Kategori Opskrifter

Maddag: centrum for sund kost åbner
Opskrifter

Maddag: centrum for sund kost åbner

Gratis madlavningskurser for at lære at spise sundt og leve bedre. Og mere ... tip og opskrifter til alle og enhver smag. Hvilken bedre lejlighed end Verdensfødevaredagen (søndag den 13. oktober) for at åbne det milanesiske hovedkvarter for AMC, der for nylig blev indviet i den nye bygning i Via Pizzoni, for offentligheden?

Læs Mere

Opskrifter

Sådan genbruges panettone og pandoro

En kop chokolade og en tiramisu ud af linjerne kunne give glæde til bordet som fremragende desserter. Endnu bedre, hvis disse delikatesser kunne tilberedes til en lav pris, hvilket gør det muligt at genbruge panettone og pandoro, der er tilbage fra ferien lige forbi. Med enkle opskrifter kan panetten og pandoro vende tilbage til italienernes borde selv væk fra helligdage.
Læs Mere
Opskrifter

Appelsinlikør med vaniljesmag

Citrusfrugter, med deres livlige duft og farver, er perfekte frugter til smag af hjemmelavede likører baseret på grappa eller alkohol; endnu bedre, hvis de ledsages af ingredienser som vanilje og kanel. I dag ser vi sammen forberede en udsøgt appelsinlikør med vaniljesmag.
Læs Mere
Opskrifter

Ris Arancini

Arancini di Riso er en praktisk, hurtig og bæredygtig mad. Hvorfor bæredygtig? Fordi madlavning af ris kan arancini betyde at bruge restrester fra salater og risotter. Det er også en fremragende mad til frokost uden for hjemmet eller til picnic. Ris arancini kan være en god forretter: vi kan servere arancini med kødsauce, ost, skinke, asparges eller med ricotta og spinat, den eneste grænse dikteres af vores fantasi.
Læs Mere
Opskrifter

Jordbærtræ: egenskaber og opskrifter

Har du nogensinde smagt et jordbærtræ? Denne stedsegrønne plante, nu næsten en sjældenhed, tilhører familien Ericaceae og er udbredt i regioner med middelhavsklima. Under blomstringen, normalt om efteråret, danner de små klokkeformede hvide blomster en munter kaskade af farve bestemt til at blive til en lys rød bærfrugt med en meget sød smag.
Læs Mere
Opskrifter

Sæsonbestemt frugt til vintermånederne

Hvem sagde, at frisk frugt kun er god om sommeren? De koldere perioder kan reservere behagelige kulinariske overraskelser baseret på frugt; hvis du kun tænker på citrus syltetøj og varme tærter lige ude af ovnen, er det allerede en bedrift, men hvis proceduren for syltetøj er for lang, kan du sigte mod noget enklere og altid drage fordel af vintermånedernes sæsonbetonede frugt.
Læs Mere
Opskrifter

Opskrifter med broccoli og blomkål

Kål, blomkål, broccoli, rosenkål og rødkål har bestemt en gavnlig virkning på kroppen. Disse grøntsager er meget rige på antioxidanter og vitaminer, herunder carotenoider, polyphenoler, C-vitamin og folat. I dag tilbyder vi dig tre opskrifter med broccoli og spirer.
Læs Mere
Opskrifter

Nul impact picnic

Foråret er bestemt den bedste sæson for vandreture og picnic. Hvorfor ikke drage fordel af det og gå ud i den friske luft for at arrangere en udendørs frokost uden virkning? Vegansk køkken er ikke kun for dyrs rettigheder, det er også et etisk valg, der kan minimere det CO2-fodaftryk, som vores måltider efterlader.
Læs Mere
Opskrifter

Sådan tilberedes grøntsager i olie

Konserves har revolutioneret moderne ernæring, så du kan fremskynde forberedelsestiderne for dem, der ønsker at organisere et sidste øjeblik eller en madpakke. Efter at have set opskriften på artiskokker i olie, er der nogle praktiske guider, der viser dig, hvordan du tilbereder konserver af god kvalitet i olie.
Læs Mere
Opskrifter

Limoncello fløde opskrift

I lyset af sommeren, efter frokost, kan kaffen være for "varm" til at servere. Hvorfor ikke erstatte det med en frisk limoncello creme? Let at tilberede, velsmagende at smage og fremragende at servere Citron er en frugt, der er særlig kendt og værdsat for sine mange sundhedsegenskaber på grund af sit høje indhold af citronsyre og C-vitamin.
Læs Mere
Opskrifter

Fyldt courgetteopskrift

Sommeren kommer, og vores borde er farvet med frugt og grøntsager med de mest forskelligartede smag og ernæringsmæssige egenskaber. Blandt disse skiller courgetterne sig ud, hvor de gule og klokkeformede blomster om sommeren åbner. Spiselig er også blomsten, som forkert kaldes squashblomst.
Læs Mere
Opskrifter

Pasta og grøntsagssalat

Med varmen foretrækkes grøntsagssalater: de er friske og sunde retter, men hvad hvis vi ikke vil opgive pasta? Pastasalat kan vise sig at være en glimrende løsning. Især om sommeren, hvor der er rigeligt med grøntsager. Pastasalat er en fremragende enkeltret, der giver os mange løsninger: det er en nærende første retter, nem at tilberede og samtidig erstatter den også den anden.
Læs Mere
Opskrifter

Blanding af jordbær og blåbær

Med sommervarmen er det utænkeligt at være tilfreds med en kop mælk med kiks! Hvad du har brug for er en frisk, let og energisk morgenmad! Dette er tilfældet med frugtkoncentrater og smoothies. Dette er den ideelle måned for blåbær, hvad med en frisk jordbær-blåbærblanding? Smoothies er nemme at tilberede, bare tag en mixer, og det er det!
Læs Mere
Opskrifter

Forretter med urtis

Urtis-retterne er en typisk forårets delikatesse. Urten, som de kaldes i provinsen Lodi, er intet andet end de vilde humles toppe, der vokser langs de rolige vandløb og rubinia-hæk, hvor den nedre Po-dal er rigelig, især Lodi-landskabet.
Læs Mere
Opskrifter

Sådan tilberedes pesto

En meget hurtig frokost? Trofie med pesto! Bare forbered frisk, sund, enkel og hurtig pesto! Pestoen afgiver en duft, der omslutter hele køkkenet Pesto, en blanding af basilikum, pecorinoost, olie, hvidløg og pinjekerner. Men her begynder variationerne; fordi der er dem, der ikke kan lide hvidløg. Og så hører vi i henhold til de tilgængelige områder og ingredienser om brugen af ​​valnødder og persille af andre oste, blandt hvilke naturligvis parmesan, ricotta og endda marjoram.
Læs Mere
Opskrifter

Apple-melon smoothie

Skræmmer for varmt dig? Smoothies er meget tørstslukkende, velsmagende og energisk! Især vil apple-melonsmoothien give dig energi, mens du holder dig let og sund. Denne smoothie er fantastisk til morgenmad, snacks eller eftermiddags snacks. Sommeren er frugtsæsonen, så udnyt den og fyld op med vitaminer og mineraler, fremragende allierede, når vi står over for varme og trættende dage.
Læs Mere
Opskrifter

Grøn madlavning med en trykkoger

Trykkogeren kan med rette betragtes som et grønt tilbehør på grund af dets bidrag til at reducere forbruget i madlavning. Det tryk, der er dannet indeni, giver dig mulighed for at lave mad på kortere tid og forbedre smagen af ​​de kogte ingredienser med en deraf følgende energibesparelse.
Læs Mere
Opskrifter

Hvordan man vælger safran

Safran i pulver foretrækkes frem for tråde til madlavning Umiskendelig smag og intens aroma, jeg kan ikke gå glip af safran. Der er dog nogle tricks til at lære, hvordan man blandt de forskellige produkter, der tilbydes på markedet, kan identificere safran med de bedste organoleptiske egenskaber. Pris og vægt.
Læs Mere
Opskrifter

Fuldkornsgul risotto

Brune riselskere giver ikke op med gul risotto Selv den traditionelle gule risotto med safran, som nogle kalder milanesisk risotto (selvom den milanesiske er en særlig opskrift), kan tilberedes med brun ris, der sammenlignes med raffineret hvid ris (eller poleret ) er rigere på fiber, vitaminer og mineraler.
Læs Mere
Opskrifter

Fyldte tomater

Det er tomatsæsonen, hvorfor ikke drage fordel af den til en velsmagende og alternativ sideskål? Bagte fyldte tomater er en enkel og lækker opskrift, der spises bare varm eller som en god idé at nyde under en picnic med dine venner. Bagt i ovnen forbliver de også lette og er derfor ideelle til sommersæsonen.
Læs Mere