Kategori Expo 2020

Expo 2015, anti-mafia-operationen begynder
Expo 2020

Expo 2015, anti-mafia-operationen begynder

Mens man venter på, at premierminister Monti skal indvie en database med al antimafia-dokumentation, overvejer præfekturet i Milano at beskytte Italien mod 'Ndrangheta og gør det præcist i lyset af Milanos udstilling 2015. Milanos internationale udstilling giver opførelsen af ​​17 infrastrukturer, et eksempel er undergrundens M4-linje.

Læs Mere

Expo 2020

Expo 2015, flere bånd mellem Italien og Kina

Italien er i et krisescenarie og en stor offentlig gæld, der skal betales, afhængig af Kina og ser i dette land sin "livline". Chinadaily.com.cn rapporterede om det i artiklen om mødet med CEO for Expo 2015 i Milano. CEO for Expo, Giuseppe Sala, siger, at han er meget tilfreds med den konsensus, der blev opnået på Milan Expo deltagelse af 70 lande er blevet bekræftet, inklusive Kina.
Læs Mere
Expo 2020

Linje M4, indviet til Milanos udstilling

Til Milan Expo 2015 er den perfekte offentlige linje planlagt. 21 stopper mellem Linate og Lorenteggio. Den 1. februar åbner byggepladserne til Metro 4, selvom der mellem tvivlssnegelfinansiering og appeller til TAR er meget tvivl om, at virksomheden kan implementeres med succes. For Expo ser de mest optimistiske hypoteser terminalen i San Babila eller endnu værre i Dateo og begrænser den offentlige rute til seks stop med forbindelsen givet af udvekslingen med Passante og metroen.
Læs Mere
Expo 2020

Milan i centrum af verden, ikke kun Expo 2015

Vi er ved den 32. udgave af International Tourism Exchange, byen Milano ønsker at indløse sit image; Milano er ikke kun Italiens økonomiske hovedstad, men også indehaveren af ​​den 11. af den nationale kunstneriske arv. Dette er arkitekts mål Sonia Sama, der blandt andet er ansvarlig for billedet af Expo 2015 på Bit.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, anti-mafia-operationen begynder

Mens man venter på, at premierminister Monti skal indvie en database med al antimafia-dokumentation, overvejer præfekturet i Milano at beskytte Italien mod 'Ndrangheta og gør det præcist i lyset af Milanos udstilling 2015. Milanos internationale udstilling giver opførelsen af ​​17 infrastrukturer, et eksempel er undergrundens M4-linje.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, messen i Milano til en værdi af 40 millioner euro

Expo, der afholdes om to år i Italiens industrielle hovedstad, kan ikke defineres som "Milan Fair", udtrykket fair er ikke kun en underdrivelse, men også vildledende. Expo 2015 vil være en universel udstilling af ikke-kommerciel karakter, der har den rolle at udstille de store teknologiske innovationer for at fortolke de kollektive udfordringer, som menneskeheden kaldes til at reagere på.
Læs Mere
Expo 2020

Monti møder Expo-provisionen

Endelig vil premierminister Mario Monti for første gang mødes med lederne af Milanos udstilling 2015. Coem-mødet er vært for regeringen og de lokale myndigheder for den internationale udstilling 2015. Mødet skulle finde sted i februar men det er blevet udsat på grund af dårligt vejr, så den 9. marts, i Palazzo Chigi, vil premierminister Mario Monti møde Expo-koordinationskommissionen for første gang.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, på udkig efter grønne partnere

Hvilke virksomheder er hovedpersonerne i Expo 2015? Mens Milan ønsker at skabe forbindelser med Kina og lægger pres på Israel, er indkaldelsen af ​​bud lanceret af Expo 2015 for at vælge en energipartner, der kan anvende principperne om miljømæssig bæredygtighed og nul emissioner, nøglekoncepter for den internationale udstilling, der afholdes i Milano.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, et pust af frisk luft for milanesiske virksomheder

Optimismen for milanesevirksomheder vokser igen i lyset af Expo 2015. Næsten en ud af to virksomheder (ca. 40) vil øge salg, produktion og omsætning. Sådan stiger Expo-populariteten, og Milanese siger, at de er glade for at være vært sådan en begivenhed: afstemningerne i 2010 oplevede iværksættere interesserede i Milanos udstilling i 2015, og når de blev bedt om at stemme på en skala fra 1 til 10, var vurderingen af ​​betydning 8,2.
Læs Mere
Expo 2020

Cisco teknologisk partner i Milan Expo 2015

Til Expo 2015 vil Cisco være den teknologiske partner, der ved hjælp af et fremtidigt generations IP-netværk vil give liv til fremtidens såkaldte Digital Smart Cities. Virksomheden bliver nødt til at omdanne Expo 2015-webstedet til en smart by, et digitalt udstillingsvindue, der er forbundet med hver bruger. Vi har allerede talt om de officielle partnere, der allerede er valgt til Milanos internationale udstilling.
Læs Mere
Expo 2020

Milano, Expo 2015 for en bæredygtig jord

Expo 2015 har titlen "Feeding the Planet. Energy for Life "og tre år efter indvielsen af ​​Milanos udstilling undrer man sig over, om den internationale udstilling virkelig vil være i stand til at ændre perspektiverne i vores liv. Kvaliteterne på papiret er alle der, men tre år for organisationen kan være få, og de gamle økonomiske politikker påvirker også Milan Expo negativt; trods alt er 2015 Expo fortsat en mere end sjælden mulighed for at etablere et nyt forhold mellem borger og by og igen, et nyt forhold mellem by og landskab for at udløse en mekanisme for produktion og forbrug inden for samme by.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, Smart City-projekter præsenteret

E-sundheds- og e-welleness-udstyr til forebyggelse og sundhed. Sammenkoblede netværk og meget mere, alle designet med henblik på bæredygtighed og alt sammen inkluderet i Milanos Expo-program 2015. De 4 projekter til Smart City, den smarte, bæredygtige og futuristiske by, der skal oprettes som en del af 'Universel udstilling, der afholdes i Milano fra 1. maj til 31. oktober 2015.
Læs Mere
Expo 2020

Life, oprettet til Expo 2015

Expo 2015, dets motto er ”Feeding the Planet. Energy for Life ", der er planlagt mange hyperteknologiske projekter til den internationale udstilling i Milano, men nogle løsninger er vidunderligt enkle. En af disse er "Life", et objekt, der passer perfekt til mottoet for Milan Expo 2015.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015 bringer verden til byen

Expo 2015 vil bringe prestige til landet og rigdom til byen Milano og hele nationen. Lokale virksomheder er stærkt motiverede til at deltage i Milanos udstilling, og Pirelli-skyskraberen vil være vært for "Expo + 75" -lysskiltet i anledning af milepælen, som Expo 2015 SpA nåede, vedhæftningen af ​​75 deltagende nationer.
Læs Mere
Expo 2020

Milano-Israel, aftaler til Expo 2015

Ideegreen.it brændte alle over tid og meddelte Expo 2015's interesse for deltagelse af israelske virksomheder. Forventningerne til Expo SpA er opfyldt. For et par dage siden bekræftede Jerusalems korrespondent for Corriere della Sera vores nyhed: Istraele er klar til at investere i Milanos udstilling 2015.
Læs Mere
Expo 2020

Milan Expo 2015 for at genstarte Italien i Europa

Milan Expo 2015 vil ikke kun relancere den lokale økonomi i byen Milano, det vil være den ideelle mulighed for at indløse Italiens ansigt fra Europas øje og hele kloden. Det første møde mellem Expo SpA-kommission, borgmesteren i Milano, Giuliano Pisapia og delegaterne fra Europa-Parlamentet lover godt.
Læs Mere
Expo 2020

Kaffe uden grænser til Expo 2015

Kunne kaffe fjerne grænser og styrke begreberne lighed? Et hav af kaffe er ved at invadere Italien og især byen Milano med Expo 2015. Hvis du undrer dig over, hvad kaffe har at gøre med lighed og temaerne i Milan Expo 2015, skal du bare læs følgende.
Læs Mere
Expo 2020

Expo bringer landbruget i skole

Unge mennesker har brug for at lære at vokse og "at genkende en kål fra en broccoli" projektet starter i milanesiske skoler, men det er en positiv model at blive eksporteret over hele Italien. Initiativet hedder "Mi Coltivo", starter fra en aftale mellem Expo2015 og Riccardo Catella Foundation og vil bringe haven til skolen.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, garanteret synlighed

Det ser ud til, at Expo 2015 ikke kun er en mulighed for at genstarte den milanesiske økonomi, hele støvlen fokuserer på Milan Expo 2015 og også på fremmede lande. Dette er tilfældet med Estland, hvor økonomiministeren skubber regeringen til at deltage i verdensudstillingen i Milano. Estlands deltagelse ville koste staten omkring 3,7 millioner euro.
Læs Mere
Expo 2020

Expo 2015, den officielle oprettede valuta

Lavet af en legering af genanvendte metaller, umulig at forfalske, er den økologiske og intelligente valuta, ”grøn og smart”, kommet til lys. Der findes mangfoldigheder, men de kan alle forenes: enhed i mangfoldighed, dette er et af de grundlæggende principper, der inspirerer Expo 2015, og dette er det princip, som valutaen repræsenterer.
Læs Mere
Expo 2020

Schweiz, klar til Expo 2015

Hvilke forbrugere er du? Den schweiziske pavillon til Milan Expo 2015 vil have dig til at reflektere over dette. Temaet er ernæring, og hvad der står på spil er bevidst, støttende og bæredygtigt forbrug. Planlægningen af ​​pavillonen begynder i 2013 og vil forhåndsvise præsentationen i det schweiziske center i Milano.
Læs Mere