Kategori Møbel

Lifx, wifi belysning
Møbel

Lifx, wifi belysning

LIFX Labs i San Francisco sigter mod at genopfinde pærer med et økonomisk projekt lanceret på Kickstarter. LIFX-projektet har en WiFi-aktiveret LED-lampe med lav energi, lampen er flerfarvet og kan styres fra et iPhone OS eller en Android-håndholdt enhed.

Læs Mere

Møbel

Indretning af kontoret .. miljøvenligt

Arbejdsstationen er en udvidelse af sig selv, skriver den amerikanske kok Anthony Bourdain på siderne af hans bedst sælgende Kitchen Confidential, Gastronomic Adventures i New York. Og i dag kan kontoret blive lidt mere miljøvenligt og forfølge bevidstheden om, at det at leve grønt betyder at forbedre vores livskvalitet.
Læs Mere
Møbel

Sådan genbruges møblerne

Vil du slippe af med gamle møbler? Tag dem ikke med til lossepladser, genbrug af dine møbler kan være mere nyttigt, end du kan forestille dig. Hvert år ender i Tyskland 7 millioner tons møbler på lossepladser, ligesom tyskerne også italienerne producerer store mængder affald gennem møbler.
Læs Mere
Møbel

FENG SHUI: Kunsten at møblere

Feng Shui er en gammel kinesisk taoistisk kunst, der blandt andet bruges til at møblere hjemmet på en harmonisk måde. Det sammenlignes ofte med vestlig arkitektur, selvom Feng Shui har en ret atypisk struktur, følger den specifikke regler for astrologi og psyke. Ordene "Feng" og "Shui" betyder "Vind" og "Vand", de to hovedelementer, der bestemmer det miljø, vi lever i.
Læs Mere
Møbel

Gamle skateboards til at dekorere huset

Vil du have moderne hylder eller banebrydende hylder? Du behøver ikke gå til Ikea, du kan bruge dine gamle skateboard til at dekorere dit hjem. Vi hører meget om Recovery Architecture, i Rom kan vi deltage i Re-Cycle på skærmen, hvor der er bygget en bar med resterne af et fly, og med et lokomotiv kunne endda et hotel bygges.
Læs Mere
Møbel

Essent'ial, 2012-samlingen ankommer

Bring et strejf af stil og kærlighed til miljøet ind i dit hjem, fordi indretning af dit hjem bliver en autentisk fornøjelse for dig og for miljøet takket være den nye kollektion foreslået af Essent'ial, tilpasser den innovative sæde sig perfekt til enhver type stil, fra den mest klassiske til den mest moderne.
Læs Mere
Møbel

Genbrug som boligindretning

Industriaffald men også personligt affald kan bruges som boligindretning, men ikke kun affald: hver genstand efter sin første livscyklus kan stå over for et andet, et tredje og så videre. Dette er det princip, hvorpå bjærgede møbler er baseret, hvor møbler og andre møbler fremstilles, ikke fremstilles og derefter samles igen for at tage andre former og funktioner.
Læs Mere
Møbel

Sådan møbleres en stor stue

I stuen er, i modsætning til køkkenet eller soveværelset, et rum skabt udelukkende til afslapning; det er et miljø, hvor du kan tilbringe fritid alene med familie eller venner. Nogle mennesker siger, at de ikke har det godt i deres stue, mange familier behandler det som en død zone, nogle gange beskrives det som vanskeligt at indrette, fordi det er for stort.
Læs Mere
Møbel

ThinQ, det smarte køleskab

For at indrette dit hjem på en intelligent måde skal du starte med apparater! Så LG præsenterer ThinQ, et køleskab, der hjælper med at undgå spild og ikke kun med hensyn til elektricitet! Hjælper med at vælge mad til at spise, hjælper med indkøb og fungerer som en perfekt diætist! Da vi stræber efter at producere mindre madspild, holder os i form og holder vores stofskifte aktive, kommer et smart køleskab lavet af LG, der vil gøre alt dette for os.
Læs Mere
Møbel

Wendy, indretter dit hjem med stil

Det ser ud til, at leg med tyngdekraft er blevet den nye grænse for møbler. Efter de "flydende potter" er der nye dekorative elementer, der giver dig mulighed for at møblere dit hjem med planter og planter, men uden en ounce tilsat jord! Moderne hydroponiske teknikker giver os mulighed for at dekorere huset med planter, men uden at beskidt og uden at ty til potter rig på jord.
Læs Mere
Møbel

Salone del mobile di Milano 2012: nogle "grønne ideer"

Cykelstole til morgenmad og ud på kontoret, men også vægge med potter og græs til naturlig afslapning selv i din stue. Salone del Mobile 2012 (Milano) er fuld af grønne områder, der uden nogen præsentation eller billedtekst kigger næsten ud overalt i pavilloner dedikeret til badeværelset - der er ingen vandløb, blomster i karret og vaskeblomsterpotter - som dem, større og mere populære end moderne eller klassisk design - fra naturlige materialer til eksplicitte morfologiske referencer, taler alt om skov, grønt, natur og miljø.
Læs Mere
Møbel

Træstole

Hvad leder du efter i en skammel? Enkelhed? Komfort? Stil? Innovation? At møblere hjemmet søges ofte møbler og tilbehør, der er lette og ikke omfangsrige. Dette er tilfældet med træstole foreslået af Trizin-linjen: lethed, enkelhed og elegance. Minimalistisk design, holdbar struktur og komfort for et resultat, der også er meget smukt at se.
Læs Mere
Møbel

Økologiske møbler, certificeringer

Behovet for at beskytte vores planets sundhed har også inficeret designverdenen. De miljøvenlige møbler er lavet af miljømæssigt bæredygtige materialer og produkter med lav miljøbelastningsteknologi, lad os se, hvilke materialer der skal foretrækkes og certificeringerne til at kontrollere.
Læs Mere
Møbel

Hvordan man vælger træet til møbler og parket

Forest Stewardship Council - FSCI FSC-logoet - Forest Stewardship Council (Council for Sustainable Forest Management) er den eneste garanti for, at træmøbler og parket er lavet med råmateriale, der stammer fra skove, der forvaltes korrekt i overensstemmelse med principperne i de to hovedstandarder: skovforvaltning og forvaringskæde.
Læs Mere
Møbel

Miljøvenlige stole til din have

Hvad vil du sige om at udstyre haven med en række sæder lavet udelukkende med genbrugsmaterialer? Dette er resultatet af samarbejdet mellem Loll og Rapson Inc., en miljøvenlig udendørs møbelkollektion 100. Stole med høj eller lav ryg? Det afhænger af din have, hvis du foretrækker en lounge-stil for at starte stolen med en lav ryg, ville det være fint.
Læs Mere
Møbel

BlueAir luftrensere

Dem med allergi- eller astmaproblemer kan ikke undvære det! Er det luftrenseren, der takket være Claesson Koivisto Rune-firmaet bliver et møbel med et attraktivt design og høj ydeevne, dets navn? BlueAir. Er en af ​​de få luftrensere, der kan prale af et moderne design ledsaget af fremragende funktioner: berøringsstyring kompakte dimensioner lavt energiforbrug lydløs drift fremragende luftleveringshastighed højt rensningsbånd SE FOTOERNE TIL LUFTRENERE Alle Blueair luftrensere har HEPA Silent og Energy Star certificering.
Læs Mere
Møbel

Trap Light, Murano-glaslygten

Ønsker du at ændre haven? Der er økologiske belysningssystemer, der ud over at give et behageligt diffust lys lykkes at skabe en meget suggestiv atmosfære. Ofte kan de enkleste ideer, der kan opstå fra et objekt, der ofte bruges til at udføre andre aktiviteter, være en effektiv idé.
Læs Mere
Møbel

Træ og gurkemeje gul til køkkenet i grøn stil

Vao køkkenet i ædel gul gurkemeje valnød af Team 7 Det kaldes vao, født i Østrig og er domineret af gurkemeje gul, det mest stilfulde grønne køkken i året. Smukt, indbydende, funktionelt, noget mere end et normalt køkken også med hensyn til pris, vao i den ædle valnød-version vandt juryen af ​​Green GOOD DESIGN Award 2012 ved at kombinere ædle materialer som træ og glas i en meget moderne men håndværksmæssig proces, som gør det til et ægte kunstværk.
Læs Mere
Møbel

Ariston vaskemaskine / tørretumbler

Det er ofte vanskeligt at indrette små rum, så virksomheder som Ariston tænker på løsninger designet til "mikro" hjem. Når pladserne er begrænsede, er det vanskeligt at vælge møbler, men det er lige så vanskeligt at vælge specialfremstillede apparater, der kan tilfredsstille ens behov med hensyn til plads eller kapacitet: små hjem kan have store energi- eller vandbegrænsninger.
Læs Mere
Møbel

Sådan lyses skrivebordet op

Et pust af glæde på kontoret eller derhjemme Det sker i disse dage, at ferielandskabet ligner et skrivebord eller bord derhjemme. Kan du lide det eller ej, efter eget valg eller af nødvendighed, hvis du vil lysne dit rum op med nyttige og pæne genstande, kan du tænke på USB Fan Flower og USB Fan Light, to Kraun-teknoideer, der ud over at være sjove er øko og billige ( 9,99 euro).
Læs Mere
Møbel

Miljøvenligt mode design

Med modedesign kan du formidle et budskab, der ikke kun er æstetisk, men også med ansvarlig opførsel. Og få succes med miljømæssigt bæredygtige produkter. Dette er tilfældet med Essential, en linje med tilbehør til hjemmet og fritid, der er født af ingen ringere end ideen om at genbruge lageraffaldet fra en trykpresse.
Læs Mere