Kategori Søgninger

Sådan rapporteres en miljøforbrydelse
Søgninger

Sådan rapporteres en miljøforbrydelse

En guide til, hvordan man rapporterer en miljøforbrydelse og beskytter miljøet og territoriet. Instruktioner til indgivelse af en anonym eller nominativ klage for ethvert territorialt misbrug De miljøforbrydelser, der begås, er utallige. Hver dag i Italien er der en virksomhed, en privat borger eller grupper af mennesker, der frivilligt eller ikke begår en miljøforbrydelse, et misbrug af det, der omgiver os.

Læs Mere

Søgninger

Varedo: stop ved den forurenende renser

Et uændrende billede af de mangeårige problemer med rensningsanlægget i Varedo Den dårlige nyhed, som borgerne i området har kendt i nogen tid, og det er, at det gamle miljøproblem med Varedo-renseren ikke forårsager få problemer i den vestlige del af Milano og i en del af provinsen Monza og Brianza. Den gode nyhed er derimod i disse dage, og det er, at det indviklede spørgsmål kunne løses om et år eller deromkring.
Læs Mere
Søgninger

Affald, rødt flag for Italien

Vi taler om affaldshåndtering, og ifølge en rapport fra Europa-Kommissionen er de nordlige lande de mest dydige, og det er det røde flag for Italien. Europa-Kommissionen, der analyserede 18 kriterier, var i stand til at tildele grønne, orange og røde flag til de 27 medlemsstater. Rapporten tager højde for skøn over genbrug, takster for bortskaffelse og overtrædelse af reglerne.
Læs Mere
Søgninger

Grønne virksomheder: kun 10 ud af 100 ifølge TZ Impact Growth

Deloitte-placeringen i henhold til de 5 grønne modenhedsniveauer Ricoh, Unilever, Nike, Puma, Nestlè og Natura er de eneste virksomheder, der er klar til den grønne økonomi i henhold til Deloittes ”Toward Zero Impact Growth”. En ros til disse seks, det samlede resultat er ikke opmuntrende: i betragtning af at prøven af ​​analysen var 65 virksomheder, viser færre end 10 organisationer, at de rent faktisk har taget skridt til at gennemgå deres forretningsplaner til fordel for bæredygtig vækst.
Læs Mere
Søgninger

Bæredygtigheden i kontorlivet

En Wakefield Research-undersøgelse bestilt af computerselskabet Citrix viser, at det at hjælpe miljøet kan gives på mange måder, herunder at gøre livet på kontoret mere bæredygtigt for mennesker med fjernarbejde og større fleksibilitet. Teknologierne til at gøre dette findes (inklusive tilstedeværelsessoftware også på mobile enheder), du skal bare bruge dem.
Læs Mere
Søgninger

Superhurtigt opladende batterier

Vendepunktet er uundgåeligt, mange kan ikke lide denne sandhed, men det er sandt: elbiler er næste generations transportmiddel, og vi skal vænne os til denne idé. Blandt de forskellige bekymringer vedrører den stærkeste autonomi og batteriets genopladningstid. I den henseende er forskningen talrige, og blandt de seneste ser vi et superhurtigt opladningssystem til lithium-ion-batterier.
Læs Mere
Søgninger

BioHybrid, fremtidens solceller

Tag lidt spinat og øg styrken! Vi taler ikke om Popeye, snarere om solpaneler og den nye opdagelse foretaget af forskere ved Vanderbilt University. Et protein, der findes i spinat, kunne åbne nye perspektiver inden for fotovoltaik. Når vi taler om biohybrid, skal proteinet af biologisk oprindelse bruges i kombination med silicium for at opnå rekordkraft.
Læs Mere
Søgninger

Den italienske dekalog om vedvarende energi

Europa er et internationalt referencemarked for vedvarende energikilder med en million ansatte i sektoren og en samlet installeret kraft svarende til 45 af verdensmarkedet. I Italien dækkes ca. 10 af det endelige bruttoforbrug af energi af vedvarende kilder, og de undgåede emissioner er blevet estimeret til mindst 56 Mt CO₂, mens 8-10 milliarder euro er blevet sparet takket være den lavere import af fossile brændstoffer i energiregningen.
Læs Mere
Søgninger

Tsunami-truede atomkraftværker

Forskning har bragt et mareridtscenario i lyset: der er 74 "potentielt farlige" reaktorer. Reaktorerne distribueres i 23 atomkraftværker, som alle er placeret i tsunamirisikoområder. Undersøgelsen blev offentliggjort i tidsskriftet Natural Hazards.Analysen fremhævede faren ved 23 atomkraftværker med 74 reaktorer.
Læs Mere
Søgninger

Fra Italien er metan endnu mere effektiv

Metan er en naturgas og er et af de mest miljøvenlige fossile brændstoffer. I Italien opnås halvdelen af ​​den producerede elektricitet ved forbrænding af naturgas plus metan bruges i vid udstrækning til opvarmning til hjemmet og i nogen tid også i transportsektoren.
Læs Mere
Søgninger

Separat indsamling i Milano

Separat indsamling repræsenterer en gyldig løsning til bevarelse og vedligeholdelse af naturressourcer: differentiering, genbrug, genbrug er forudsætningerne for at bevare et naturligt rigere miljø. Hver af vores handlinger frembringer forurening: for at læse en avis eller drikke en appelsinjuice skal du udskrive sider, plastflasker eller aluminiumsdåser.
Læs Mere
Søgninger

Det kan producere benzin fra luft og vand

Et britisk firma har udviklet en ny teknologi, der kan omdanne kuldioxid i luften til brændstof. Denne opdagelse kan ændre hele planets skæbne og sætte en stopper for den globale opvarmning. Det britiske selskab er Fuel Synthesis Air. Det begyndte at teste i august og håber at udvide sit anlæg (i industriel målestok) inden for de næste to år.
Læs Mere
Søgninger

Fra Lombardiet-regionen et grønt operationelt program

Innovation og videnøkonomi, energi, bæredygtig mobilitet, beskyttelse og forbedring af den naturlige og kulturelle arv. Dette er de interventionsprioriteter, som Lombardiet-regionen har identificeret inden for den regionale operationelle plan (POR), protokollen, der er udarbejdet til at gennemføre EU's samhørighedspolitikker gennem Den Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) med henblik på konkurrenceevne og beskæftigelse.
Læs Mere
Søgninger

Alternativet til patagonisk neopren

Alle fotografering entusiaster kender dette materiale. Neoprenetuierne klæber perfekt til kamerahuset og beskytter det mod stød og ridser. Neopren har været brugt i lang tid til alt, selv til at lave dykkerdragter! Det er et meget alsidigt materiale, det er synd, at neopren er et stof, der er i fare for menneskers sundhed.
Læs Mere
Søgninger

Klima, ingen nation er i sikkerhed

Vores børn vil arve en helt anden verden end den vi lever i dag. Dette fremgår af en rapport om klimaændringer bestilt af Verdensbanken. Rapporten advarer alle, ingen nation er immun over for global opvarmning, symptomerne ser "ekstreme og farlige hedebølger for havets overflade".
Læs Mere
Søgninger

Energi sparer den tredje verden, eksemplet i Tanzania

Geotermisk energi spredes som en løbeild, så meget, at Tanzania får sit 100 MW anlæg, der er operationelt i 2016. Geotermisk energi er mere konstant end de alternative energikilder, der i øjeblikket er tilgængelige, især i lande som Tanzania. : her er elbehovet dækket af vandkraft, og med faldet i nedbør har der været energimangel i hele landet.
Læs Mere
Søgninger

Green High Tech Monza Brianza District: hvor der er innovation er der arbejde

Den materielle og immaterielle begivenhed i Monza Hvor der er innovation, er der arbejde og ting fungerer. Tallene siger det på trods af krisen. Et eksempel - sandsynligvis ikke den eneste - er Green High Tech District i Monza og Brianza, der i de seneste dage gjorde status over situationen under Tangible & Immaterielle begivenheden i Apa Confartigianato hovedkvarter i Monza.
Læs Mere
Søgninger

Asbest ude af Europa inden 2023

I 2023 skal al asbest til stede i Europa fjernes. Endelig et totalt forbud mod asbest med en opfordring til medlemsstaterne om at arbejde på at afhjælpe alle offentlige og private anlæg, herunder meget farlige lossepladser for asbestaffald, der endnu ikke er sikret.
Læs Mere
Søgninger

De 7 gyldne regler for handel med brugt software

Selvom vi taler om software, er vi genstand for genbrug og besparelse af ressourcer. Med en grundlæggende forskel: i modsætning til næsten alle andre produkter slides softwaren ikke og behøver ikke at blive regenereret. For køberen har en brugt softwarelicens den samme værdi som en ny, bortset fra at de, der køber den, får fat i den på mere fordelagtige betingelser med en besparelse på penge, der kan nå op på 50 procent.
Læs Mere
Søgninger

Omdannelse af affald til energi

Forbruget af elektricitet vokser i en eksponentiel hastighed, ligesom produktionen af ​​affald. Menneskeheden skal reducere sin afhængighed af fossile brændstoffer, og nogle veje involverer brugen af ​​affald. Der er adskillige strategier til at omdanne affald til energi.
Læs Mere