg et grønt hotel, når du rejser

Når du rejser, kan du vælge et grønt hotel til dit ophold for at hjælpe med at reducere den enorme negative indvirkning, som hoteller har på miljøet. De "grønne hoteller" er alle disse indkvarteringsfaciliteter såsom moteller, kroer, bondegårde eller vandrerhjem, der bruger energi og miljøressourcer ansvarligt.
Læs Mere
Økoturisme

Villa Adriana, i fare for Unesco

Villa Adriana ligger ved Tiburtini-bjergene i provinsen Rom. I 1999 blev det erklæret et verdensarvsted, men Unesco advarer, i dag er Villa Adriana i fare og kan miste al sin anerkendelse. Dette er grunden til, at Unesco alarmerer: En losseplads på et verdensarvssted?
Læs Mere
Økoturisme

Turistmål i fare

Gletsjere er hårdt ramt af klimaændringer, men den globale befolkning synes ikke at lægge mærke til det. Taleforandringerne for at blive skadet af klimaændringerne er de naturlige ressourcer, der i årevis har været vært for turister fra hele verden. Dette er naturalistiske perler, de mest populære destinationer for økoturisme.
Læs Mere
Økoturisme

Hotelklima-certificering

Hoteller, der foretager en dydig vej til miljøledelse, kan opnå Casa Clima-certificering, en garanti for kvalitet og respekt for miljøet. I Italien er hotellerne med Clima Hotel-certificering placeret i Sydtyrol, men snart vil Verona også se et med Hotel Aqualux i Bardolino.
Læs Mere
Økoturisme

Hvad er et Eco Resort

En rejse kan have enorm kraft, den kan transformere mennesker, den kan inspirere og berige dem på en million måder. Når du rejser på en bevidst måde og med minimal miljøpåvirkning, kan rejser indgyde i den rejsendes ånd større tolerance, stort ansvar og vil helt sikkert berige hans liv.
Læs Mere
Økoturisme

Vicarello Slot, Toscana, Italien

Det er blevet udvalgt flere gange blandt de 101 bedste hoteller i verden, i 2011 vandt det titlen "Bedste kurbade i verden Traveler UK" og er Castello Vicarello, en all-italiensk indkvartering facilitet i Maremma, Toscana. den er gennemsyret af en fe-atmosfære, den klassiske ramme, der kan findes i en roman så meget, at den næsten synes for god til at være sand.
Læs Mere
Økoturisme

Økoturisme: italienernes foretrukne destinationer

Italien har alle kortene på bordet for at skubbe mere og mere mod bæredygtigt landbrug og kompatibel turisme: territorium, landskab, historie, kultur, mad og traditioner er den reelle merværdi ved Made in Italy. Bondehuse og naturparker er meget vellykkede. Ifølge de data, der er præsenteret af Coldiretti og Touring Club, er der en vækst i bæredygtig turisme med en omsætning på 100 millioner om året i de faciliteter, der ligger inden for de beskyttede områder.
Læs Mere
Økoturisme

Rejs til Bora Bora

Når det kommer til naturturisme, kan man ikke glemme det jordiske paradis i det sydlige Stillehav, øen Bora Bora, Tahiti. Øen Bora Bora, Tahiti er berømt for sit turkise vand, dynamikken i de vulkanske landskaber og den romantiske atmosfære.En tur til Bora Bora betyder afslapning, velvære men også sjov.
Læs Mere
Økoturisme

Ravello, Maiori og Minori, skatte at opdage

Vi ved, at vi for at rejse på en etisk måde foretrækker turistdestinationerne i vores land. Så i dag tilbyder vi dig en virtuel tur i Ravello, en af ​​Amalfikystenes perler. I en højde af 350 meter mellem villaer, betagende udsigt og havet. For at lande i et jordisk paradis behøver du ikke at flyve til Bora Bora, bare rejse langs Italiens kyster for at opdage turistmål for sommeren.
Læs Mere
Økoturisme

I Wien, det selvforsynende hotel

Wienhotellet er mere end grønt: med høje energieffektivitetsstrategier og brugen af ​​vedvarende kilder forbruger strukturen den energi, den producerer! Intet affald og lav miljøpåvirkning. Investering i bæredygtighed ja, men til hvilken pris? Hotellet har set en investering på mindst 700 tusind euro, men iværksætteren er fuldt tilfreds med det økonomiske afkast!
Læs Mere
Økoturisme

Nul stødferie i Alta Val Pusteria

Alta Pusteria med kommunerne Sesto, San Candido, Dobbiaco, Villabassa og Braies har i sommeren 2012 startet et projekt dedikeret til miljøbeskyttelse for at gøre ferien for dem, der besøger den, nul. turister kan faktisk udfylde et spørgeskema for at beregne deres økologiske fodaftryk genereret af turen for at nå Alta Pusteria og af den gennemsnitlige energi, der bruges under deres ophold.
Læs Mere
Økoturisme

Grøn turisme

Der er mange former for turisme, og du har helt sikkert hørt om bæredygtige hoteller og miljøudflugter. Hvad hvis det ikke var monumenter og byer, der tiltrak turister, men vindparker og elbiler? For at komme med disse forslag er nogle rejsebureauer. Ferie ved havet, i bjergene eller i smarte byer?
Læs Mere
Økoturisme

Italiensk helligdag i hitechs navn

Wi-fi solsenge, solceller, klart vand, sol og afslapning. Det er ikke drømmeverdenen, men det er, hvad en italiensk ferie kan være på strandene ved Balleria-Igea Marina. Romagna Riviera byder sine turister velkommen med en ægte technobeach, der åbnede dørene torsdag den 31. maj.
Læs Mere
Økoturisme

Udflugtsturisme i Campania

I Campania tager naturalistisk turisme navnet "Outdoor Campania", sammenslutningen af ​​miljøvandringsturisme, der er i stand til at give unikke følelser med oplevelser i tæt kontakt med naturen. I Italien er der adskillige foreninger, de fleste er født med formål at anmode om midler og deltage i indkaldelser til konkurrencer.
Læs Mere
Økoturisme

$ 6 millioner luksusøferie

Vil du hellere tage en ferie på en lille privat ø eller på et luksushotel? Eller måske på en stor og rummelig yacht, der får dig til at flyve over bølgerne? Hvad hvis der var en flydende ø, der indeholder alle disse ting? Det er der, og det hedder Orsos Island Gabor Orsos er tidligere hotelejer.
Læs Mere
Økoturisme

Bæredygtige helligdage

Hvad betyder det at vælge en bæredygtig ferie, og hvad er de skridt, vi kan tage for at gøre vores ferie mere miljøvenlig? Mere end en trend er bæredygtige helligdage en følelse af respekt for miljøet. Cirka en fjerdedel af den kuldioxid, vi producerer, kommer faktisk fra emissionerne fra bilrejser, og det er nødvendigt at vende tendensen, hvis vi vil redde planeten.
Læs Mere
Økoturisme

Miljøbeskyttelse på stranden

Miljøvirksomhederne skal være en garnison af miljøbeskyttelse, en helpdesk til fremme af territoriet. Desværre er dette ikke altid muligt, og det hele afhænger af badestedernes statsindrømmelser. Badevirksomheder er ikke altid i stand til at garantere korrekt miljøbeskyttelse og administrerer ikke de områder, der er tildelt dem ad hoc, tværtimod ifølge WWF Italien har de for mange gange været hovedpersoner i problemer forbundet med ulovlig praksis og forkert miljøpraksis.
Læs Mere
Økoturisme

New York-ferie i Hotel Green

Det er alles drøm, et langt ophold i New York, måske nær Times Square. Besøg Big Apple's bankende hjerte, gå gennem de overfyldte gader, besøg klubber, butikker, gallerier og museer. I slutningen af ​​dagen er der endnu mere glæde ved at vende tilbage til dit hotel, når det er grønt med en masse LEED-certificering!
Læs Mere