Kategori Vejledninger

Hvordan man sparer energi i julen
Vejledninger

Hvordan man sparer energi i julen

Der skal træffes bevidste valg hele året, herunder juleferien. Fra gaver til julepynt, i år satser vi på energieffektivitet, en fortjeneste kommer også til vores lommer, ikke dårligt i krisetider! De mest traditionelle vil vente til 7. december på forberedelsen af ​​træet og fødselsscenen.

Læs Mere

Vejledninger

Hvordan man bygger en drage

Sommeren er næsten på vej. Hvad kan vi organisere så sjovt for at åbne sommersæsonen bedst muligt? Hvad kunne være pænere end en drage at flyve med dine børn eller venner et åbent sted? En perfekt blanding til at skabe en dag dedikeret til glæde og velvære.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan fryses grøntsager

Vil du have friske grøntsager hele året rundt? Alt hvad du behøver er en stor fryser og ... endnu bedre, hvis du har lager i din køkkenhave. Ikke alle grøntsager er tilgængelige 365 dage om året, og for nogle typer dyrket i drivhuse er priserne uoverkommelige og kvaliteten meget dårlig. I perioden med den største høst af grøntsager og de mest overkommelige priser foreslår vi frysning.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan skrotes bilen

Det er på tide at skrotere bilen, der er dem, der ligesom den nitten år gamle studerende beslutter at gøre det til en DIY elbil, og dem der ønsker at skrot bilen for at få incitamenter til køb af et nyt køretøj . Hvor meget koster skrotning af et køretøj? Lad os se sammen, hvordan man skrotter bilen med et par enkle trin.
Læs Mere
Vejledninger

Hvordan man vasker

Gamle nyloner, tennisbolde og stensalt. Vil du nogensinde sige, at dette er de rigtige ingredienser til fremstilling af økologisk tøjvask? Vi beder dig ikke om håndvask tøj, men kun om at bruge vaskemaskinen klogt og bæredygtigt. Vores daglige handlinger kan udføres med så lidt energi som muligt.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan bruges grillen

Mellem jubilæer, lange weekender, helligdage og godt vejr er muligheden ret til at gå ud og blive i den friske luft. Klimaet tilskynder brugen af ​​åbne rum til at arrangere fester, middage og picnic, så brugen af ​​grillen er nu et ritual. En picnic med en grill vil kun øge fornøjelsen af ​​at være udendørs.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan differentieres pærerne

Pæren fungerer ikke længere, og du skal udskifte den? Smid det ikke uden at tænke over det, det er et specielt affald, og hvis det er spredt i miljøet, kan det forurene meget. Korrekt separat indsamling er et af nøglepunkterne for at løse det store problem med affaldsproduktion og den deraf følgende forurening.
Læs Mere
Vejledninger

Hvordan man laver øko

Hvad laver mad i gryden? En besparelse på over 200 euro om året! Det handler ikke om investeringer eller solpaneler, men om energibesparelse og økologisk madlavning. Er du sikker på, at din gryde ikke er sundhedsskadelig? For eksempel er non-stick pander slet ikke sikre! Miljømæssig bæredygtighed er en vigtig aktivitet, der opstår i hverdagen.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan tilsluttes solcelleanlægget til elforvalteren

I en periode med alvorlig økonomisk krise kan det være meget fordelagtigt at vælge at installere et solcelleanlæg. Solenergi kan dække husholdningernes elektriske behov, men kan også sælges til det elektriske selskab, der er på vagt. Lad os se, hvordan den elektricitet, der produceres af de installerede solcelleanlæg, kan gøre hele hjemmet selvforsynende ud fra et energisynspunkt.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan forurenes miljøet mindre

Når vi forbereder os på at stå over for en større energikrise, er det rart at finde dem, der spekulerer på "hvordan man forurener miljøet mindre". Hemmeligheden bag at forurene mindre er at forbruge mindre, med et fald i forbruget, der produceres mindre affald, og miljøets sundhed vil blive beskyttet. Der er mange daglige vaner, som vi kan ændre for at forurene miljøet mindre, lad os se hvilke.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan skrottes en knallert

Vi har allerede talt om proceduren til skrotning af en bil, i dag vil vi forklare, hvordan man skraber en knallert. Den enkleste og billigste måde er skrotning ved køb af et nyt køretøj, men hvis dette ikke er din sag, skal du ikke bekymre dig, du skal kun udfylde noget papirarbejde. Sådan skrottes en knallert.
Læs Mere
Vejledninger

Hvordan man fanger og ikke mister gode ideer

De smukkeste tanker er skjult i skyerne. Inspiration er som jul i reklamen for panettone, når den ankommer, ankommer den. I henhold til HPs forskning reserverer dagene dog øjeblikke, der er frugtbare, og andre, der er mindre så: En strålende idé er for eksempel mere tilbøjelig til at fange os om aftenen omkring kl.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan kommer du til Ischia

Sommertid, ferietid! Hvad er bedre end et ophold i Ischia mellem hav, spa, spa og afslapning. Ischia er øen, der tilhører øen Flegrean, i Campania og ligger i den nordlige ende af Napoli-bugten. Det er en populær destination for mange VIP'er, der starter med det tidligere Corona-Belen-par, Diego della Valle, men også figurer som Steven Spilberg, der, der opgav steder som Cannes og Saint Tropez, besluttede at nå Ischia og nyde sommeren her.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan klassificeres farligt affald

Håndtering af farligt affald er reguleret af ret unge love, der går tilbage til 2008 og ser ændringer indtil 2011. For at klassificere farligt affald skal der foretages en vurdering, og hvor affaldet er farligt, skal de farlige egenskaber identificeres for at finde anlægget passende opsving.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan oprettes en køkkenhave

Oprettelse og dyrkning af en køkkenhave kan give stor tilfredshed Havebrug er et universalmiddel for krop og sind. De fleste af dem, der er interesserede i denne aktivitet, gør det ikke med en spekulativ interesse og ikke engang for at spare på køb af grøntsager - selvom det er muligt at spare - men snarere for at kunne portrættere sunde produkter, der skal indtages i familien.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan tages kontaktlinser på

At sætte kontaktlinser er en delikat operation, men ikke så vanskelig som mange tror. Selvfølgelig skal du have en høj grad af tillid til din krop og især med dine øjne. Lad os sammen se, hvordan man sætter kontaktlinser på. Sådan sætter du kontaktlinser, trinene Vask hænderne, før du håndterer kontaktlinser.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan fiskes bæredygtigt

Kan du lide at fiske, men har en stærk følelse af miljøfølsomhed? På det seneste værdsættes former for sport, der involverer brugen af ​​dyr, mindre og mindre. For mange betragtes jagt og fiskeri ikke som sport, men som grusom praksis, som man bør give fuldstændig afstand fra, men der er en form for sportsfiskeri, der respekterer miljøet og fisken.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan begrænses luftforurening

Luftforurening er en vigtig risikofaktor for miljø- og menneskers sundhed: dens virkning er nu dokumenteret i adskillige kliniske undersøgelser. I Italien er motoriseringsgraden meget høj, og dette fører til hyppig overskridelse af luftkvalitetsstandarderne.
Læs Mere
Vejledninger

Hvordan man øger bevidstheden om separat samling

Det er ikke særlig svært at adskille affald, alligevel er der dem, der foretrækker ikke at adskille det og smide alt i den samme skraldespand. I mange italienske byer kan det være nyttigt at iværksætte kampagner for at øge bevidstheden om separat affaldsindsamling for at imødegå dette overfladiske fænomen og sprede en miljøbevidsthed.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan renses regnvand

I betragtning af at i blæsende områder foretrækkes opførelse af vindmølleparker og i områder, hvor solen er uophørlig, er der solcelleanlæg, hvorfor ikke udnytte regnvand i ekstremt regnfulde områder? Vandet er ikke længere, hvad det plejede at være, men heldigvis har vi en måde at filtrere og rense det opsamlede regnvand på.
Læs Mere
Vejledninger

Sådan orienterer du solpanelerne

Solpanelets gode ydeevne afhænger af orientering og hældning. En dårlig orientering og en dårlig tilbøjelighed kan faktisk medføre stærke tab i energieffektivitet. Et solpanel for at fange så meget solenergi som muligt skal udsættes direkte for solens stråler på en vinkelret måde.
Læs Mere