Kategori Arbejder

400.000 job fra affald
Arbejder

400.000 job fra affald

Arbejdsløshedsproblemet rammer en stor del af den italienske befolkning, og affaldsproblemet er konstant, især i det sydlige Italien. Hvis vores land begyndte at gennemføre EU-reglerne vedrørende affaldshåndtering, ville der på kort tid blive skabt en beskæftigelsesfrekvens svarende til 400.000 job.

Læs Mere

Arbejder

Hvordan man bliver en greenpeace-aktivist

"Synet af hvalfangere er foruroligende, men det, der slog mig mest, er den intense lugt, der omgiver dem, det tager din ånde væk." Dette er ordene fra Caterina Nitto, en Greenpeace-aktivist. En frivillig kan gøre mange ting for planetens velfærd, men inden han bliver Greenpeace-aktivist er der en proces at følge.
Læs Mere
Arbejder

Arbejdskrise, den fotovoltaiske sektor i fare

Solcellerne ekspanderer kraftigt i hele Europa, inklusive Italien. Denne manøvre ville lukke markedet og ville ikke tillade fri konkurrence i solenergisektoren. En gruppe europæiske producenter beder om anvendelse af en afgift på import af udenlandske solcelleanlæg.
Læs Mere
Arbejder

Accenture leder efter nye medarbejdere

Er du lige uddannet og ønsker at arbejde i Milano, Torino, Rom eller Napoli? Hvis du leder efter et job, bør du helt sikkert læse denne artikel. Det har kontorer i mere end 120 lande over hele kloden, og den italienske gren af ​​Technology Solution er på udkig efter nye kandidater til at blive inkluderet i arbejdsstyrken.Accenture er en gruppe, der tilbyder forretningsservice, er verdensledende inden for forskellige sektorer af markedet og her i Italien søger nye kandidater til kontorerne i Milano, Torino, Rom og Napoli.
Læs Mere
Arbejder

I Toscana arbejder vi med humle!

Har du nogensinde tænkt på at blive brygger? I dag letter et lovdekret dets produktion og åbner således nye jobmuligheder. Øl er blandt de unges yndlingsdrikke, og tilsyneladende er der en klasse af øl fremstillet i Italien, fordi mange landmænd i Toscana begiver sig ud på bryggerens vej.
Læs Mere
Arbejder

Eternit, er sagen virkelig afsluttet?

Eternit-retssagen er forbi, dommene er afsagt, retfærdighed er sket i Italien, men ikke alle ved, at næsten 300 mennesker i verden hver dag dør af udsættelse for asbest. Torino-domstolen dømte de to Eternit-iværksættere til 16 år og erklærede dem skyldige for forsætlig miljøkatastrofe og forsætlig undladelse af ulykkesforebyggende foranstaltninger.
Læs Mere
Arbejder

Arbejdsløshed? Den grønne sektor tager sig af det

Den italienske økonomi kunne finde en fremragende allieret i den bæredygtige sektor, som ifølge skøn kunne hjælpe med at besejre fænomenet arbejdsløshed. I 2011 vedrørte 38 af de forventede rekrutteringer professionelle figurer tilknyttet den grønne verden. I året, der blev efterladt, var der 600.000 ansættelsesprognoser, og af disse var 227.000 rettet mod fagfolk i den bæredygtige sektor, idet det var Unioncamere, der rapporterer, at det er vanskeligt for virksomheder at finde virkelig kvalificerede personer.
Læs Mere
Arbejder

Arbejdsløshed, hvordan er den italienske vindkraft?

Mens den europæiske vindkraft kan tredoble sin produktion inden 2020, fejler den italienske. 2012 åbnet med en række afskedigelser og andre jobnedskæringer risikeres i en sektor, der har haft konstant vækst de sidste 10 år. I øjeblikket garanterer vindenergisektoren i Italien 30.
Læs Mere
Arbejder

400.000 job fra affald

Arbejdsløshedsproblemet rammer en stor del af den italienske befolkning, og affaldsproblemet er konstant, især i det sydlige Italien. Hvis vores land begyndte at gennemføre EU-reglerne vedrørende affaldshåndtering, ville der på kort tid blive skabt en beskæftigelsesfrekvens svarende til 400.000 job.
Læs Mere
Arbejder

Sådan forbereder du dig på et jobsamtale

På dagsordenen har vi oprettet et jobsamtale, men vi ved bare ikke, hvordan vi skal opføre os. I dag virker det som en umulig mission at have et stabilt job på grund af den høje ledighed. A fortiori er det mere end passende at forstå, hvordan man forbereder sig på et jobsamtale. Hvordan man opfører sig i et jobsamtale?
Læs Mere
Arbejder

Den grønne økonomi bringer en million job

Den grønne økonomi lover en million job inden 2020. I det mindste er det de data, der fremgår af estimaterne, de nye professionelle tal vil være tæt knyttet til bæredygtighedsverdenen både til produktion af vedvarende energi og involveret i faserne i en produktionskæde til større effektivitet.
Læs Mere
Arbejder

Som at arbejde i en park

Frivilligt arbejde, men hold altid øje med de tilbudte jobtilbud online, hold dig ajour med den administrative praksis i Park Authority, som du agter at arbejde for, og placer så meget erfaring som muligt. Dette er de første skridt til at forstå, hvordan man arbejder i en park. Parkvagterens arbejde er et alt for idealiseret job, desværre, i modsætning til de nyuddannede ambitioner, betyder det at arbejde i en park ikke kun at kende reproduktionscyklusser i dyre- eller planteriget, men det betyder snarere at kende ethvert administrativt aspekt af den institution, som du har til hensigt at arbejde.
Læs Mere
Arbejder

Genanvendt aluminium, en ressource for Italien

Italien er på podiet med hensyn til genanvendelse af aluminium, som er en vigtig økonomisk ressource for vores land og skaber arbejdspladser på genbrugsmarkedet. Genanvendelse af aluminium ser Italien på tredjepladsen i verden efter giganter som Japan og USA og først i Europa med en national produktion af aluminium til 80 genanvendte (kun 20 fra primærprodukt).
Læs Mere
Arbejder

Ungdomsarbejdsløshed og Monti-regeringen

Monti-regeringen forsøger at bringe nye sociale dæmpningsplaner og mere fleksibilitet for at øge jobmulighederne blandt unge. Krisen på arbejdsmarkedet rammer alle aldersgrupper, men under-35'erne er mest udsatte. Mens Monti søger reformer og kigger andre steder, ser ingen ud til at se de planer, der ville give flere job, mens man løser affaldsproblemet i Italien.
Læs Mere
Arbejder

Den dårlige italienske "grønne økonomi"

Dataene fra den italienske grønne økonomi er skræmmende, bare tænk at italienerne betaler punktafgifter på benzin, der dateres tilbage til begivenheder, der fandt sted for 77 år siden! Energisektoren er i fuld vækst, især når det gælder vedvarende energi. Kulkilder forventes at forsvinde i de kommende årtier.
Læs Mere
Arbejder

Energileder

Med fremkomsten af ​​den grønne økonomi åbner der sig nye beskæftigelsesmuligheder, nye professionelle figurer fødes, og ældre relanceres. Dette er tilfældet med energichefen, som sigter mod at tjene penge gennem energibesparelsespolitikker. I krisetider er opmærksomhed på affald den mest effektive strategi for at sikre en mere effektiv produktionskæde.
Læs Mere
Arbejder

Sådan åbner du et bed and breakfast

Har du et stort nok hus? Har du nogensinde tænkt på at bruge overflødig plads? Dit hjem kan være en indtægtskilde, hvis du beslutter at være vært for turister. Mange er allerede ved at omdanne deres hjem til et Bed and Breakfast, bureaukratiet er enkelt, og der er ikke behov for at åbne et momsnummer! Hvad er Bed and Breakfast? livsstilen på stedet og de mennesker, der bor der.
Læs Mere
Arbejder

Hvordan man bliver urtelæge

At skabe alternativer til traditionel medicin ved at tilbyde naturlige metoder er herbalistens privilegium. At blive urtelæge kan være drømmen for dem, der tror på muligheden for at finde velvære gennem naturlige midler. Men hvordan bliver du urtelæge? Vi lever i et samfund, der har brug for velvære og afslapning.
Læs Mere
Arbejder

Europæisk finansiering til miljømæssigt bæredygtige projekter

Iværksættere fra hele Italien kan ansøge om finansiering til at lancere deres grønne projekt på markedet. På trods af krisen er den grønne økonomi en hurtigt voksende sektor, og EU ønsker også at investere i den. Europa-Kommissionen er på udkig efter miljøinnovative forslag og projekter, der vil blive støttet af økonomiske tilskud på 34,8 millioner euro.
Læs Mere
Arbejder

Elbiler og arbejdsstyrke

Hvad har to spørgsmål som elbiler og beskæftigelsesfrekvenser i Italien til fælles? Det ser ud til, at udbredelsen af ​​elbiler i Italien ville føre til mere end blot at reducere forureningen. Der er mange faktorer at overveje, herunder oprettelse af nye job.
Læs Mere
Arbejder

Bæredygtighed for fisk og skaldyrsektoren

Der tales om 360 ° bæredygtighed, ikke kun for marine økosystemer, men frem for alt for arbejdere, der arbejder i fiskerisektoren. Med den fælles fiskeripolitik definerede Europa-Kommissionen en omfattende tilgang til fiskeriforvaltning. I 2010 begyndte forhandlinger mellem fagforeninger og arbejdsgivere, i dag blev der endelig fundet en aftale for arbejdstagere, der er ansat i fiskerisektoren.
Læs Mere