Kategori Nyheder og begivenheder

18 forslag til grøn bankvirksomhed
Nyheder og begivenheder

18 forslag til grøn bankvirksomhed

Der er 18 uundgåelige trin på vejen mod mere bæredygtig kredit for virksomheder i grøn økonomi. Mange, måske for mange til at adressere dem alle på én gang, er det bedre at fastlægge prioriteter blandt prioriteterne: først og fremmest reguleringen af ​​den finanspolitiske løftestang, styrkelse af kreditinstitutternes initiativer til den grønne økonomi; fremme af grønorienterede initiativer inden for risikovillig kapital og private equity, som Cassa Depositi e Prestiti kunne begynde at gøre; et større bidrag fra forsikringsselskaber til at støtte tilstrækkelig miljørisikostyring også i lyset af intensiveringen af ​​naturkatastrofer større kommunikation til markedet og investorer om fordelene ved den grønne økonomi.

Læs Mere

Nyheder og begivenheder

Enertour, konkurrence om vedvarende energi

Fortæl din vision om, hvordan energi produceres i Italien i 2030, ved at deltage i konkurrencen har du chancen for at vinde en rejse til at opdage den italienske grønne region. En rejse gennem de naturskønne skønheder i Sydtyrol, hvor du får mulighed for at røre ved teknologier. innovative til produktion af energi fra vedvarende kilder.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Domenico Finiguerra, miljømæssig personlighed 2011

"Angela Merkel er ikke en miljøforkæmper, der klatrer træer for at kramme Pandaer!" Alligevel har Tyskland en meget bedre jordforvaltning end Italien, og der er ingen ekstremister eller miljøforkæmpere ved magten. Sådan spøg Domenico Finiguerra, Personaggio Ambiente Italia 2011, der med sine ord henviser til forbrug af territoriet.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Genbrugsolie til Daytona 500

Daytona 500 er en bilkonkurrence, der nu er blevet internationalt kendt, især for spredning af arkadespil til videospil og smartphones. Til den næste udgave har en større NASCAR-gruppe meddelt, at de vil bruge genanvendt olie i hele 2012 konkurrencesæsonen for at beskytte holdets motorer.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Brixia Florum: foråret vender tilbage til Brescia

Brescia berykker sit historiske centrum takket være søde dufte, en velkommen duft fra det kommende forår. Brixia Florum udstillingsmarked med dobbelt aftale, planlagt til lørdag den 24. marts og søndag den 15. april, åbner for offentligheden en udstilling, der planlægger en eksplosion af farver og dufte. Begivenheden sammen med Fiori nella Rocca er nu blevet en aftale for byen Brescia og for dem med grønne fingre.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Gencyklus på display i hovedstaden

Det startede i december sidste år og løber indtil 29. april 2012. Det er en udstilling, der forbedrer eksempler på projekter til genbrug af arkitektur, byer og landskaber. Værkerne fra kunstnere, fotografer og medieproducenter rammer udstillingen. MAXXI-arkitekturen i Rom er vært for "Re-Cycle, strategier for arkitektur, byen og planeten".
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

WWF Earth Hour

Der tales meget om global opvarmning, besparelser og energikrisen. De er globale problemer, men de kan løses individuelt. Hvordan? For eksempel ved at deltage i WWF-initiativet, Jordens time. Du kan beslutte at investere en time af din tid for at opleve det i perfekt harmoni med jordens økosystem.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Perugia Flower Show, havearbejde udstillet

”Vil du være glad hele dit liv? Bliv gartner! " Dette er sloganet, der åbner begivenheden dedikeret til havearbejde og botanikens verden. Udnævnelsen med Perugia Flower Show, et udstillingsmarked med sjældne og usædvanlige planter, der samler de bedste producenter på det nationale og internationale område til fordel for det voksende antal entusiaster i sektoren, fornys igen i år og når sin femte udgave.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Miljø Biograffestival

Hvad har biograf og miljø til fælles? Enkel, en historie, der varer næsten 15 år med Turin Film Festival til fremme af biograf og miljøkultur. Festiva præsenterer årligt omkring 100 film indrammet af shows, debatter, møder med forfattere, udstillinger, koncerter og begivenheder i hele området.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Smart Grid, M2M Forum

Smart el-netværk, der er i stand til at imødekomme hele fremtidens smarte byers behov. Hvert hjem er sulten efter energi, og denne sult kan kun opfyldes ved hjælp af effektive elektriske systemer. Energikrisen er et aktuelt emne og kunne ikke skæres ud af messen, der er dedikeret til Machine to Machine-verdenen.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Herbaria 2012, for et liv i balance og harmoni

En sund livsstil i harmoni med miljøet, dette er den nye tendens, der fører os til genopdagelse af ædruelighed og forholdet mellem menneske og natur. Træer, blomster, urter og stilhed, bare lyden af ​​naturen. Hvis denne indstilling fascinerer dig, kan du ikke lade være med at deltage i Herbaria, det originale og naturlige format, der afholdes fra 24. til 27. maj.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Rundvisning i Italien på cykel

Har du planer for fredag ​​den 11. maj? Jep? Godt! Gå til dine aftaler med din cykel og gør din by mere dydig! Giretto d'Italia i Bici er nu i sin anden udgave. I dette mesterskab er det ikke nødvendigt at træde hurtigt, men det er vigtigt at være mange for at gøre det. Den lyserøde trøje går ikke til den bedste cyklist, men til den mest dydige kommune, der er i stand til at fremme bæredygtig mobilitet.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Den første elektriske motorcykelbane blev indviet

I USA har et meget grønt spor åbnet sine døre, som kun åbner sine døre for to elektriske hjul. Motocross er en sport, der er elsket af mange, hovedsagelig af mænd ... hvad hvis den praktiseres uden CO2-udledning? De cykler, vi bruger på vejene eller til væddeløb, drives af fossile brændstoffer, og dette medfører høje CO2-udledninger.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

L'apebianca ankommer til Forli

At spise på en sund og ægte måde er vigtig af to grunde, det er godt for helbredet og godt for miljøet. Det er på dette princip, at L'apebianca debuterer, et mødested mellem tilbud og bevidst forbruger. Apebianca fremmer en ny livsstil, hvor etisk forbrug er konge.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Girl Geek Dinner Sicily, Unni viri virdi vai

Girl Geek Dinner bliver grøn! Igen går pigerne på Geek Dinner stærkt, det sicilianske hold skiller sig ud med en aften med det meget originale slogan «Bliv grøn! Unni viri virdi vai ", lidt engelsk, lidt siciliansk. Nå, vi er der for engelsk, men hvordan siger vi det med det "Unni viri virdi vai"?
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Olympiske Lege i 2012 i bæredygtighedens navn

OL i 2012 er fulde af miljømæssig bæredygtighed, først med Tower Bridge, derefter med elektriske køretøjer. Borgmesteren i London, der allerede er berømt for sine elektriske cykler, siger, at han er begejstret og mener, at dette er den ideelle måde til diffusion af elbiler. Den multinationale General Electric er stadig synonymt med bæredygtighed til OL i London 2012.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

UBI er dronningen af ​​Green Banking

Simone Zavatarelli fra Ubi Banca modtager Green Globe Banking Award 2012 UBI BANCA har vundet den femte udgave af Green Globe Banking Award med projektet "Environmental Policy". Arrangementet, det første i Italien inden for Green Banking - som siden 2006 har forbedret de italienske bankers grønne opførsel - har også tildelt FIRA Green Bank en særlig pris med projektet "FIRA: det finansielle selskab, der tænker ØKO-LOGISKT".
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Green Movie Film Fest: biograf fortæller miljøet

Garigliano-kraftværket i filmen & 39; Scorie in liberty & 39; af Gianfranco Pannone Den nye biograf er grøn. Og socialt. Den første udgave af Green Movie Film Fest fandt sted fra 4. til 6. juli i Rom på Casa del Cinema. Tre aftener med gratis adgang til at tale om mødet mellem biograf, miljø og den sociale verden med forslag om bæredygtighed.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Rio + 20, topmødet, der skuffede verden

Rio +20, FN-konferencen, der skulle afgøre planets skæbne, har skuffet miljøforeninger. Den tre-dages begivenhed, der slutter i morgen, den 22. juni, er defineret som “svag, ikke særlig dyr og ubrugelig”. Topmødet om bæredygtig udvikling har ikke gjort nogen fremskridt, teksten udviklet af forhandlerne ligner en genindspilning af de aftaler, der blev indgået for 20 år siden.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

Teknologier til den smarte by: Smart City Summit 2012

Smart City, forbundet og intelligent, og muligheden, der tilbydes af EXPO 2015 til at teste de innovationer, der forbedrer oplevelsen af ​​at leve, er temaet for SMART CITY SUMMIT 2012, begivenheden planlagt til mandag 2. juli i centrum ABI-kongresser i Milano. Internationale eksperter vil bringe deres vidnesbyrd og foretage en sammenligning af verdens bedste praksis med særlig opmærksomhed på udviklingsnøglen fra IKT-spørgsmål: augmented reality, intelligente net, telepresence, telemedicin, Big Data, ny generation netværk og mobile enheder, Open Data, skyen, crowd sourcing.
Læs Mere
Nyheder og begivenheder

I Napoli, den første elektriske Flah Mob

Napoli-etappen af ​​den syvende udgave af MobilityTech sluttede i går, en udgave, der åbnede med Renaults Energy Night. Tusinder af farvede lys oplyste Piazza Vittoria for at give den første elektriske flashmob liv. En begivenhed dedikeret til elbiler, hvor energi kun kan være positiv!
Læs Mere