Kategori Energibesparelse

Den bæredygtige lethed af Interporto di Torino
Energibesparelse

Den bæredygtige lethed af Interporto di Torino

Vi taler ofte om smarte byer, smarte byer på menneskelig skala. Smarte byer ønsker ikke kun at være bæredygtige, teknologiske og indbyrdes forbundne, men de vil bringe en ny måde at opleve byen på med en anden organisering af byrum for at gendanne dem, gøre dem levedygtige igen og vende dem tilbage til nytten af ​​borgerne.

Læs Mere

Energibesparelse

En verden af ​​lys til nul pris for Livorno

Kommunen Castagneto Carducci, Livorno, ønsker at blive et eksempel på "nul omkostningsforbrug", hvor omkostningerne nulstilles både for den lokale administration og for miljøet. Projektet kaldes "En verden af ​​lys til nul pris" og sigter mod at opnå betydelige energibesparelser med en betydelig reduktion af miljøpåvirkningen.
Læs Mere
Energibesparelse

Energibesparende lamper

Det lyder trivielt, men en pære kan virkelig gøre en forskel. Det er de små bevægelser, der gør forskellen, bare tænk at ved hjælp af de såkaldte "hjemmesko", flere stikkontakter til elektricitet, vil du møde en stor energibesparelse, der oversættes til økonomiske termer, giver dig mulighed for at spare mere end 60 euro hver 'år.
Læs Mere
Energibesparelse

Firenze, bygninger uden påvirkning

Offentlige boliger med nul påvirkning beliggende i smukke Firenze. Projektet afsluttes inden for 3 år, og den første nul-impact bygning vil blive bygget i nærheden af ​​Piazza Artusi og vil rumme 39 lejligheder. Der vil også være legerum og andre offentlige bygninger uden indflydelse. I 2014 vil det første offentlige hus med nul påvirkning blive bygget i Firenze.
Læs Mere
Energibesparelse

Energibesparelse til Londons Tower Bridge

Verdens store arkitektoniske strukturer er sultne efter energi, ved at omdanne en bro og en skyskraber til et energieffektivt kompleks betyder at spare energi og reducere skadelige emissioner. Tilpasningen af ​​offentlige strukturer kan udgøre et konkret vendepunkt i retning af energibesparelse for at blive et eksempel for alle borgere.
Læs Mere
Energibesparelse

Affald som energikilde

Kan affald være en kilde til ren energi? Mens en teknologi, der bruger en affaldsspisende bakterie, er patenteret i Napoli, udlåner 2.400 lossepladser i USA deres affald til produktion af ren energi. Naturligvis er vind- og solenergi fortsat de mest fascinerende vedvarende kilder, men skrald vil også have sin del!
Læs Mere
Energibesparelse

12 måder at spare vand på

Sparing af vand er ikke så simpelt som at spare elektricitet, men selv i dette tilfælde er der strategier, der skal implementeres. I dag tilbyder vi dig kun 12 for at spare vand, en vigtig ressource for hele kloden. 1) Kontroller indstillingerne for opvaskemaskinen, systemet er forudindstillet på købstidspunktet, det er ikke "øko-tilstand".
Læs Mere
Energibesparelse

I Italien er incitamenterne rettet mod ekstra solceller

Italien fokuserer på vedvarende energi og gør det ved 360 °, ikke kun solceller og vind, men også vandkraft, geotermisk, biogas og biomasse. Dette er, hvordan Italien ønsker at overskride de standarder, der er fastsat af EU for vedvarende energi: incitamenterne til sol halveres, men de, der er forudsat for ikke-solceller, fordobles.
Læs Mere
Energibesparelse

Aktuelle omkostninger, ikke mere energispild

Vi ved, hvor meget vores bil bruger i tilbagelagte kilometer. Men hvor meget bruger vores hjem energimæssigt? For at sikre besparelser i elektricitet er vi nødt til at kende vores apparater og vores vaner godt. Vi kan bruge et billigt og effektivt værktøj, der ved at forbinde til måleren gør alt for os.
Læs Mere
Energibesparelse

Ecoincentives 2012 til køb af husholdningsapparater

For at beskytte miljøet er der arrangeret forskellige miljøincitamenter, lige fra LPG og metan til miljøincitamenter til installation af solpaneler og vindmøller i Kyoto-fonden. Der er også indrømmelser for husholdningsudgifter, som det fremgår af økoincitamenterne fra 2012 for dem, der køber et nyt apparat med reduceret energiforbrug.
Læs Mere
Energibesparelse

Microsoft bliver Carbon Neutral

Alt er klar, Microsoft er ved at blive CO2-neutralt, dets "nul CO2" -operation begynder den 1. juli. Greenpeace kan kun være lykkelige! Google og Facebook er gode allierede med Greenpeace, de kæmper for energieffektivitet og sigter mod vedvarende energi, men det ser ud til, at de ikke gør nok, i det mindste ikke hvad Microsoft er ved at gøre med sit skridt, der ikke forlader intet økologisk fodaftryk.
Læs Mere
Energibesparelse

HVAC, nøglen til energibesparelse

Nøglen til energibesparelse ligger i kontrol og styring. HVAC-systemer spiller en dramatisk rolle i energiforbruget. HVAC er et akronym, der samler de husholdnings- eller forretningssystemer, der er mest sultne efter elektricitet. Korrekt styring af HVAC-systemer ville spare op til 67 på energiomkostninger.
Læs Mere
Energibesparelse

Spar penge, når du vasker

Vi har forklaret dig, hvordan du vasker dit tøj på en økologisk måde, faktisk er det nok at betjene vaskemaskinen ved fuld belastning og bruge bæredygtige rengøringsmidler. Hvad vi endnu ikke har fortalt dig, er at du med et lille trick kan spare omkring 60 euro på din elregning! SE: FOTOER AF ØKOLOGISKE APPARATER Hvordan man sparer elektricitet med vaskemaskinen 'vand?
Læs Mere
Energibesparelse

Høj effektivitet mellem ovne

Sabaf dobbeltkronebrænder og høj effektivitet Høj effektivitet for en gaskomfur betyder først og fremmest at spare brændstof, men også hurtigere tilberedningstider og lavere CO₂-emissioner. Dette betyder en lettere energiregning, bedre madlavningsydelse og renere luft for planeten Jorden.
Læs Mere
Energibesparelse

Klimaanlæg, indvirkningen på mennesker

Ifølge en undersøgelse foretaget af University of Birmingham kunne aircondition gøre dig fedt ved at reducere den energi, der bruges ved kropstermogenese. Andre undersøgelser korrelerer starten på luftvejssygdomme med brugen af ​​aircondition. Undersøgelsen blev udført af David Allison og tilføjede således endnu en hypotetisk plet til den massive brug af klimaanlæg, som: - skadede miljø - de øger værdien af ​​elregningen betydeligt - de øger energikrisen - de ville gøre dig fedt Spredningen af ​​aircondition og centralvarme har sikret, at de fleste bygninger holdes ved en konstant temperatur hele året.
Læs Mere
Energibesparelse

ABI Lab, Almaviva og bankregningen

Store besparelser ved at optimere energiforbruget i banken Hvor meget energi bruger bankerne? ABI Lab, forsknings- og innovationscenter for banken - som sidste år inkorporerede ABI Energia - lancerede Green Banking Observatory i 2012 med det formål at undersøge alle spørgsmål vedrørende bankaktiviteters miljøpåvirkning.
Læs Mere
Energibesparelse

Madspild kunne fodre Afrika

Madspild kunne føde Afrika. Mens vi arbejder hårdt på at reducere madspild, er der et fænomen, der er uden for vores rækkevidde, en ubalance, der afslører en foruroligende kendsgerning: mere end 30 af de fødevarer, der produceres til konsum, spildes. det er et stort hul, der påvirker både processerne i produktionskæden og distributionen i stor skala.
Læs Mere
Energibesparelse

Notebook vs tablet, hvilken skal jeg vælge?

Vi ved, hvor meget en iPad bruger, og sammenligningen med forbruget af en pc holder bare ikke. Med en tablet om et år bruger vi cirka 2 euro på elregningen. Talen ændres fuldstændigt, når vi taler om pc'er. Lad os overveje en personlig computer med en dual core CPU, forgængeren til de hurtigere i3-processorer.
Læs Mere
Energibesparelse

Varmt vand i Europas hurtigste computer

Set ovenfra af SuperMUCs strøm- og kølesystem Det er den hurtigste computer i Europa, den er varmt vandkølet og bruger 40 mindre energi. SuperMUC er navnet på supercomputeren, der præsenteres af Leibniz Supercomputing Center (LRZ) i samarbejde med IBM, verdens første varmtvandsafkølede kommercielle supercomputer: et kraftfuldt, højtydende system designet til at understøtte aktiviteterne fra forskere og industriinstitutter i hele Europa .
Læs Mere
Energibesparelse

MiniPC til energibesparelse

MiniPC'er er bæredygtige for miljøet og for lommerne. Dette er små produkter og hjælper med at sprede en energibesparelsespolitik. At foreslå dem er Green Computer, et firma fra Marina di Montemarciano, i provinsen Ancona, i Marche-regionen.Mini-pc'er kan tilbyde høj ydeevne med lavt forbrug og reduceret miljøpåvirkning.
Læs Mere
Energibesparelse

M2M og trådløs gør affaldsindsamling miljøvenlig

BigBelly Affaldskompaktorer Kompaktorer og affaldsspande kan køre på solenergi. Begrundelsen er enkel: indsamling og genanvendelse af affald - to aktiviteter, der af natur er miljøvenlige - kan ikke gøre mere skade end gavn. Derfor skal maskiner, der anvendes til denne service, have en begrænset, hvis ikke nul, miljøpåvirkning.
Læs Mere