Kategori Transport

Kan diesel lide benzin?
Transport

Kan diesel lide benzin?

Ingen flere fordele for Diesel. Europa-Kommissionen overvejer at fjerne den skattefordel, som diesel nyder i forhold til benzin. Forslaget kunne også føre til yderligere stigninger i diesel, blev fremmet af Europa-Kommissionen med det formål at bekæmpe klimaændringerne.

Læs Mere

Transport

Hvorfor er elbiler ikke en standard endnu?

Når det kommer til skadelige emissioner i forbindelse med transport, er vi alle enige om, at de skal reduceres. En anden almindelig er omkostningerne ved benzin, vi ønsker alle at rejse og spare penge, og selv i dette tilfælde er elbiler egnede. Så hvorfor repræsenterer de ikke stadig en standard?
Læs Mere
Transport

Elbil: incitamenter kommer

Incitamenter på op til 5.000 euro til køb af en elbil. Corrado Clini, miljøminister, bekræfter dette lovforslag, der bevæger sig i parlamentet. Asso Energie Future-foreningen og Ministeriet for mobilitet og miljø i Milanos kommune har arrangeret en konference med titlen "L 'elbil elsker grønt'; Miljøminister Corrado Clini deltog i konferencen og meddelte regeringens intentioner: regeringen overvejer forskellige hypoteser til fordel for batteridrevne biler.
Læs Mere
Transport

Område C, centrum af Milano lukket for biler

Område C, hans motto er "C sætte mindre tid". Projektet, der trådte i kraft i Milano, indeholder bestemmelser om betaling af en 5-euro-billet for at få adgang til omkredsen af ​​volden. Adgang til område C, fra mandag til fredag, fra 7.30 til 19.30, er kun gratis for elektriske køretøjer, knallerter, motorcykler, transportmidler for handicappede og offentlig transport.
Læs Mere
Transport

X2, mobilitet i ekstrem balance

Hvad hvis bilerne blev lavet på bestilling for at undgå trafikpropper? Dette var belysningen fra den koreanske designer Yeon-woo Seong, der har specialiseret sig i bilindustrien. Designeren har udtænkt en dobbeltsidet bil, perfekt til mere konventionelle chauffører, men frem for alt for dem, der ønsker en ekstrem form for balance.
Læs Mere
Transport

Lufthansa-fly og biobrændstof

Lufthansa, det tyske flyselskab, har meddelt succesen med forsøget på flyvninger drevet af biobrændstof. Flyselskabet fløj omkring 1187 biobrændstofflyvninger mellem Hamborg og Frankfurt i løbet af seks måneder og reducerede CO2-udledningen med 1.471 ton. Joachim Buse, vicepræsident Aviation Biofuel Lufthansa forklarer: ”Vores burnFAIR-projekt har udviklet sig problemfrit og til vores fulde tilfredshed.
Læs Mere
Transport

Det europæiske Superhub-projekt

En bæredygtig mobilitet skræddersyet til hver bruger. Superhub-projektet blev oprettet for at sikre mobilitet, der respekterer brugerens behov og garanterer den laveste miljøpåvirkning. Hvordan? Udvikling af et økosystem med mobilitetstjenester i byerne Oprettelse af et mobilitetsøkosystem vil finde sted gennem en open source-platform, der konstant opdateres og i realtid kan levere alle tilgængelige mobilitetstilbud.
Læs Mere
Transport

Hvordan man sparer brændstof

Biludgifter vejer tungt på familiebudgettet, hvorfor det er vigtigt at forstå, hvordan man sparer brændstof. Desuden er udstødningsgasser fra køretøjer en af ​​de vigtigste forureningskilder i byens atmosfære, en yderligere grund til at minimere spild af benzin.
Læs Mere
Transport

Hybridbiler, løsningen på emissioner

Ford, Toyota, Nissan, General Motors, Audi, Volkswagen, Chevrolet ... der er mange økologiske biler i øjeblikket tilgængelige på markedet. Dette er hybridbiler, der skal løse to problemer: modvirke dyre benzin og reducere forurening. Det menes, at med spredningen af ​​økologiske biler ville der være en drastisk reduktion i skadelige emissioner i forbindelse med mobilitet.
Læs Mere
Transport

Turtle Trophy

Hvad sker der, hvis fodgængere, to hjul og private biler konkurrerer i et løb? Hvem blandt disse krydser målstregen først, hvis du bevæger dig i et byområde som centrum af Milano? Dette var, hvad Legambiente ønskede at opdage med Tartaruga Trophy, som gav nul effektresultater: de hurtigste er de cyklister, der slår biler og scootere!
Læs Mere
Transport

Hvide pumper mod dyre benzin

Den dyre benzin er en mere end alarmerende faktor, i nogle tankstationer har den "blyfri" endda rørt to euro. For at spare på brændstof er der dem, der sigter mod hvide pumper; disse er uafhængige distributører, der leverer brændstof uden at være bundet til de store mærker.
Læs Mere
Transport

Elbiler, miljøpåvirkningen

Elbiler ankommer til Italien, deres spredning i vores land er langsom og tvivlsom, vi venter på incitamentsplaner og den udbredte spredning af ladestationer i hele landet. Mens den italienske halvø behandler disse spørgsmål, spørger resten af ​​verden sig om elektriske køretøjers miljøpåvirkning.
Læs Mere
Transport

Elbiler til det romerske politi

April repræsenterer et vendepunkt for Vatikanets offentlige sikkerhedsinspektorat. Faktisk vil politiet i Rom køre Citroen-elbiler, tilpasset af bilproducenten med den traditionelle politistyring. 'første gang, at politikorpset monteres på en Citroen-bil og gør det med C-Zero-modellen, 100-elbilen.
Læs Mere
Transport

Fly drevet af biobrændstoffer

Efter succesen med Lufthansa vokser tendensen med at fylde fly med biobrændstoffer. Med ruten Hamborg-Frankfurt alene har Lufthansa sparet 1.471 tons CO2, og mange flere vil blive sparet takket være initiativer fra All Nippon Airways. "I dag er 787 den mest miljøvenlige jet til at flyve, der kombinerer komfort og effektivt forbrug af kulstoffattigt brændstof, ”sagde Billy Glover, kommercielle flyvicedirektør for miljø- og luftfartspolitik.
Læs Mere
Transport

Kan diesel lide benzin?

Ingen flere fordele for Diesel. Europa-Kommissionen overvejer at fjerne den skattefordel, som diesel nyder i forhold til benzin. Forslaget kunne også føre til yderligere stigninger i diesel, blev fremmet af Europa-Kommissionen med det formål at bekæmpe klimaændringerne.
Læs Mere
Transport

Blå frimærke 2012

Mens Monti løsner sig blandt parlamentarikernes blå biler, er vi blotte dødelige nødt til at håndtere det blå klistermærke, der fra 2012 tilføjer en ny forpligtelse med hensyn til udstødningsgasser. Målet er at have mindre forurenet luft. Fra april trådte en lov om kontrol med udstødningsgasser fra biler og motorcykler i kraft.
Læs Mere
Transport

Ecoincentives 2012 til elektriske scootere

I Italien forventes miljøincitamenter til køb af økologiske biler, men for nu er de kun gode intentioner, konkret er der kun miljøincitamenter til køb af elektriske motorcykler og scootere, friske ankom fra den italienske stat. på grund af Monti var der planlagt incitamenter på op til 5.
Læs Mere
Transport

ZeecOO, den futuristiske motorcykel

Der er få elektriske biler på markedet i Italien, men hvis vi kigger andre steder, indser vi, at Bel Paese endnu en gang er et par skridt bagud. I Japan indvies de første tankstationer til soldrevne elektriske køretøjer, og igen i Japan blev der på motorcykeludstillingen 2012 præsenteret en elektrisk motorcykel med et futuristisk design og overraskende egenskaber.
Læs Mere
Transport

Retro Evo elektrisk scooter

Ikke kun elektrisk mobilitet med biler og cykler, men også med scootere og ultramobiler. Vi har allerede talt med dig om Eco2Scooter, og i dag præsenterer vi Retro Evo, den elektriske scooter, der er mest drevet og elsket af offentligheden. Det er en praktisk scooter, perfekt til bycentre, til arbejde og fritid: kort sagt en scooter til hver dag!
Læs Mere
Transport

Norge vil sige farvel til benzinbiler

Norge vil definitivt afslutte æraen med benzinbiler for at dreje mod bæredygtig mobilitet. Fra 2015 forventes norske forhandlere kun at sælge hybrid-, el-, biodiesel- eller brintbiler. Der vil ikke være mere plads til fossile brændstoffer i Norge! Norges ændring til bæredygtig mobilitet ville ikke efterlade os fuldstændig overrasket.
Læs Mere
Transport

Hvad bliver den første EV, der går rundt i verden?

Hvad vil være den første elbil, der går rundt i verden? I disse dage holder en konkurrence alle elbilsentusiaster på tæerne. Verdensturen blev gennemført på en plastik katamaran, på en motorcykel, hvem ved, måske endda til hest, men aldrig med en bil drevet af ren elektricitet.
Læs Mere