Kategori Søgninger

Picardy Sheepdog
Søgninger

Picardy Sheepdog

Picardy Sheepdog er et dyr med en solid krop og et rustikt udseende. Det er medium i størrelse, bagagerum og lemmer er pakket i kraftige muskler, der slet ikke gør det tungt. Når han bevæger sig, er han smidig og elegant, af karakter er han intelligent og opmærksom, men ikke for nervøs og rastløs. For dem der kender hunde, har det det klassiske udtryk for griffon.

Læs Mere

Søgninger

Lemlæstet Italien, endeløs urbanisering

Hver dag i Italien er 75 hektar i fare for overbygning. De alarmerende data rapporteres i et dossier udarbejdet af den italienske miljøfond og WWF: Stolen land, en rejse til Italien, der forsvinder. En kølende titel, der rapporterer triste sandheder: fremtiden er i fare, med denne tendens i de næste 20 år i Italien vil overfladearealet, der er besat af byområder, vokse med omkring 600.
Læs Mere
Søgninger

Hurra! Den grønne økonomi fremgår af udviklingsdekretet

Det er første gang, at den grønne økonomi udtrykkeligt nævnes i en samling vigtige love som udviklingsdekretet, der er godkendt af regeringen. Dette er nok til at gøre det til et interessant udgangspunkt i refleksionen over de interventioner, der er nødvendige for at relancere den italienske økonomi på en bæredygtig måde, selv om den praktiske gennemførelse naturligvis stadig skal verificeres.
Læs Mere
Søgninger

Bæredygtig energi for alle

Rio + 20, topmødet for bæredygtighed, har skuffet mange forventninger, men mens mange er beslaglagt af pessimisme, fremhæver vi ordene fra FNs generalsekretær, Ban-ki Moon, som under åbningen af ​​Rio +20 opfordrede De Forenede Nationer til at tale om programmet Bæredygtig energi for alle.
Læs Mere
Søgninger

Flere kontroller på farlige kemiske anlæg

Er der et tvivlsomt kemisk anlæg i byen, hvor du bor? Borgerne har ret til at blive informeret og sige deres mening om branchens arbejde. Det er af denne og andre grunde, at EU handler ved at ændre et direktiv, der involverer omkring 10.000 virksomheder, der er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​farlige stoffer i tilstrækkelige mængder til at forårsage en større fare for ulykker.
Læs Mere
Søgninger

Vand, en universel ret

Vand er også ved at blive et fælles gode i Europa, adgang til vand er en universel og grundlæggende ret, som det fremgår af en ikke-lovgivningsmæssig beslutning godkendt af Europa-Parlamentet. Den af ​​Europa-Kommissionen godkendte tekst repræsenterer Parlamentets bidrag til beskyttelse af vandressourcerne.
Læs Mere
Søgninger

Biodiversitet læres i skolens Enchanted Garden

Denne larve bor i den fortryllede have Beskyttelse af lokal biodiversitet er også skabelsen af ​​et skovhabitat og en pædagogisk have, der får børn til at forstå vigtigheden af ​​dette emne. Ideen er sponsoreret af Ricoh Italia og tog form i Vimodrone (Mi) i børnehaven og grundskolen i Via Fiume.
Læs Mere
Søgninger

Atlas for små kommuner

Jordskred, laviner, oversvømmelser ... hvilke er de kommuner, der er mest udsatte? Hvad med de sikreste regioner? Den hydrogeologiske risiko resulterer i jordskred og andre fænomener primært på grund af jorderosion. 48,3 procent af dette fænomen påvirker de små kommuner i Italien, der ligger i næsten alle regioner.
Læs Mere
Søgninger

I byen redder grønt dit liv

Alle ved, at planter hjælper naturen og miljøet, skove er verdens lunger, men ikke alle forestiller sig, at enkle buske og vedbend kan være redningen for indbyggere og byer. En ny rapport offentliggjort i tidsskriftet ACS Environmental Science and Technology har fremhævet, hvordan træer og buske kan hjælpe med at reducere niveauet af større luftforurenende stoffer.
Læs Mere
Søgninger

Italien, spildevand er et stort problem

Hvordan fungerer spildevandsrensning i Italien? Desværre behandles de ifølge rapporter fra Europa-Kommissionen ikke ordentligt, før de udledes i følsomme områder. Der er over 143 byer på den italienske halvø, der endnu ikke garanterer et passende og ikke-forurenende kloaksystem.
Læs Mere
Søgninger

Energi fra brint

Udsigterne for en forestående afslutning af fossile brændstoffer skubber forskere i retning af at identificere alternative brændstoffer, blandt disse er en mulighed givet af brint, H2. Sådan blev begrebet brintøkonomi født, det sæt strategier, der sigter mod at udnytte brugen af ​​dette brændstof.
Læs Mere
Søgninger

Eco-apparater er italienernes favoritter

Energi-, plads- og tidsbesparelser styrer køb af husholdningsapparater Miljøvenlige husholdningsapparater kan lide, fordi de sparer penge. Den gennemsnitlige italiener bekræfter, at han er opmærksom på miljømæssige bæredygtighedsspørgsmål, men glemmer ikke at lave matematik. For et grønt apparat er han villig til at bruge mere, men op til et bestemt punkt, og så længe det virkelig er det værd.
Læs Mere
Søgninger

Life + og EU's miljøfond

Finansieringen af ​​202 nye projekter er godkendt under Den Europæiske Unions miljøfond. Life + er det europæiske finansielle instrument dedikeret til miljøet og blev lanceret i 2007. De seneste godkendte projekter vedrører interventioner, der har til formål at beskytte naturen, forbedre miljøpolitikker og gennemføre informations- og kommunikationskampagner om miljøspørgsmål.
Læs Mere
Søgninger

Grøn IKT og IKT for Grøn

IKT-industrien kan være grønnere og være en drivende kraft i retning af grønt for andre sektorer Verdens IKT-industri er ansvarlig for over 2 af de globale CO₂-emissioner til atmosfæren, mere end den luftfartssektor. Desuden er vækstraten i sektoren Informationskommunikationsteknologi bestemt højere end i de andre sektorer.
Læs Mere
Søgninger

EU og vedvarende energi. Hvilke er de mindst dydige lande?

Den Europæiske Union presser inden for ren energi, målet er at nå 2020 ved at dække mindst 20 af energiforbruget fra vedvarende kilder, desværre er der nogle lande, der endnu ikke har tilpasset sig ordrer fra Bruxelles; lad os se, hvad Den Europæiske Union fortæller os, og hvilke lande der er mindre tilbøjelige til vedvarende kilder.
Læs Mere
Søgninger

JEME: bæredygtighed i arbejdslivet

I dag er bæredygtighed ikke længere et valg, men en reel nødvendighed for virksomhederne Bæredygtighed som en nødvendig faktor og ikke kun som et valg er JEME (Junior Enterprise Milano Economia), den første juniorvirksomhed, der blev grundlagt i Italien, i 1998. JEME er en studenterforening ved Bocconi University, der fungerer som et rigtigt konsulentfirma.
Læs Mere
Søgninger

Illycaffès bæredygtige forsyningskæde

Bag en fremragende kaffe er der en bæredygtig forsyningskæde Bag hver kop kaffe er der en lang kæde af forretningsprocesser, der går fra produktion til produktdistribution, og et stort antal mennesker, der styrer disse processer. Fremragende kaffe opnås kun, hvis du er opmærksom på hele forsyningskæden lige fra starten af ​​produktionskæden.
Læs Mere
Søgninger

Bæredygtig luksus fra Gucci

Bio-nedbrydelige sandaler og øko-briller fra Gucci Bæredygtig mode og luksus er mulig for menneskers velbefindende og miljøbeskyttelsen. Dette er målet for Gucci, et af verdens førende mærker inden for luksussektoren, der har været et symbol på Made in Italy-ekspertise i over 90 år. "Gucci er sejt, Gucci er graftmanship, Gucci er ansvarlig" understregede Rossella Ravagli, Gucci's Corporate Social & Environmental Responsibility Manager på det nylige Milanos sociale ansvar.
Læs Mere
Søgninger

Grønne Tyskland, tillader et spørgsmål?

Et brunkulsdrevet kraftværk i tyske venner vil ikke have noget imod det, hvis vi kommenterer denne nyhed. Elfirmaet RWE har bebudet opførelsen af ​​et 2,2 GW kulkraftværn med brunkul med 43 effektivitet. Anlægget, der skal bygges i Grevenbroich-Neurath, nær Köln, koster 2,6 milliarder euro, en af ​​de største investeringer, RWE nogensinde har foretaget.
Læs Mere
Søgninger

Cement og bæredygtighed: en mulig kombination?

En af Holcims produktionsenheder i Italien Cement og bæredygtighed: en mulig kombination? Hos Holcim, en af ​​verdens førende inden for produktion af cement og tilslag, er de overbevist om det. Grøn økonomi betyder ikke at slette fortiden med et svampeslag, men snarere at udløse mekanismerne for en langsom og dydig forandring, der finder sine referencepunkter i folks velbefindende og miljøbeskyttelse.
Læs Mere
Søgninger

Affaldssamfundet

Der tales meget om bevidst forbrug, etiske valg og sund livsstil, men hver gang jeg forlader huset, er der altid en kø uden for McDonald's. Hvis sociologer indtil for kort tid siden definerede vores som "forbrugssamfundet", kan vi i dag tale om et affaldssamfund: vi har ikke tid til at "forbruge" en enhed, som vi allerede betragter som affald.
Læs Mere