Kategori Vindkraft

Incitamenter til vindmølleparker
Vindkraft

Incitamenter til vindmølleparker

Vindkraftværket er et eksempel på brugen af ​​vindenergi, der er nyttig til at producere elektricitet selv i ens eget hjem. Hvad er fordelene ved at investere i et mini-vindanlæg? Fordelene er mange: ingen forurenende emissioner, besparelser på fossile brændstoffer, lav vedligeholdelse og lav miljøpåvirkning.

Læs Mere

Vindkraft

Vindkraft, løsning på energikrisen

I de næste syv år kunne vindenergi dække næsten 16 af det europæiske elbehov og ville levere halvdelen af ​​den elektricitet, som hele kontinentet havde brug for inden 2050. Dette fremgår af et prospekt produceret af European Wind Energy Association. Ifølge EWEA-scenariet har Europa stadig potentialet til at imødekomme sit energibehov udelukkende gennem vedvarende energi. Faktisk inden 2050 vil 50 af den elektricitet, som det gamle kontinent har brug for, komme fra vinden, mens den anden halvdel vil blive leveret af en blanding af elektricitet fra rene kilder.
Læs Mere
Vindkraft

Havvind, situationen i Europa

Ifølge en nylig EWEA-rapport lukkede 2011 med 235 nye havvindmøller tilsluttet nettet til en værdi af 2,4 milliarder euro. European Wind Energy Association (EWEA) fremhævede i sin rapport en lille reduktion i produktionen sammenlignet med 2010, hvor en samlet effekt på 883 MW blev installeret og tilsluttet nettet, mens kraften fra offshore vindmøller i 2011 feeds til netværket er 866 MW.
Læs Mere
Vindkraft

Vindkraft i Italien stadig for lidt

Italien er langt fra det europæiske gennemsnit også med hensyn til vindsektoren. Italienske vindmølleparker leverer 4,2 af det nationale elforbrug, en lav procentdel, hvis vi mener, at den danske vindsektor sikrer 25,9 af det samlede elforbrug. Den italienske virkelighed er også fjern fra Spanien med 15,9, Portugal med en procentdel på 15,6, fra Irland med 12 og fra Tyskland, der tilfredsstiller landets elbehov med 10,6 fra vindenergi.
Læs Mere
Vindkraft

Vindkraft, avancerede vindmøller

Vindmøller omdannes til kunstværker, formålet? Øg bevidstheden blandt italienerne om problemer med vedvarende energi og bringer dem tættere på vindenergi. Det var en internationalt anerkendt kunstner, der tog vindmøllerne og forvandlede dem til kunstinstallationer. Horst Gläsker, af tysk oprindelse, har altid arbejdet mellem kunst og videnskab, og i dag ville han ikke udelukke bæredygtige teknologier.
Læs Mere
Vindkraft

Den største vindmøllepark i Italien

Det stiger på Sardinien og dækker et areal på fire tusind hektar jord med omkring 70 vindmøller. Det er ikke kun den største vindmøllepark i Italien, men hører også til blandt de vigtigste vindmølleparker i hele Den Europæiske Union. Der forventes en årlig omsætning på 50 millioner euro og udvikling af nye job.
Læs Mere
Vindkraft

WindTulip mellem æstetik og vindenergi

I det vedvarende energilandskab er vindenergi de laveste omkostninger og ses ofte som løsningen på energikrisen. Desværre har det som de fleste teknologier en ulempe med negative konsekvenser: en grim indflydelse på landskabets aktiver, lav effektivitet og truslen mod fuglelivet.
Læs Mere
Vindkraft

Flydende vindmøller

Vindenergi er kendt for sine lave omkostninger, men vil snart være berømt for de innovationer, den tilbyder; vindkraft starter en reel revolution i sektoren for vedvarende energi: test af helt flydende havvindmøller er begyndt. Planterne inkluderer ikke fundamenter, men helt flydende strukturer, der flyder på vandet ud for kysterne forankret til havbunden kun med stålkabler.
Læs Mere
Vindkraft

2012, året for vindenergi?

Vindenergi er vedvarende, bæredygtig og billig. Industrien har forbedret ydeevnen for vindmøller og knive, vindteknologi vil fortsat blive bedre og mere praktisk for økonomien og miljøet. Langsigtede projekter ser vindenergi sammen med solenergi i et scenarie, hvor kulfyrede kraftværker gradvist vil falde.
Læs Mere
Vindkraft

Vindmøllepark i Afrika

I den nordlige del af Kenya, i et tørt område, vil den største vindmøllepark i Afrika snart blive bygget. Projektet involverer opførelse af cirka 365 vindmøller i nærheden af ​​Lake Turkana, den største ørkensø i verden. Når vi taler om Afrika, er der mange andre billeder, der kommer til at tænke på: Kenya er en stat i Afrika Østlige, Nairobi er dens hovedstad.
Læs Mere
Vindkraft

Vindenergi i Nociglia, Puglia

Nociglia er en italiensk by i provinsen Lecce i Puglia. I årevis har vi forsøgt at give liv til et projekt til oprettelse af en vindmøllepark i Nociglia kommune. Salento er i fuld uro, fordi borgerne ikke ønsker opførelse af et vindkraftværk. Projektet blev foreslået af firmaet Eolica Energia F Srl, som i februar 2006 havde støtte fra Puglia-regionen.
Læs Mere
Vindkraft

Energirevolution: vind i Tyskland

Mens det i Italien manifesterer sig for at imødegå spredningen af ​​møller, vil den tyske energiplan være baseret på vindenergi; formålet med landet er en 100 grøn forpligtelse. De vindmølleparker, der er planlagt til Tyskland, vil dække et område svarende til seks gange byen New York, ifølge den tyske kansler Angela Merkel og er blevet beskrevet som det vigtigste energiprojekt i de sidste halvfjerds år.
Læs Mere
Vindkraft

Offshore vind når også USA

Denne gang er det Europa, der tager føringen over USA. Offshore vindkraft er overhovedet ikke populær i USA, langs de amerikanske kyster er der endnu ikke installeret en turbine, men tingene ændrer sig, og den første amerikanske prototype vil blive installeret ud for Virginia, mens der i Europa testes nye prototyper til offshore vind, ligesom den flydende turbine, forbereder USA sig på at installere en enkelt vindenhed med en kapacitet på 5 megawatt.
Læs Mere
Vindkraft

Vind, Camorra's hånd i den grønne økonomi

Ifølge undersøgelser, der er afsluttet af de kompetente myndigheder, sigter Camorra mod den grønne økonomi og gør det gennem vindenergisektoren. Under undersøgelse af nogle projekter i Campania, Molise og Sardinien. Retten i Santa Maria undersøger nogle projekter fra en virksomhed, der er ansat i anlæg til vedvarende energi og rensning; virksomheden er under beslaglæggelse.
Læs Mere
Vindkraft

Vindkraft på film

Vindkraft forbedrer den italienske landskabsarv, den ødelægger den ikke! Der er dem, der vedvarer med at sige, at vindmøllerne ændrer de italienske territoriers naturalistiske aktiver, men denne afhandling falder af den fotografiske reportage af Giovanni Presutti, en florentinsk kunstner, der med fotografisk udstyr på skulderen skød bagagerummet, der udødeliggjorde ham på film. glimt af det italienske vindpanorama.
Læs Mere
Vindkraft

Takket være vindkraft er der ingen imu til Tula-borgerne

Tula er en italiensk by i provinsen Sassari, og takket være vindenergi behøver de cirka 1.700 indbyggere ikke betale den nye husskat. For resten af ​​italienerne kommer IMU-betalingsfristen tættere og tættere på, men ikke for denne håndfuld sardinske indbyggere. Det er borgmesteren, der giver den gode nyhed: "ingen IMU for borgerne takket være vindmølleparken er vi i balance".
Læs Mere
Vindkraft

Flydende vindmøllepark til Malta

En flydende platform med en diameter på 480 meter udstyret med 36 vindmøller med en effekt på 54 MW. Er det sådan, at vindenergi vil komme til live ud for Maltas, Sveriges eller Cyperns kyst? Maltas regering overvejer muligheden for at stole på projektet fra den svenske udvikler Hexicon, men løbet for flydende vindkraft er ikke kun for øen Malta, to andre lande er i gang.
Læs Mere
Vindkraft

Anti-wind-kampagner, en multinational sammensværgelse?

De ødelægger landskabsaktiver, dræber fugle og øger den globale opvarmning. Dette er beskyldningerne mod vindenergi, men der er dem, der siger det modsatte. Ifølge autoritative rygter ville det være et plot at favorisere kulbrændstofkilder. Der er ingen fred for vindmølleparker, ny forskning ville vise, hvordan vindmølleparker øger fænomenet global opvarmning.
Læs Mere
Vindkraft

Vindkraft, ingen indvirkning på fuglelivet

Debatten om vindkraft fortsætter og bliver stadig mere opvarmet. Denne gang er det Royal Society for Protection of Birds, der har offentliggjort en meget interessant forskning. De gigantiske vindmøller skader ikke flygtige arter, så meget, at Fuglebeskyttelsesmyndigheden har besluttet at bygge en 100 meter høj vindmølle lige i nærheden af ​​hovedkvarteret!
Læs Mere
Vindkraft

Vindenergi, fem myter at fjerne

Der er for mange overbevisninger om vindenergi til at fjerne, især da installationen af ​​vindmølleparker til produktion af vedvarende energi konstant vokser. USA, Europa og Kina har meget aggressive planer for spredning af vindkraft i de næste 10-20 år. Med væksten i vindenergisektoren spreder falske myter sig også.
Læs Mere
Vindkraft

1.000 MW vindkraft til Uruguay

Nogle sommeraftener tilfredsstiller den uruguayanske vind 80 til 90 af sit energibehov. Uruguay er et lille land, og dets energisult kan næsten være tilfreds med vindmølleparker, mange projekter og forskellige virkeligheder, der allerede er aktive. Dette er, hvor lille Uruguay bliver en vindkraftkæmpe.
Læs Mere