Kategori Genbruge

Sådan differentieres affald i Milano
Genbruge

Sådan differentieres affald i Milano

At differentiere affald er en næsten identisk praksis i alle byer i Italien, men nogle har indført små ændringer, der regulerer separat affaldsindsamling, som det er tilfældet i Italiens industrielle hovedstad. Derfor tilbyder vi dig en guide til sortering af affald i Milano.

Læs Mere

Genbruge

Sådan bortskaffes stegt olie

Stegt olie er en af ​​de farligste forureningskilder for planeten. Desværre er der stadig mange, der uden at tænke for meget efter at have stegt og kogt kaste den olie, der er brugt i vasken eller toiletafløbet, men det tænkes ikke nok, hvor meget den lette overfladiske karakter af denne gestus skader havene, i dag i konstant fare for et økosystem med usikre balancer.
Læs Mere
Genbruge

Pas på affald, brætspil

Få alt det genanvendelige affald, og vær omhyggelig med at undgå de farlige, fordi du ved, at de skal bortskaffes på passende lossepladser og kan blokere dig for et skift eller to. Det er det nye bordmonopol, denne gang er målet ikke at samle det største antal kvarterer og bygge huse, men snarere at vinde det største antal affald baseret på den indsamling, der finder sted.
Læs Mere
Genbruge

Hvordan man undgår at producere for meget affald

Udtrykkene "genbrug af affald", "separat indsamling" og "biologisk nedbrydeligt affald" er udtryk, der næsten ikke eksisterede for et halvt århundrede siden. I landbrugsøkonomier eksisterede der næsten ikke affald: alt blev på en eller anden måde genbrugt. Evnen til at bortskaffe miljøet og naturen kan ikke klare den enorme affaldsproduktion, som nutidens samfund implementerer.
Læs Mere
Genbruge

Vi genbruger med coca-cola

Dør-til-dør-separat samling er en velsignelse, men hvor er der ingen lignende systemer? Hvordan kan affald adskilles? Borgeren bliver nødt til at have hellig tålmodighed og gå på jagt efter de såkaldte "klokker", dem til plast, efter aluminium, til papir og så videre. Det er af denne grund, at det har designet og distribueret ad hoc-indsamlingsenheder i nogle centre.
Læs Mere
Genbruge

Sådan differentieres kortet

At differentiere affald er ikke altid simpelt, der er meget forvirring næsten lige så meget, som vi taler om genbrug og hvordan man differentierer papir. Går lommetørklæderne ind i papiret? Mens etiketterne på flaskerne og tetrapak hvor skal de smides? Bortskaffelse af affald er et af de mest presserende økologiske problemer.
Læs Mere
Genbruge

Kreativ genbrug, en indtægtskilde

Med handelen med genanvendt aluminium holder Italien en hel sektor i live, men du behøver ikke gå stort for at tjene penge på genbrug. Alle os med lidt list og kreativitet kan få stor tilfredshed med genbrugsaktiviteter. Bare tag et eksempel fra Armando Ramirez og andre reklamer, der har skabt små eller store virksomheder med genbrug.
Læs Mere
Genbruge

Genbrug af batterier i italienske skoler

Batterier og batterier er farligt affald. De indeholder tungmetaller som bly, cadmium eller kviksølv. Forkert bortskaffelse kan medføre spredning af disse skadelige stoffer og kompromittere menneskers sundhed. Det er af denne grund, at bunkerne absolut ikke må ende i den udifferentierede tørpose, men gå mod et passende opsamlingssystem.
Læs Mere
Genbruge

Sådan differentieres plastik

Plast, på trods af sin lette specifikke vægt, tegner sig for 16 af den samlede vægt af vores affald og optager omkring 40 af volumenet. Der er omkring 110 forskellige plasttyper, hver af dem kan genkendes af et logo, der vises på etiketten eller direkte på den bageste del af pakken.
Læs Mere
Genbruge

42 milliarder euro genbrug

I Europa, hvilke er de mest dydige stater? Hvis Italien er verdens førende inden for genanvendelse af aluminium, ser vi, at det med hensyn til affaldshåndtering er på en dårlig måde. Eksempler på ekspertise er de lande, der er i stand til at genbruge op til 70 affald for kun at sende en lille procentdel af det til lossepladser.
Læs Mere
Genbruge

Han bygger en lampe med kaffegrums

For mange italienere er der intet bedre end at starte dagen med en kop kaffe. For designeren Raùl Lauri er kaffe ikke bare en drink, men en mulighed for at belyse huset. Sådan blev "Lamp Decafé" født, den ergonomiske lampe bygget af genbrug af kaffegrums, lige dem, vi italienere smider væk!
Læs Mere
Genbruge

Honda-koncernen sigter mod genbrug

Bilbatteri, som før vil jeg elske dig mere end før. Det kunne være et slogan for Honda, da det sigter mod intelligent genbrug. Ikke kun fordi det vil gavne miljøet, men også bilproducentens lommer. Godt gået disse japanske. De nye batterier og magnetmotorer til Hondas hybridbiler vil blive fremstillet af genbrugsprodukter, der har afsluttet deres brugstid.
Læs Mere
Genbruge

Coca Cola og genbrugsflasker

Ved du, hvad disse store reagensglas på billedet er? Dette er plastkernen, der i slutningen af ​​behandlingen har form af en 50 cl flaske. Sådan begynder produktionscyklussen i coca cola-fabrikkerne, og hvis du mener, at en plastflaske ikke kan genbruges, tager du fejl.
Læs Mere
Genbruge

Affald, EU's løsninger

Italien og hele Den Europæiske Union har brug for at få mest muligt ud af ressourcer til at støtte økonomisk og miljømæssig vækst. For parlamentet er måden at fremme bæredygtig udvikling at udnytte beskatningsprincippet for at straffe spild af ressourcer, som skal drøftes af Europa-Parlamentet med en ikke-lovgivningsmæssig beslutning, der fik 479 stemmer for, 66 imod og 63 hverken for eller imod.
Læs Mere
Genbruge

Sådan differentieres affald i Milano

At differentiere affald er en næsten identisk praksis i alle byer i Italien, men nogle har indført små ændringer, der regulerer separat affaldsindsamling, som det er tilfældet i Italiens industrielle hovedstad. Derfor tilbyder vi dig en guide til sortering af affald i Milano.
Læs Mere
Genbruge

WEEE-tyveri: et foruroligende fænomen

Et dump af WEEE WEEE sælges som varme kager. Tyveri af affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) fra kommunale områder til indsamling af fast affald har taget bekymrende konturer. Daniele Belotti, Regional Councilor for the Territory and Urban Planning of the Lombardy Region, fordømte dette under Hi Tech & Environment-konferencen arrangeret af ReMedia Consortium, der var aktiv i seks år inden for miljømæssig bæredygtig håndtering af teknologisk affald i hele Italien: "Fænomenet er i stigende grad tydeligt på det regionale territorium - sagde kommissæren - og vi tror, ​​at for at fodre det er der en stigning i den ukontrollerede efterspørgsel efter produkter lige fra kasserede apparater, til batterier, til blyakkumulatorer ”.
Læs Mere
Genbruge

Genbrug af batterier, de gode steder

Takket være det projekt, der blev udført af ERP og WWF, er næsten 2.000 kg celler og batterier samlet i italienske skoler. Genbrugsudfordringen har fremhævet de mest dydige placeringer. Lad os se dem sammen. 1.000 lærere involveret, 18 skoler og 7.500 studerende. Den ekstraordinære høstmåned betalte sig med i alt 1.
Læs Mere
Genbruge

Stationæren bliver ecolaio

Det indre af det økologiske papirvarer L & 39; Milanos ecolaio Der var engang en stationer, i dag er der ecolaio. Ja, fordi papir - som stadig bruges - er blevet ekko, og træer bliver ikke skåret uden forskel for at producere det. Og så er der ikke kun papir: alle eller næsten alle papirvarer og kontorartikler kan fremstilles på en bæredygtig måde ved hjælp af genbrugsmaterialer eller materialer, der kan produceres under hensyn til miljøet.
Læs Mere
Genbruge

Katodestrålerøret bliver en flise

Stentøjsfliser fremstillet også ved hjælp af glas fra katodestrålerør. Ikke alt affald kan blive de genstande, det engang var, og derefter ændrer det sin destination. Dette er tilfældet med katodestrålerøret, som, hvis det ved tærsklen til det første årtusinde stadig blev brugt til nye katodestrålerør, i de senere år ikke længere er nyttigt til produktion af fladskærme og risikerer at blive bortskaffet på lossepladser.
Læs Mere
Genbruge

Differentieret, velsignet er dem, der gør det. Godt

En spændende udfordring for at opnå topkvalitet med separat affaldsindsamling er startet i Torino. Sjove videoer, tests, undersøgelser og mange andre værktøjer til at hjælpe borgerne med at sortere affald korrekt og ubesværet. Hvis separat affaldsindsamling er en reel nyhed for nogle italienske byer, har dette i provinsen Torino en ti-årig historie.
Læs Mere
Genbruge

Affald: 7 regler for at styrke genbrugsindustrien

Den programmatiske forsamling om affald er en del af staterne for grøn økonomi, der harmoniserer og forenkler lovgivningsrammen; vejlede markedet for genbrug af affald med skatteværktøjer og incitamenter udvikle indikatorer for miljøpræstationer. Dette er nogle af de regler, der opstod under den programmatiske samling om affald, organiseret med henblik på de generelle stater for den grønne økonomi, der vil finde sted i Rimini den 7. og 8. november næste i anledning af Ecomondo.
Læs Mere