Kategori Solar

En solskole for Sydafrika
Solar

En solskole for Sydafrika

Fra billedet ser det ud som en container, men for Sydafrika er det en skole i alle henseender. Samsung har oprettet soldrevne skoler, der kan imødekomme de sydafrikanske studerendes behov. Skolerne består af containere modificeret ad hoc, de har sæder, skriveborde til studerende, bærbare computere, galaxi-tabletter og internetforbindelse, en ægte luksus, når man tænker på, at elnettet på nogle fjerntliggende steder ikke kommer!

Læs Mere

Solar

Solenergi i Abruzzo

I Italien er der behov for eksempler til at inspirere en fremtid for vedvarende energi, en kommer fra Abruzzo og koster 4 millioner euro. Solpaneler til husholdningsbrug spreder sig, men små planter er ikke nok, hvad der er brug for er solparker og planter, der er i stand til at tilfredsstille energibehovet i hele samfund.
Læs Mere
Solar

Solenergi til romersk skoler

Tagene på romerske skolebygninger vil snart blive dækket af solcelleanlæg, et afgørende vendepunkt mod bæredygtighed og energibesparelse, der gør Rom ikke kun til den politiske hovedstad, men også energien. Borgmesteren Gianni Alemanno startede soliseringen af ​​romerske skoler, der som en del af det treårige program for offentlige arbejder, der var planlagt i planen "Roma Capitale 2011-2013", indviede værkerne med installation af sol alle kommunale skolebygninger Der installeres således 524 anlæg med i alt 8 Mw produceret energi.
Læs Mere
Solar

Solpaneler og solvarme

Det er paradoksalt, men selv solpaneler forårsager et stort spild af energi. Hvordan? De udnytter ikke fuldt ud det potentiale, som solenergi tilbyder. CSP-teknologi med solkoncentrationssystem undgår solcelleanlæg Vi er midt på sommeren, det er en sult eftermiddag, og solpanelerne installeret på tagene begynder at svigte.
Læs Mere
Solar

Solar Techno Park, 60 kW ren energi

Efter atomtragedien i Fukushima har Japan givet meget plads til vedvarende energi og har lagt stor vægt på alternative energiteknologier. Som et resultat har lederen inden for stålproduktion, JEF, også besluttet at oprette et solforskningscenter i Yokohama, Solar Techno Park.
Læs Mere
Solar

Det soldrevne fragtskib

De store oversøiske bilindustrier er tvunget til at eksportere biler ved hjælp af store både, der frigiver tonsvis og tonsvis af CO2. Det er af denne grund, at Nissan har tænkt på at designe et økologisk skib, det er en solbåd, der drastisk reducerer miljøpåvirkningen.
Læs Mere
Solar

Udmattede paneler, regler og incitamenter

Hvad er bortskaffelsesreglerne, når et solcelleanlægs livscyklus slutter? Heldigvis, når det kommer til solcellepaneler, involverer bortskaffelse et genvindingssystem, der reducerer eller fuldstændigt eliminerer affald. Genbrug af solpaneler har regler, og dem, der skal slippe af med det gamle system, kan anmode om særlige incitamenter.
Læs Mere
Solar

Solcelledrevne ladestationer

Mens vi i Italien afventer spredning af elektriske søjler i andre lande i verden, går teknologien længere, og de første ladecentre til hybridbiler, der udelukkende drives af solenergi, fødes. Et eksempel er Solar Sail-teknologien. Rengør ladestationer til elbiler.
Læs Mere
Solar

Solmaling til smarte paneler

Spredbare solpaneler, en maling, der kan konvertere lys til elektricitet. Der er mange anvendelser: malingen kan bruges til at dække hele bygninger, den første udvikling begynder i Australien. Forskergruppen fra CSIRO, det australske nationale forskningsorgan, har udviklet innovative solpaneler med ekstremt reduceret størrelse og tykkelse.
Læs Mere
Solar

Solenergi, omkostninger og diffusion

Af alle de vedvarende energikilder repræsenterer solenergi den rigeste skål, tilbyder en uendelig mængde strøm og er den ideelle løsning til planetens energikrise. Dens bæredygtighed bør ikke undervurderes, faktisk er solenergi ikke forurenende i modsætning til konventionelle kilder som kul eller naturgas.
Læs Mere
Solar

Solen i skolen, incitamenter på 3 millioner euro

Hvis alle offentlige skoler i Italien var drevet af vedvarende kilder, hvor mange skadelige emissioner ville de spare? Alene Rom ville mindske dens negative indvirkning med 132.500 tons kuldioxid. Staten er ansvarlig for finansieringen af ​​installationen af ​​solcelle-tag. Den anden udgave af kaldet "Solen i skolen" blev offentliggjort den 20. marts i Officiel Tidende.
Læs Mere
Solar

Tildelt solceller fra provinsen Rom

Der er tale om vedvarende energi i Italien, og provinsen Rom fortjener særlig ros, som også blev bemærket af Legambiente, som tildelte den den nationale anerkendelse "Vedvarende kommuner 2012". Province of Rome har markeret sig for sit innovative engagement i sol- og solceller, der beskytter miljøet og forbedrer kvaliteten af ​​de offentlige udgifter.
Læs Mere
Solar

Soltræet underskrevet af Panasonic

Har du nogensinde tænkt på et træ, der kan generere ren energi? Panasonic klarede det og debuterer i Italien i Milano. Træet producerer energi, sparer det og styrer det. Solenergi er en uvurderlig energikilde, især værdifuld i betragtning af den knappe tilgængelighed af ikke-vedvarende kilder.
Læs Mere
Solar

Solpaneler, bortskaffelse af hjemmet

Skal dine solpaneler smides væk? Intet enklere. En gratis indenrigstjeneste blev født til bortskaffelse af solcelleanlæg, der har nået slutningen af ​​deres livscyklus. Projektet blev formaliseret gennem en aftale mellem Cobat, National Collection and Recycling Consortium og Silea S.
Læs Mere
Solar

Koncentrations solceller

Vores sult efter energi vokser dagligt, hver dag har vi brug for hundreder af TWh elektricitet, og det meste kommer fra fossile brændstoffer med massive emissioner af CO2 og andre forurenende stoffer, der dræber vores atmosfære. For at klare energiproblemet og de deraf følgende emissioner skal vi handle på to veje, den første vil genopfinde vores livsstil med oprettelsen af ​​de såkaldte smartcities, den anden vil stole på rene energikilder og her finder vi blandt de andre, koncentreret solceller.
Læs Mere
Solar

Grafen i solsystemet

Hvad er Graphene? Du har helt sikkert hørt om grafit, så at sige, den der er i midten af ​​blyanterne og giver os mulighed for at skrive. Dette materiale er en fjern slægtning til det og finder en bred anvendelse i solceller. fødte det tyndeste ark i verden: grafen.
Læs Mere
Solar

Solceller, rekordtal i Italien

I 2011 nåede vores land førstepladsen for installeret kraft, og i 2012 fortsætter løbet for solceller med en kumulativ effekt på 13.160 megawatt, som ved at tilføje til andre vedvarende energikilder garanterer en produktion på 41,3 gigawatt strøm. 10 år har vi set en stigning i vedvarende energi på 125, et boom, der ser navnet på solceller øverst på listen.
Læs Mere
Solar

Farvel asbest takket være solceller

Asbest, der blev forbudt for omkring tyve år siden, forsvinder langsomt fra offentlige og private bygninger i Italien. Et stort bidrag til demonteringen af ​​dette farlige materiale kom fra de solcelleanlæg. Asbestbonusen på energikontoen, der giver incitamenter til dem, der erstatter asbestdækning med solpaneler, har fået omkring tretten tusind millioner kvadratmeter meget farlig asbest til at forsvinde fra italienske tage.
Læs Mere
Solar

Beghelli Golden Tree

Beghelli Golden Tree er i stand til at bringe solceller med høj koncentration overalt. Siden anden halvdel af sidste år har Beghelli Golden Tree fundet sin plads i det italienske energilandskab, især i de åbne rum på gårde og bondegårde. design til materialeudvikling.
Læs Mere
Solar

EU afviser dekreterne om vedvarende energi

Europa-Kommissionen afviser de dekreter om vedvarende energi, som Italien har foreslået. Det italienske bureaukrati er vanskeligt, undertiden endda umuligt. Reduktioner i incitamentsrater og indførelse af registret om vedvarende energi er de vigtigste punkter i ulemper. Den femte energikonto skal også gennemgås.
Læs Mere
Solar

Solceller: kun incitamenter til dem, der genbruger

Installation af solcelleanlæg Fra den 1. juli 2012 skal producenter af solcelleanlæg have et certifikat for medlemskab af et konsortium, der garanterer genanvendelse af solcellemoduler. Fra 30. juni - udløbet af den periode, der er oprettet ved art. 11.6 (a) i ministerdekretet af 5. maj 2011 - for at sikre deres kunder adgang til incitamenter skal de virksomheder, der producerer solcelleanlæg, faktisk tilslutte sig et system eller konsortium, der er specialiseret i genanvendelse af produkter.
Læs Mere