Kategori Søgninger

Billig havesti
Søgninger

Billig havesti

Havesti, der ikke skal overses, mens vi har for travlt med at vælge og så blomster og planter. Dette virker tilsyneladende som et sekundært element, men det er ikke fordi det har en væsentlig indvirkning på det endelige resultat. Tænk bare, at havestien er den, som du i praksis ikke kan undgå at se på, da du på en eller anden måde er nødt til at gennemgå den i det mindste delvist.

Læs Mere

Søgninger

For at komme til fremtiden starter vi fra byen

Mens vi venter på de store hitech-innovationer, kan vi ændre byen fra den lokale administration; for eksempel vidste du, at kun ved at lette spredningen af ​​såkaldte "telepasser" vil trafikken blive væsentligt forbedret og tonsvis af skadelige emissioner sparet? Ifølge en FN-rapport vil andelen af ​​mennesker, der bor i byområder, fortsat stige i de kommende årtier.
Læs Mere
Søgninger

Papirkurv, fra problem til ressource. Mangiarifiuti-bakterie opdaget

Napoli har indtil i dag været berømt for problemerne i forbindelse med affald, fra dette øjeblik vil det være berømt for opdagelsen af ​​den lokale CNR, en bakterie, der er i stand til at spise affald og producere energi. Bakterien kaldes "thermotoga napolitansk" og vil omdanne affald fra problem til ressource. Opdagelsen blev foretaget af Dr. Agata Gambacortas team, der har udført feltforskning siden 2008.
Læs Mere
Søgninger

Tungmetaller i vandet

Spildevand udledes i floder og have, kviksølvforurenet fisk og forurenet landbrug. Dette er blot nogle af de konsekvenser, som tungmetaller kan forårsage i vand. I april 1998 i Spanien forurenede tungmetaller indeholdt i vandet en revne i minedammen i naturreservatet Coto de Donana, resultatet var dannelsen af ​​5 millioner meter fanco forurenet med bly, kobber, zink, svovl og cadmium.
Læs Mere
Søgninger

Energitrio i Tyskland: vind, brint og biogas

Tankene kan indeholde benzin, propan eller enhver anden form for konventionelt brændstof, men energitankene nord for Berlin indeholder vindgenereret energi og mere: et hybridkraftværk sponsoreret af fire store virksomheder testes. Anlægget ønsker at teste en ny hybridteknologi, der udnytter vind, brint og biogas.
Læs Mere
Søgninger

Concordia er en miljøalarm for Giglio

Miljøalarmen for øen Giglio er ved at gå ud. Costa Concordia, havets kæmpe, der blev skibbrudt om natten den 13. januar, risikerer at forurene det omgivende miljø på trods af teknikernes forholdsregler. Den fantastiske toscanske havpark kunne lide uoprettelig skade, hvis værkerne ikke lykkedes.
Læs Mere
Søgninger

Mikrobobler til biobrændstoffer fra alger

I teorien kunne alger repræsentere den nye grænse for biobrændstoffer. Den nye teknik blev udviklet af University of Sheffield og sigter mod at producere biobrændstoffer af plantestoffer; biobrændstoffer betragtes som et vigtigt alternativ til fossile brændstoffer, men produktionsomkostninger og vanskeligheder, som eksperter støder på, er enorme, i dag kunne alger repræsenterer den ideelle løsning til effektiv produktion af biobrændstoffer.
Læs Mere
Søgninger

De grønneste elektronikproducenter

GreenPeace udgiver regelmæssigt en guide til de grønneste elektronikproducenter. Ved udgangen af ​​2011 har GreenPeace opstillet en rangordning af de 15 mest miljøvenlige elektroniske mærker. Podiet for placeringen af ​​de grønneste elektronikproducenter er besat af HP, som er særlig dygtig til at håndhæve bæredygtighedsstandarder i hele produktionskæden for sine produkter.
Læs Mere
Søgninger

Showdown for det mexicanske olieudslip

Husker du olieudslippet fra Den Mexicanske Golf? Det skete for næsten to år siden, da to olierigger eksploderede og frigav floder af kulbrinter i Den Mexicanske Golf. De største skader skyldtes svigt af en britisk olierig, Deepwater. Hvem forårsagede oliespildet i Golfen?
Læs Mere
Søgninger

NASA-test: hvide tage mod global opvarmning

Effekten kendt under navnet "varmeø" vedrører byområder, det ser faktisk ud til, at temperaturen i byen er højere end i de omkringliggende regioner, der endnu ikke er urbaniserede. Forskellen i temperatur kan være betydelig, boliger og kontorer bruger meget elektricitet, hvilket øger drivhusgasemissionerne og dermed temperaturen.
Læs Mere
Søgninger

Brintbrændselsceller

Der er mange alternative energikilder, og de giver os muligheden for at generere ren energi uden at skade miljøet; den nuværende teknologi tillader os dog ikke effektivt at bruge alt, hvad vi har, så ren energi er ikke nok. Blandt vedvarende kilder kommer brint hurtigt ind på scenen.
Læs Mere
Søgninger

Nukleart ur

Mens verden forbereder sig på at byde velkommen til det første GPS-ur, udvikler forskere ved Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) modellen til et nukleart ur, der ville få sin nøjagtige nøjagtighed fra kernen i en enkelt thoriumion. Der er mange økologiske ure drevet af solen på markedet, det nukleare ur er uvurderligt.
Læs Mere
Søgninger

Power Felt: stoffet, der genoplades

Hvad har jeg på i dag? Jeg kigger i skabet, måske tager jeg den jakke på, så jeg genoplader også min smartphone. Det er ikke en drøm, det bliver snart virkelighed med Power Felt, et stof, der er i stand til at generere energi til at drive små bærbare enheder. Det vil snart være muligt at genoplade vores bærbare enheder med det, vi har på.
Læs Mere
Søgninger

Bioplast fra æg

Som den første biologisk nedbrydelige plast, der spredes over hele verden, forbereder et team af britiske forskere sig til at skabe den første plast, der er produceret af æggeskaller. liv i form af iPhone-omslag, mus og mange andre plastiktilbehør.
Læs Mere
Søgninger

Kyoto mål, for at redde Italien er skovene

Der tales meget om grøn økonomi, bæredygtig udvikling, men hvad er betingelserne for de italienske skove? Heldigvis er dataene ikke alarmerende, tværtimod, i de senere år har der været en stigning i grønne områder, resuméet? Tolv milliarder træer dækker en tredjedel af det italienske territorium.
Læs Mere
Søgninger

Farlige produkter fremstillet i Kina

Et ud af to farlige produkter er fremstillet i Kina, det andet af europæisk oprindelse. Dette er resultaterne af en omhyggelig analyse udført med Rapex hurtige informationssystem, der undersøger andre farlige produkter end mad. Legetøj og tøj er de farligste produkter. EU bruger et kontrolsystem kaldet Rapex, takket være hvilket farlige produkter kan identificeres og straks fjernes fra markedet.
Læs Mere
Søgninger

Husholdningskemikalier i fare for kræft

Almindelige kemikalier, der findes i husholdningsprodukter, kan være årsagen til medicinske lidelser som kræft, nedsat fertilitet og fedme. At sætte os på vagt er Det Europæiske Miljøagentur (EEA) med en undersøgelse offentliggjort sidste torsdag. Det Europæiske Miljøagentur har ikke udstedt noget forbud, men har kun advaret om, at der er behov for at intensivere kontrollen for at analysere i bedste fald fem klasser af kemikalier, herunder phthalater.
Læs Mere
Søgninger

Italienske strande et skridt væk fra europæisk ekspertise

Vil du have sommer? Bedre at vælge de italienske strande til 2012-ferien! Det Europæiske Miljøagentur afviser Italien for luftkvaliteten, men fremmer det fuldt ud, når det åbner op for strande! Rapporten fra 2012 er klar, bootens 7 tusind km kyst er mere end velegnet til svømning.Med sine kyster bidrager Italien til 35 af badekystene på hele det europæiske kontinent.
Læs Mere
Søgninger

Italien, de mest forurenende planter er tæt på

I Italien fejler konventionelle kraftværker. Den økonomiske krise skåner ingen, ikke engang olie. Naturligvis vil det ikke være krisen, der nedbryder fossile brændstoffer, men selve det dekadente marked: olie rører ved stadig højere priser, og alternative energier kan prale med fremragende udbytter og statsincitamenter.
Læs Mere
Søgninger

Mennesket er forfatter til naturens ondskab

Fotograf Nicolas Wickström har besluttet at fange dyremishandling i et "nyt lys", denne gang vil linsens centrum ikke være levende aber eller underernærede hunde, motivet er mennesket og billederne er meget følelsesladede. AF NICOLASC Der er utallige undersøgelser, der beviser dyrenes følsomhed.
Læs Mere
Søgninger

Kina og drivhusgasser, regnskaberne tilføjes ikke

Estimaterne for emissioner tilføjes ikke. Nationale data adskiller sig mere end en gigaton fra de data, der indsamles af forskere. Gabet blev belyst ved en analyse udført af University of Leeds, Storbritannien. I mellemtiden beder den kinesiske regering udenlandske ambassader om at stoppe alle mulige miljøovervågninger.
Læs Mere